E bebekte olup olmadığını bilmiyorum, trendyoldan almıştım ben ama henüz kullanmadım. Yeni yeni emniyet kemeri rahatsız etmeye başladı ilerleyen zamanlarda kullanırım. Benim aldığım ürün bu link yapıştırıyorum canım. Fodi Marka: Safe Hamile Emniyet Kemeri Aparatı Kategori: Diğer Oda Aksesuarları - Fiyatı, YorumlarıKızlar hamileler için araç emniyet kemeri diye bişey varmış. Ebebek e uğradık geçen gün yoktu. Alan var mıdır varsa nerden aldınız acaba? İnternette farklı farklı şeyler gördüm ama hangisi iyidir bilemedim. Tecrübe edeniniz var mı?
Çoook teşekkür ederimmE bebekte olup olmadığını bilmiyorum, trendyoldan almıştım ben ama henüz kullanmadım. Yeni yeni emniyet kemeri rahatsız etmeye başladı ilerleyen zamanlarda kullanırım. Benim aldığım ürün bu link yapıştırıyorum canım. Fodi Marka: Safe Hamile Emniyet Kemeri Aparatı Kategori: Diğer Oda Aksesuarları - Fiyatı, Yorumları
Rica ediyorumÇoook teşekkür ederimm
Ben hâlâ varamadım hamileliğin farkına. 17+ 2 Kusmalarım yeni yeni bitiyo sayılır. Bacak aramdaki ağrı başladı 1 aydır çekiyorum. Kendimi hâlâ hasta hissediyorum. Bunaldığım zamanlar oluyor, eşime karşı uzak kalışım yıpratıyo beni, zaten yorucu bi mesleği var evde de her şeyi onun yapması, bi wc giderken bile zorlanıyo olmam beni çok üzüyor. Hıçkıra hıçkıra ağlıyorumSevgili anne adayları fiziksel durumumuzu hep konuşuyoruz ama acaba duygusal durumlariniz nasil baş edebiliyor musunuz bu sürec ile? Ben genelde duygulanarak ağlamayan biriyimdir yani öfke ağlatır beni genelde ama şu süreçte içinde bebek olan her şey beni aniden duygulandırıp aniden ağlatıyor ve asla kontrol edemiyorum bu sureciozellikle birilerine hamile olduğum haberini vermekte o kadar zorladı ki anlatamam yani samimi samimi değil fark etmiyor hemen musluklar açılıyor. Geçen bir arkadaşım doğum yaptı yani çok samimi de değiliz, odaya girer girmez ay bir dur be kadın saniyesinde ağlamaya başladım ve asla kontrol edemiyorum bu süreci
Bende de duygusallık yüklenmedi, keşke sadece duygusal olsaydım. Ben o kadar huysuz, aksi, lanett bişey oldum ki sormayın. Çevremdekileri aşırı tebrik ediyorum ben bile kendime katlanamazken Allah razı olsun bana sabrediyorlar. Herkesten nefret ediyorum. Herkesin her dediğini ters anlıyorum. Müşterilere “neden geldiniz, b*k mu vardı da beni uğraştırıyorsunuz” der gibi bakıyorum. Bu kadar ters olmak beni yoruyor çünkü biriyle tartışınca sonra pişman oluyorum ama gururumdan gidip gönlünü de alamıyorum ayyy ne bileyim geçsin şu süreç bir an önceSevgili anne adayları fiziksel durumumuzu hep konuşuyoruz ama acaba duygusal durumlariniz nasil baş edebiliyor musunuz bu sürec ile? Ben genelde duygulanarak ağlamayan biriyimdir yani öfke ağlatır beni genelde ama şu süreçte içinde bebek olan her şey beni aniden duygulandırıp aniden ağlatıyor ve asla kontrol edemiyorum bu sureciozellikle birilerine hamile olduğum haberini vermekte o kadar zorladı ki anlatamam yani samimi samimi değil fark etmiyor hemen musluklar açılıyor. Geçen bir arkadaşım doğum yaptı yani çok samimi de değiliz, odaya girer girmez ay bir dur be kadın saniyesinde ağlamaya başladım ve asla kontrol edemiyorum bu süreci
