Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Kızlar bir şey var kafama takılıyor çok. Sizin de karnınız bir gün 6 aylık gibi bir gün 10 haftalık falan gibi oluyor mu ? Yani bu değişimi aklım almıyor nasıl bir anda o kadar büyüyüp ertesi gün minicik kalıyor? Bu çocuk nereye gidiyor ? Yani hareketini hissetmesem eridi gitti falan dicem tövbe estağfurullah çok kafama takıyorum bu mevzuyu
Eveeet sabah saatlerinde karnım normal oluyor ama akşam maşallahım var davul gibi. Bazen yumuşak oluyor bazen çok sert

Merhaba bana da hareketleri hissedince gelin dediler bende detaylı ultrasondan sonra gelsem olur mu diye sordum olur dediler. Kimisi ağrı çok oluyor vs yazmış korkmaya başladım şimdiden
ilk yapilirken biraz yanma oluyor, uclu olanda oluyormus bu yanma. onceden sadece tetanoz varmis o daha hafifmis ama bu sene tetanoz, bogmaca ve difteri, dedigim gibi multeciler ve asi yaptirmayanlar nedeniyle yenidoganlarda ozellikle risk yarattigindan saglik bakanligi kapsama almis yeniden, uclu olunca biraz agir oluyor sanirim.

su an icin hafif bi’ halsizligim var, kolumda asi agrisi var fakat korkulacak bir agri degil, bugun yarin dinlenince gecer diye dusunuyorum. 🙏🏻

Etlikte de aynısı var ben de memnun kalmadım. Çok övüyolar halbuki ama drlar değişiyo eşe izin verilmiyo. Pursaklar küçük hastane olunca eşimle girmeme izin veriliyo ve hep aynı dr a gittim.

Siz söyleyince baktım ben de yorumlara göre hareket edeceğiz galiba 😅
Mamak devlet hastanesn de öneririim. Hem eşininizi alıyolar hemde hep aynı doktor oluyor hemde fotoğraf veriyolar 1 tane☺️

ilk yapilirken biraz yanma oluyor, uclu olanda oluyormus bu yanma. onceden sadece tetanoz varmis o daha hafifmis ama bu sene tetanoz, bogmaca ve difteri, dedigim gibi multeciler ve asi yaptirmayanlar nedeniyle yenidoganlarda ozellikle risk yarattigindan saglik bakanligi kapsama almis yeniden, uclu olunca biraz agir oluyor sanirim.

su an icin hafif bi’ halsizligim var, kolumda asi agrisi var fakat korkulacak bir agri degil, bugun yarin dinlenince gecer diye dusunuyorum. 🙏🏻
Teşekkür ederim 🙏🏻

Kızlar hiç karnının bi tarafı diğer tarafından daha şiş olan var mı
Bende çok hafif sol en başından berri öyle fotolar da daha çok belli oluyor kızım tamamen sol tarafta en son doktor ultrasonuda oraya yaptı ondan dolayı tahminim o yönde

Back
X