Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Bende 17.haftalarda oluyordu böyle tişörtümün altında böcek geziyormuş gibi bi gıdıklanma hissediyordum, derim geriliyor onun çatlama hissidir diyordum ama birkaç hafta sonra aynı bölgelerde gerçekten bebeği hissedince anladım ki o da bebeğimmiş. Gerçekten bebek olduğunda onun bebek olduğunu anlıyorsun yani gaz mı değil mi karıştırılacak bir şey çok değil bence. Belki ilkinde emin olamayabilirsin ama devamında net bi şekilde anlıyorsun

Kizlar detayliya kaçinci haftaya gideceksiniz 13 gün kaldi bizdikimi görmeye Resmen günler yerinde sayiyor gibi çooook özledim minik bizdimi umarim sağliklidir çok heyecanliyim şimdiden

Kızlar detaylı öncesi birbirimize tavsiye verelim. Bebegin hareketlenmesi icin 15 dk yürüyüş ve meyve suyu özellikle portakallı meyve suları öneriliyor birde mesane dolu boş meselesi var onu bilen var mı?

Kızlar detaylı öncesi birbirimize tavsiye verelim. Bebegin hareketlenmesi icin 15 dk yürüyüş ve meyve suyu özellikle portakallı meyve suları öneriliyor birde mesane dolu boş meselesi var onu bilen var mı?
Aynen ben de bunu söyleyecektim.İnstagramda bi doktor bebeğin hareketliligi icin kahve içilmesini söyledi .

Haziranın 16 sında 20 haftalık olacağım .Belki 21. haftada detayliya giderim.

Oyyy çok heyecanlıııı yani anlayamadım da devam edince herhalde bebek dedim bir çikolata falan yiyip test edeyim

Benim gibi İskenderun da yaşayan arkadaşlar için devlette detaylı ultrason yapan bir doktor varmış randevu çok uzak bir zamana veriyormuş bilginize

Benim randevu kağıdımda tok gelin yazmışlar sadece bunu biliyorum.

Kizlar detayliya kaçinci haftaya gideceksiniz 13 gün kaldi bizdikimi görmeye Resmen günler yerinde sayiyor gibi çooook özledim minik bizdimi umarim sağliklidir çok heyecanliyim şimdiden
Benim daha 32 gün var 22+4 te

Z Zeynepli7 bende Yengeç burcuyum. Ota mota ağlar oldum. En çok eşime kızıyorum ama suçsuz adam. Dilimde sivri ayarı yok galiba benden çekeceği çok. Benim ağlamadım şey yok. Ama bu aralar korkuyorum yani herşey değişecek hayatımızda becerebilecekmiyiz yetebilecekmiyiz. Bazen kiloma takıyorum çok mu kilo aldım diye zira 30 senelik ömrümde 45 kiloyu tartıda görmedim ben o kadar zayıftım şimdi 56 kiloyum. Bu ara baya duygu karmaşası yaşıyorum. Bir zirvedeyim bir dipte. Ama hamile olmak her hali ile çok güzel

Ben çoğul gebelikten dolayı 19. Haftada giricem yani 7 gün sonra. Doktorum gelmeden önce tok gel dedi ve çikolata falan yenmesini de doğru bulmuyor eğer bebek göstermezse yürüyüş yapıp tekrar gelmemi istiyor. Çikolata bebeğin aniden kanının artmasına sonra da düşmesine mi neden oluyormuş. Ama sade Türk kahvesi içebilirsin 5 dakika öncesinde dedi. Bende kahveden nefret ederim

Benim eşim de yengeç burcu ben balık burcuyum. Eşim çok sessiz sakin biridir adamı yemin ederim bezdirdim üzülüyorum da sonra gidip sarılıyorum, sorun değil aşkım geçecek diyor. Yani ben kendime tahammül edemiyorken elin oğlu beni şoka sokuyor Bende de yetemezsem korkuları var maalesef aklıma geldikçe fenalaşıyorum sonra kendime kızıyorum sen güçlü kadınsın yapacaksın bu bebek için çok uğraştınız diye diye sakinleşiyorum

Kızlar bana kimse detaylı ultrasona şöyle gel böyle gel demedi. Ben şimdi nasıl gideceğim aç mı tok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…