Ay aklıma düşürdün kızAy bi uyandım yanlışlıklaşimdi de açım uyuyamıyorum. Açlık hisleri gelmeye başladı çok şükür aloo kol böreği istiyorum aloooo
Ya baktım da sipariş de veremiyorumAy aklıma düşürdün kızşu an midem kazınıyor resmen yemezsem doymam sanıyor gibiyim
Ya bizim de yan binanın altı börekçi 6da acıyor ama kim gidip alacak eşim uyuyorYa baktım da sipariş de veremiyorumsaat dokuzda diyo en erken evde ne bulduysam yiyim de uyurum geri sonra sipariş ederim diye düşündüm
Benim evde kimse yok olsa çoktan dürterdimYa bizim de yan binanın altı börekçi 6da acıyor ama kim gidip alacak eşim uyuyor
Bende dürterim birazdan oğlum aracı olurBenim evde kimse yok olsa çoktan dürterdim
Tek aç ben değilmişim demek ki ahahahhaha oleyyyyYa baktım da sipariş de veremiyorumsaat dokuzda diyo en erken evde ne bulduysam yiyim de uyurum geri sonra sipariş ederim diye düşündüm
ben de bundan aldım hatta 2 tane aldım tak çıkar uğraşmayayım diye ama daha bugün kullanmaya başladım,güzel gibiE bebekte olup olmadığını bilmiyorum, trendyoldan almıştım ben ama henüz kullanmadım. Yeni yeni emniyet kemeri rahatsız etmeye başladı ilerleyen zamanlarda kullanırım. Benim aldığım ürün bu link yapıştırıyorum canım. Fodi Marka: Safe Hamile Emniyet Kemeri Aparatı Kategori: Diğer Oda Aksesuarları - Fiyatı, Yorumları
Yorumlara istinaden aldım ben de kullanışlı gibi duruyor, en azından karın kısmı rahatlar bu aparatlaben de bundan aldım hatta 2 tane aldım tak çıkar uğraşmayayım diye ama daha bugün kullanmaya başladım,güzel gibigecmeyenzaman
evet evet,beni de henüz rahatsız etmiyordu aslında karnım çıkmaya başlamış olmasına rağmen ama yine de önlem amaçlı başladım kullanmayaYorumlara istinaden aldım ben de kullanışlı gibi duruyor, en azından karın kısmı rahatlar bu aparatla
Çok iyi yapmışsın rahat etsin bebiklerevet evet,beni de henüz rahatsız etmiyordu aslında karnım çıkmaya başlamış olmasına rağmen ama yine de önlem amaçlı başladım kullanmaya
Emfeksiyon baktılar mı sana muayenedeŞimdiii gelelim saçma sapan sorularıma, doktor bir şey yok dedi ama ben bir de size sorayım, karnım ağrıyo zaten dün geceden beri, bir de sert bayağı kızımın olduğu yer onun haricinde bir de vajinamın içinde sızı gibi bıçak saplanması hissediyorum. Keyfim sıfır moralim yerlerde neden diye düşünüp duruyorum. Ayağa kalkınca ağrım artıyo hadi bakalım çözebilecek miyiz bunu da
Kan verdim daha çıkmadı canım, idrarda bir şey çıkmadı çok şükür zaten hastanede 1 hafta enfeksiyon tedavisi görmüştüm toplam 14 serumluk, vir haftalık da vajinal kremlemelik bir tedaviydiEmfeksiyon baktılar mı sana muayenede
Magnezyum kullanıyormusun
Kelebek kanat cirpmasi gibi hissediliyor sanırım .Bende 15 + yım bugün kahve içtikten sonra sanki içimde kiprasmalar var gibi hissettim ,ama yanılıyor da olabilirimYaa kızlar benim ilk gebeliğim. Hepiniz gibi çok heyecanlıyım. 17+0 olduk bugün. Sanki bir şeyler hissediyorum. Ama adet ağrısına benzer bir ağrı gibi de. Nasıl bir şey bu bebek hareketi. Ne hissedeceğimi bilmediğim için ne olduğunu da anlamadım. Nasıl oluyor acaba ilk hissediş hissiyatı ne?bu haftalarda olabiliyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?