Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Geçmiş olsun canım

Çok sevindim iyi olmasına çok şükür canım dinlen güzelce istirahat et

Aaa şimdi gördüm gitmişsin. İyi yaptın ama evde dinlen zaten sert düşmemişsin. Ama bence akşam yine bi acilde görün tekrar yarın merakta kalma

Hanımlar günaydın sabah sabah aklıma takıldı. Kayınvalidem bana süt getiriyor kaynatıyor 300ml şişelere dolduruyor soğuyunca. İçsem problem olur mu

Hanımlar günaydın sabah sabah aklıma takıldı. Kayınvalidem bana süt getiriyor kaynatıyor 300ml şişelere dolduruyor soğuyunca. İçsem problem olur mu
Pastörize olması lazım canım iyi kaynatılması lazım eminseniz bir şey olmaz ama ben hamile kaldım kalalı içmiyorum, yoğurt falan yapıp yemiyorum da

Günaydın Çok haklısın ya zaman geçtikçe ben de çok bağlanıyorum. Açıkçası kendini hissettirene kadar pek bi duygu besleyemiyordum ama sabah gözümü açtım, karnımda onu hissedince ahhh günaydın oğluşummm anneemmm diye kalktım yataktan yani mükemmel bir delilik bu Kocalar anlayamaz takma hiç onu sen deli değilsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…