Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    199
Bende de oldu ondan. Dr hiç dinlemedi bile onu.
Çok açım ama iştahım yok. Hicbisey yiyemiyorum mide bulantısından değilde istahsizliktaan garip ben anlamadım. Meyve yiyebiliyorum onda da midem yaniyo aç karın ile yediğim için
Aynen bu haldeyim ama bulantıdan evla geliyor bana.

Doktor oksapar yazmıştı bitince söylerim olmazsa ben mi yapamıyorum acaba karnımın her tarafı mor
Benim de öyle. Yapılan yerlerin yakınına yapınca daha az acıttığını farkettim.

Kizlar bisey sorcam hamilelikte ciger yasakmi ben gecen hafta ciger yemiştim zarari olur mu ki
Kuzu ciğeri mi tavuk mu
Her türlü ciğer yasak. 1 kereden bir şey olmaz tabi canım. Yüksek a vitamini barındırdığı için yasak, yüksek a vitamini bebeğin gelişimini durduruyormuş ilerlettirmiyormuş. O yüzden de yüksek risk taşıyan besinlerden.

Kızlar bugüne kadar hiç belirtim yoktu ama.bugun perişanım kahvaltı bile yapamadım ağzıma tek lokma sokamadim üstelik migrenin var normalde bu kadar aç kalsam şuan acilde serum taktiriyordum aşırı bulantım var bir anda oldu sizde durumlar ne 6+4 um progestana devam ediyorum kahverengi akıntım bitmedi yarın bir hafta olacak haptan mi oldu neyden Oldu bilmiyorum ama halsizlik ve iştahsızlık bugün beni bitirdi

Kuzum doktora gidip mide bulantısı için ilaç yazdır. Hamileler için bi mide bulantısı ilacı var muhteşem bisey zararı da yok. Doktorun ile mutlaka görüş yoksa günlerin zehir olur bulantidan. Geçmiş olsun

Öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim.

Progestanı fitil olarak mı kullanıyorsun

dün akşam beyti yapıp iki lokma alıp midemden dolayı yiyemeyen bir muzla akşamı geçiştirdikten sonra aç aç uyanan ben günaydınlar dilerrr..
hiçbir şey yiyesin yok ama açımmmm

Yok canım ben 2 kere beta verdim bugün de tekrar beta ve progesteron hormon testi vermeye gidiyorum. Haftaya sanırım anca kese gözükür öyle düşünüyorum çok küçük daha senin beta kaçtı?
Ben daha kan vermedim
Yarın gidecem doktora kese gözükmez diye düşünüyorum bende kan ister heralde değil mi. Vajinal usg ile bakmasını falan istemiyorum

Aa neden az pistigi icin mi yoksa baska biseydenmi
valla canım neden kaptım bilmiyorum ama alttan üstten 2 gün perişan oldum ciğerden değil ama yememiştim hiçbirsey de olmadı çok şükür bebişlere yediklerimiz direk geçmiyor bence hele daha şimdi hiç o yüzden korkma ben pastorize olmayan şeylerden bir çok korkarım peynir süt gibi

İlk gebeligimde aşırı mide bulantısı ve kusma yaşadım. Ne yesem ama ne yesem hatta suyu bile. Midem boşsa acı su... 2 3ay yemek yapamadım her zaman sevdiğim o soğan salça kokusundan iğrendim yapamadım. Ekşiyi çok severim turşucuyum ama ağzıma süremedim. Bir anda geldi bana da 7haftanın icindeydim. Kaç kez doktora gittim serum yemeye. Sürekli kusmadan susuz kalabiliyor vücud. Muhtemelen kalbi atmaya başladıgı zaman oldu ani ve çok şiddetli başladı. 5.aydan sonra azalarak geçmişti çok şükür. Susuz kalmamaya özen gösterin. İnsallah cabucak gecer zorluğunu bilirim

Geçen hafta yaptığım testler. Sürpriz beklenmedik bi gebelik oldu benimkisi. Yarın için randevu almıştım zaten o yüzden bekledim bu kadar. Hayırlısı olsun bakalim yarın ne olacak değişik bir heyecan sardı. Nasipse 3.çocuğum olacak.
Yarın kimler gidiyor daha ???
Hepimiz hayırlı güzel haberlerle dönelim inşallah

Hayırlı uğurlu olsun sağlıklı şekilde ilerlesin hamileliğin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…