- 20 Ekim 2022
- 1.118
- 1.915
- 63
Dediğim modele bakın istersenizÇok yer kaplıyor diyorlar travel için e bebeğe gittim resmen uzay mekiği gibi kocamanlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dediğim modele bakın istersenizÇok yer kaplıyor diyorlar travel için e bebeğe gittim resmen uzay mekiği gibi kocamanlar
İnşallah güzel şeyler duyarsın doktordan canımm ben de randevu bulmaya çalışıyorum detaylıya ama asla yokKızlar bayağıdır yetişemiyorum yokum buralardan nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz hareketleri hisseden var mı kaçıncı haftalardasınızzzz beni sorarsanız eğer her sabah neredeyse aynı saatlerde ve akşamları yatarkengöbek deliğimin altında baloncuk patlaması gibi ufak tekmeler hissediyorum sanki içimde balon patlıyor gibi çok az kaldı iki hafta sonra da detaylı ultrasonum var hepimiz birbirimize dua edelim güzel sonuçlansın her şey![]()
9. Haftamda rapor almak için gittiğimde sisteme işledi doktor, ilk müsait zamanda uğrayayım bi teşekkürler canımAaa iletişim bilgilerinde sorun olabilir mi peki? Şimdiye kadar çok defa aranman lazımdı. İstersen müsait olduğun zaman aramakla vs uğraşma direkt git görüş. Bebişimiz doğduğu zaman da görüşeceğiz sonuçta tanışmak lazım![]()
Kraft uygun sanırım ve güzeller, chicconun oturma yeri aşağıda yani pusetten normal oturmaya geçtiğinde aşağıda kalıyor ve tek yön tavsiye etmem. Bagi var şu an kızıma kullanıyorum çok memnunum.Kızlar bebek arabası alan oldumu veya aklınızda bi marka varmı
Açıkçası benim bütçem cok geniş değil orta bi şey almak istiyorum ama karar veremiyorum ne zor işmiş ya
Canım ben almadım ama kabin düşünüyorum ve puset almiycam, arabamız yok zaten ve pusetler 3-4 ay kullanılıyor anca. Doğumum da kışa denk geldiği için o ilk 3-4 ayda zaten çok fazla dışarı çıkarmam ancak yürüyüşe falan, o zamanlarda da slinge koyarım veya kabin boy arabayı tam yatırıp üzerine bi babynest bitti gitti. Arabanız yoksa puset bana çok mantıksız geliyor yani bu benim düşüncem. Puset olmadan hastaneden çıkmama olayı da yurtdışında yıllardır vardı bize yeni geldi, sırf onun için bi arkadaşın pusetini bi günlüğüne alıveririm yani gerçekten gerek olmadığını düşünüyorum görüntüsü çok güzel olsa da. Büyük iyi chicco veya kraft alıcam ben deKızlar bebek arabası alan oldumu veya aklınızda bi marka varmı
Açıkçası benim bütçem cok geniş değil orta bi şey almak istiyorum ama karar veremiyorum ne zor işmiş ya
9. Haftada doktora gittiğimde bildirdim sağlık ocağı biliyor hamile olduğumu fakat hiç aranmadım ya, bir gidip bakayımben de 14.haftamda kendim gidip bildirdim. normalde doktorlar sisteme bildirince onların haberi oluyormuş ama benim doktorumun bir ara sisteminde sıkıntı olmuş muhtemelen o yüzden bilmiyorlardı. belki sizin de böyle bir şey olabilir
Ben prof dr oya demirciye gittim Üsküdar’da çok iyiydi fiyatı da 5500 verdik hatta bebek yüzünü göstermedi üç defa çıkıp girdim görene kadar bırakmadıKızlar günaydınBir şey sormak istiyorum. İstanbul’da detaylı ultrason için randevu alanlar ya da yaptıranlar, ücretler nasıldı ? Benim doktorum bi yere yönlendirdi, normalde 7500 ama doktoruma özel 6500 yapıyorlarmış. Randevu da aldım ama birkaç kişide böyle 3000 4000 bandında fiyatlar duydum. Ama İstanbul’dalar mı emin değilim. Sırf doktorum orayla çalışıyor diye oraya gitmek zorunda değilim açıkçası kafam karıştı
