- 31 Ocak 2025
- 347
- 333
- 18
- 27
Bende 17.haftalarda oluyordu böyle tişörtümün altında böcek geziyormuş gibi bi gıdıklanma hissediyordum, derim geriliyor onun çatlama hissidir diyordum ama birkaç hafta sonra aynı bölgelerde gerçekten bebeği hissedince anladım ki o da bebeğimmiş. Gerçekten bebek olduğunda onun bebek olduğunu anlıyorsun yani gaz mı değil mi karıştırılacak bir şey çok değil bence. Belki ilkinde emin olamayabilirsin ama devamında net bi şekilde anlıyorsunYaa kızlar benim ilk gebeliğim. Hepiniz gibi çok heyecanlıyım. 17+0 olduk bugün. Sanki bir şeyler hissediyorum. Ama adet ağrısına benzer bir ağrı gibi de. Nasıl bir şey bu bebek hareketi. Ne hissedeceğimi bilmediğim için ne olduğunu da anlamadım. Nasıl oluyor acaba ilk hissediş hissiyatı ne?bu haftalarda olabiliyor mu
Canım bende 21+3 ken gidiyo olucam 29 Mayıs taKizlar detayliya kaçinci haftaya gideceksiniz 13 gün kaldi bizdikimi görmeyeResmen günler yerinde sayiyor gibi çooook özledim minik bizdimi umarim sağliklidir çok heyecanliyim şimdiden
Aynen ben de bunu söyleyecektim.İnstagramda bi doktor bebeğin hareketliligi icin kahve içilmesini söyledi .Kızlar detaylı öncesi birbirimize tavsiye verelim. Bebegin hareketlenmesi icin 15 dk yürüyüş ve meyve suyu özellikle portakallı meyve suları öneriliyor birde mesane dolu boş meselesi var onu bilen var mı?
Oyyy çok heyecanlııııBende 17.haftalarda oluyordu böyle tişörtümün altında böcek geziyormuş gibi bi gıdıklanma hissediyordum, derim geriliyor onun çatlama hissidir diyordum ama birkaç hafta sonra aynı bölgelerde gerçekten bebeği hissedince anladım ki o da bebeğimmiş. Gerçekten bebek olduğunda onun bebek olduğunu anlıyorsun yani gaz mı değil mi karıştırılacak bir şey çok değil bence. Belki ilkinde emin olamayabilirsin ama devamında net bi şekilde anlıyorsun
Kahve de güzel bir fikir kan akışını hızlandırırAynen ben de bunu söyleyecektim.İnstagramda bi doktor bebeğin hareketliligi icin kahve içilmesini söyledi .
Haziranın 16 sında 20 haftalık olacağım .Belki 21. haftada detayliya giderim.
Benim randevu kağıdımda tok gelin yazmışlar sadece bunu biliyorum.Kızlar detaylı öncesi birbirimize tavsiye verelim. Bebegin hareketlenmesi icin 15 dk yürüyüş ve meyve suyu özellikle portakallı meyve suları öneriliyor birde mesane dolu boş meselesi var onu bilen var mı?
Benim daha 32 gün varKizlar detayliya kaçinci haftaya gideceksiniz 13 gün kaldi bizdikimi görmeyeResmen günler yerinde sayiyor gibi çooook özledim minik bizdimi umarim sağliklidir çok heyecanliyim şimdiden
Ben çoğul gebelikten dolayı 19. Haftada giricem yani 7 gün sonra. Doktorum gelmeden önce tok gel dedi ve çikolata falan yenmesini de doğru bulmuyor eğer bebek göstermezse yürüyüş yapıp tekrar gelmemi istiyor. Çikolata bebeğin aniden kanının artmasına sonra da düşmesine mi neden oluyormuş. Ama sade Türk kahvesi içebilirsin 5 dakika öncesinde dedi. Bende kahveden nefret ederimKizlar detayliya kaçinci haftaya gideceksiniz 13 gün kaldi bizdikimi görmeyeResmen günler yerinde sayiyor gibi çooook özledim minik bizdimi umarim sağliklidir çok heyecanliyim şimdiden
Bende türk kahvesi baya işe yarıyor deneyebilirsinOyyy çok heyecanlııııyani anlayamadım da devam edince herhalde bebek dedim bir çikolata falan yiyip test edeyim
21+4 te gireceğim daha çoook var 11 haziranKizlar detayliya kaçinci haftaya gideceksiniz 13 gün kaldi bizdikimi görmeyeResmen günler yerinde sayiyor gibi çooook özledim minik bizdimi umarim sağliklidir çok heyecanliyim şimdiden
Benim eşim de yengeç burcu ben balık burcuyum. Eşim çok sessiz sakin biridir adamı yemin ederim bezdirdim üzülüyorum da sonra gidip sarılıyorum, sorun değil aşkım geçecek diyor. Yani ben kendime tahammül edemiyorken elin oğlu beni şoka sokuyorZ Zeynepli7 bende Yengeç burcuyum. Ota mota ağlar oldum. En çok eşime kızıyorum ama suçsuz adam. Dilimde sivri ayarı yok galiba benden çekeceği çok. Benim ağlamadım şey yok. Ama bu aralar korkuyorum yani herşey değişecek hayatımızda becerebilecekmiyiz yetebilecekmiyiz. Bazen kiloma takıyorum çok mu kilo aldım diye zira 30 senelik ömrümde 45 kiloyu tartıda görmedim ben o kadar zayıftım şimdi 56 kiloyum. Bu ara baya duygu karmaşası yaşıyorum. Bir zirvedeyim bir dipte. Ama hamile olmak her hali ile çok güzel
Aa bende 29mayista gidicem ayni gün gidicezCanım bende 21+3 ken gidiyo olucam 29 Mayıs ta
Oyy daha çokmuş günler geçmek bilmez insan görmeyince özluyorBenim daha 32 gün var22+4 te
Benim randevu kağıdımda atıyorum dm den ne yazıyo bakKızlar bana kimse detaylı ultrasona şöyle gel böyle gel demedi. Ben şimdi nasıl gideceğim aç mı tok mu?
Bende 21+4 de giricem 29 mayista az kaldi sayili günüme safak sayiyorum21+4 te gireceğim daha çoook var 11 haziran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?