Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    191
Aynen canım bir gün oluyo bir gün olmuyo bazen hiç olmuyo bazen akşama kadar çamaşır yetiştiremiyorum. Neyse endişe etmicem kokusu biraz değişik geldi enfeksiyon kokusu gibi ilaçla karışık ama değildir diye düşünüyorum. Her hafta kültür veriyorum. Olmadı çarşamba gittiğimde tekrar veririm. Sağ salim bi 36 ları görseydik delirmeden 😀😀
Amin inşallah 🙏🏻 ben artık ek olarak psikoloğa başladım yoksa bişey oldu mu korkusu beni mahvediyordu😅

Amin inşallah 🙏🏻 ben artık ek olarak psikoloğa başladım yoksa bişey oldu mu korkusu beni mahvediyordu😅
Benim çok sürmez bi toparlanıp evden çıkamıyorum ama online destek almam lazım. Yoksa kaldıramıyorum ben sürekli aynı şeyler olacak diye düşünmek çok korkunç

Benim çok sürmez bi toparlanıp evden çıkamıyorum ama online destek almam lazım. Yoksa kaldıramıyorum ben sürekli aynı şeyler olacak diye düşünmek çok korkunç
Bence de başlayın. Farklı bir hayata adapte olmakta zor olacak ve iyi anne baba olabilecek miyiz yetişebilir miyiz korkusu insanın aklına neler neler geliyor 🤦🏻‍♀️ ben psikoloğuma akıntıdan bile bahsettim kan zannedip tuvalete koşuyorum dedim kendisi de doktorun kötü birşey demediyse kafandan bu düşünceyi at aklına acaba bebeğe bişey oldu mu yada kötü düşünceler gelince bir sıkıntı olsa vücudum illa ki belirti verirdi diye kendini sakinleştirip zihnini başka şeylerle meşgul et mesela yemek hazırlamak gibi dedi

Kızlaaarrr önceden 7-8 sayfa bile birikse okuyordum tek tek😄Artık yetişemiyorum birikiyor😅 Yarın 20 haftalık olcaz inş. Hareketlerini hissediyorum artık çok şükür. Park yatağını aldım Elele madre. Başka büyük bir şey almadım henüz. Sizler ne alemdesiniz? Bir de tetanoz aşısı olmayan/olmayacak var mı ne durumdasınız?
Evet ben de önceden çok aktiftim şimdi hiç yetişemiyorum yaaaaa

Kızlar bayağıdır yetişemiyorum yokum buralardan nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz hareketleri hisseden var mı kaçıncı haftalardasınızzzz beni sorarsanız eğer her sabah neredeyse aynı saatlerde ve akşamları yatarkengöbek deliğimin altında baloncuk patlaması gibi ufak tekmeler hissediyorum sanki içimde balon patlıyor gibi çok az kaldı iki hafta sonra da detaylı ultrasonum var hepimiz birbirimize dua edelim güzel sonuçlansın her şey😍😍😍😍

Şu progestan sonrası beyaz kalıntı şeklinde akıntı haricinde su gibi akıntı da eşlik ediyo ya psikolojimi bozdu iyice deliricem. Altıma yapmış gibi geziyorum evde 😀 bazı günler hiç olmuyo bazı günler delirmiş gibi akıyo, kullananlarda da böyle şeyler var mı
Çok şükür fitili bıraktım ama dediğin gibi fitil kullandığım zaman o kadar çok iççamaşırı değiştiriyordum ki anlayabiliyorum fitili bıraktım hala ara ara akıntı oluyor günde 2.03 kere iççamaşırı değiştiriyorum hahshaha

Çok şükür fitili bıraktım ama dediğin gibi fitil kullandığım zaman o kadar çok iççamaşırı değiştiriyordum ki anlayabiliyorum fitili bıraktım hala ara ara akıntı oluyor günde 2.03 kere iççamaşırı değiştiriyorum hahshaha
Hepimize sabır versin allah 😀

Ben almıştım çok oldu alalı. Chicco marka almıştım araba ve puseti oto koltuk olarakta kullanılıyor. E-bebekte her bütçeye göre var tabii marka olarak bilemiyorum ama gittiğimiz zaman bakmıştık bir sürü model, marka var bi gezmek bakmak lazım canım
Kendimi bu konuda cok cahil hissediyorum ya

Benim kızımdan kalan var hiç kullanmadım canım, hani kullanış açısını falan bilmiyorum civil Babycare Colarado Chrome Travel Sistem Bebek Arabası Kahve var bende. Bir de kural gelmiş galiba oto koltuğu olmayanlar bebeklerini arabalarıyla hastaneden çıkartamaz diye onu duydunuz mu
Aa cok şaşırdım buna ilk kez duyuyorum

Ben Baya araştırdım travel mı olsun kabin boy mu diye travel sisteme karar verdim kraft Tokyo plus videolarına felan bakın isterseniz diğer travel sistemler gibi hantal da değil mağazada denedim. Kurban bayramından sonra almayı düşünüyorum
Çok yer kaplıyor diyorlar travel için e bebeğe gittim resmen uzay mekiği gibi kocamanlar

Kızlar bayağıdır yetişemiyorum yokum buralardan nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz hareketleri hisseden var mı kaçıncı haftalardasınızzzz beni sorarsanız eğer her sabah neredeyse aynı saatlerde ve akşamları yatarkengöbek deliğimin altında baloncuk patlaması gibi ufak tekmeler hissediyorum sanki içimde balon patlıyor gibi çok az kaldı iki hafta sonra da detaylı ultrasonum var hepimiz birbirimize dua edelim güzel sonuçlansın her şey😍😍😍😍
Bende 3 gün önce ilk tekmeyi dedim ve ne olduğunu anlamadım baloncuk patlar gibi oldu dün 4-5 defa akşam ve gündüz hissettim bugün biraz daha sertleşti tekmeler hissediyorum çok güzel🥰 bende dün detaylıya girdim hadi sende güzel haberler al inşallah

Evet aşkım bu haftalar böyle içinin rahatlamasına sevindim bende çok telaş yapmıştım hatırlıyorsan baya panik olmuştum ama Dün benim doktorum 1 gün hissedip 5 gün hissedemem bu haftalarda normal dedi aşkım 🌸 24 den sonra ciddi anlamda hissedersin dedi içimi benimde o rahatlattı ama kızımda uslu uslu yatıyordu 🥹
Yerim onu ben 🥲💛 ya gördükten sonra iyi olduğunu bildikten sonra rahatlıyor insan dönem dönem yaşanacak sanırım bu evhamlı haller

Benim kızımdan kalan var hiç kullanmadım canım, hani kullanış açısını falan bilmiyorum civil Babycare Colarado Chrome Travel Sistem Bebek Arabası Kahve var bende. Bir de kural gelmiş galiba oto koltuğu olmayanlar bebeklerini arabalarıyla hastaneden çıkartamaz diye onu duydunuz mu
Eveeet öyle bir yeni sistem getirmişler. Zaten her şeyi hallettik bir o kalmıştı 😂
Kendimi bu konuda cok cahil hissediyorum ya
Kuşum olur mu öyle her şeyi bilecek değiliz sonuçta. Mecbur kaldığım için ben de araştıra araştıra öğrendim gider bi bakarsın markalara ona göre araştırırsın yorumları okursun, varsa video izlersin sonra tamamdır seçersin

Back
X