İnşallah aşkımmmm teşekkür ederim umarım güzel geçmiştir seninde detaylınnnnBende 3 gün önce ilk tekmeyi dedim ve ne olduğunu anlamadım baloncuk patlar gibi oldu dün 4-5 defa akşam ve gündüz hissettim bugün biraz daha sertleşti tekmeler hissediyorum çok güzelbende dün detaylıya girdim hadi sende güzel haberler al inşallah
yaa teşekkür ederimİnşallah güzel şeyler duyarsın doktordan canımm ben de randevu bulmaya çalışıyorum detaylıya ama asla yok
Hareketlere gelince iyiden iyiye baya hissettirmeye başladı kızım hatta şu an fink atıyor içerdeBirkaç haftaya dışardan görülür inşallah bu gidişle çünkü babasına üzülüyorum çok heyecanlanıyor hissetmek istiyor o da
Ay dünyanın en güzel duygusu ya
![]()
Hadi yaBen prof dr oya demirciye gittim Üsküdar’da çok iyiydi fiyatı da 5500 verdik hatta bebek yüzünü göstermedi üç defa çıkıp girdim görene kadar bırakmadı
Çok güzeldi bol bol gördüm bebeklerimiİnşallah aşkımmmm teşekkür ederim umarım güzel geçmiştir seninde detaylınnnn
İstersen yorumlarına bak ben çok beğendim benimde medipoldeki doktorum önermişti araştırarak gittim tek sıkıntısı ultrason fotoğrafını vermiyor maille yolluyorHadi yaMemnun kaldım diyosun yani.. Üsküdar daha çok işime gelir valla yakın bana
Çok haklısın ama gittiğim doktor tamamen olumlu konuşan bir doktordu o biraz kafamı karıştırıp üzdü inşallah sağlıklıdır 2 li tarama testi güzel gelmiştiBitanem canını sıkma bir doktora daha git hatta birkaç hafta sonra yeniden değerlendirttir. Benim ilk hamileliğim ama annem kardeşime hamileyken ona da böbreğinin biri büyük biri küçük dediler kalbinde parlama var dediler. Başka doktora gitti bu haftalarda normal zaten her insanın böbreği eşit büyüklükte olmaz ayrıca kalp kasları doğana dek güçlenip kapanacak senin çocuğunun hiçbir şeyi yok dedi gerçekten de maşallah sağlıklı bir kardeşim oldu şuan 12 yaşında ellerinizden öperdemem o ki bebeklerimiz daha büyüyor o yüzden erkenden stres yapma bundan birkaç haftaya önceye kadar kafaları kocamandı parmakları yoktu çocuklarımızın
![]()
Öylemi umarım benimde böyle olur sürecim zaten başından beri yorucu mahvoldum yaniEtrafımda çok duydum bu durumu ama sonrasında bebek büyüyünce bobrek normale dönüyormuş
İnşallah çok teşekkür ederim rahat olmaya çalışıyorumNurrr123 çok geçmiş olsun. Benim çok kulağıma aşina gelen bir sorun sanki o. Hep böyle dedi dr ama ilerleyen haftalarda geçecekmiş diye duydum. Dua edelim ferah tut içini öyle bir şeydir inşallah
![]()
Oy maşallah sağlıkla kucağına al inşallahÇok güzeldi bol bol gördüm bebeklerimi![]()
Sabah donuyordum şu an yanıyorum hararet yaptım su kaynatıyorumHanımlar sizde de terleme, yanma başladı mı? Tek bendim grupta haftalar öncesi yanan şimdi daha da ilerledi. Gündüz zor benim dışarı çıkmam klimasız ortamda durmam öyle gözüküyorfok balığı gibiyim koltuğa vurdum klimanın altında yatıyorum, serinlemeye çalışıyorum hararet yaptım
![]()
Hahahha of gerçekten çok zor terlemek içten içeSabah donuyordum şu an yanıyorum hararet yaptım su kaynatıyorum![]()