Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Çatı muayenesi ağrılı oluyormu canım bazısı zor oluyor diyor inşallah çatın dar cıkmaz bu muayenede normal doğum yaparsın canım hersey gönlünce olsun
Kişiden kişiye değişir sanırım zor olup olmadığı. Çok kolay sayılmaz ama gözün korkmasın
Baskı hissediyorsun biraz, muayene sonrasında da biraz ağrı oluyor ama katlanabilir seviyede

Kişiden kişiye değişir sanırım zor olup olmadığı. Çok kolay sayılmaz ama gözün korkmasın
Baskı hissediyorsun biraz, muayene sonrasında da biraz ağrı oluyor ama katlanabilir seviyede
Anladım kuzum benim acı eşiğim çok düşük umarım iyi geçer Çatı muayenesi zsten 37. Haftada yapıyor sanırım doktorlar bu gittiğimde yapmaz

.
Anladım kuzum benim acı eşiğim çok düşük umarım iyi geçer Çatı muayenesi zsten 37. Haftada yapıyor sanırım doktorlar bu gittiğimde yapmaz
Şimdiden gözünde büyütme canım. Belki de iyi geçer düşündüğün gibi zor olmaz

Kızlar çatı muaynesi dediğiniz nasıl birşey ? Doktorum 12 ci haftadan berri eliyle rahim ağzını kontrol ediyor uzunluk ve kapalılık olarak hafif midemin üzerinden bastırarak yapıyor . Öyle birşey mi ?

Kızlar çatı muaynesi dediğiniz nasıl birşey ? Doktorum 12 ci haftadan berri eliyle rahim ağzını kontrol ediyor uzunluk ve kapalılık olarak hafif midemin üzerinden bastırarak yapıyor . Öyle birşey mi ?
Ya ben hiç öyle. Muane olmadım canım neden karnını bastırıyor ki

Ya ben hiç öyle. Muane olmadım canım neden karnını bastırıyor ki
Vallaha Bilmiyorumki üstten bastırarak yapıyor hafiften . Uzunluğu için diye düşündüm net almasıniçin ama bilemedim . Benim doktorum şimdiye kadar 1/2 kez usg ile ölçmüştür

Vallaha Bilmiyorumki üstten bastırarak yapıyor hafiften . Uzunluğu için diye düşündüm net almasıniçin ama bilemedim . Benim doktorum şimdiye kadar 1/2 kez usg ile ölçmüştür
Ya bizde vajinal de olcum yapsa doktor ultrasonla ölçüyor ama hiç ezmediler bilemedim ki canim Lioo ne kursuna başladın canim

Anladim canim cok tesekkur ediyrum. Gecmis olsun bu arada sonraki yazismalari okudum.

Ya bizde vajinal de olcum yapsa doktor ultrasonla ölçüyor ama hiç ezmediler bilemedim ki canim Lioo ne kursuna başladın canim
Dikiş kursuna canım. Bebiş gelmeden öğreneyim dedim. Sen nasılsın

Kizlar hepiniz iyisinizdir umarım. Ben yokken kimse doğurmadı demi o heyecanı kaçıramam çünküm

Merveturann canım çatı darlığın varsa hiç riske atma. Direk sezeryan ol diyorum. Çünkü bebişin de kilosu var. Zor doğum hem bebeğin sağlığı hemde anne içinde çok çok riskli ve zor.

Ooo üç haftan falan var neredeyse az kalmış sezaryen günün belli mi
Evettt 3 hafta falan var. Daha belli değil ama 15 25 eylül gibi olur diye düşünüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…