Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Eşin kahvaltıyı yemeği hazırlayıp getirebilirse çok iyi olur canım

Kuzum sabahları aç yüksekti konuştuğumuzdan bu yana 95-101 arası gidip geliyordu son zamanlarda da 110 u gördüğü olmuştu ama geri kalan öğünlerde hep düşük seyrediyordu. Ne olduysa özellikle son 1 haftada olmuş maalesef ki. Ah bilsem 5 i kim içiyor da ben üstüne çıkayım daha anlayamadım.

Oda yüksek değilki aşkım yüksek denilince açlık 120 felan olsa hadi diycem yüksek.. İnan suyuda kimse 5 litre içemez .. neyseki çok şükür gittin ve fark ettin . Açım yazmışsın hastane bahçesine ine biliyorsan eşin bari oraya getirsin tek yoğurt neye kime yetecek?

Yasakmış canım sabah yatış yapılırken buradan yiyeceksin denildi tamam dedik. 12 oldu açım bir şeftali yoğurt getirdiler sabah kahvaltı yok vermediler.
Ay sinir oluyorum şu sistemlerine iş bilmezliklerine ya

Merhaba crp kac cikiyor sizin benim gecen ay 21 bu ayda 21 çıktı, gecen ay doktor apseye baglamisti ama suan hic belirtim yok
Canım benim crp 11 çıktı idrarda enfeksiyon varmış (yine ve yine) kanına yansımış dedi doktor hemen antibiyotik başlattı suyun erken gelebilir böyle bir durumda dedi bir de işte idrar yolu enfeksiyonu ilacı başlattı

Öğlen yemek geldi biraz da olsa midem bir şeyler gördü çok şükür. Yasakmış kuzum asla almıyorlar kata bir şey su dışında. İlle de burdan yiyeceksin deniliyor.
Ay sinir oluyorum şu sistemlerine iş bilmezliklerine ya
Gerçekten ben de öyle normal insan dayanamaz aç aç kaldı ki hamileyim

Benim de hiçbir belirtim yok crp yüksek epitel idrarda yüksek bakteri bol eritrosit lökosit yüksek dün gittim hiçbir şey yapmadı mesela ilaç bile vermedi haftan artık dedi dolmak üzere yapacak bir şey yok dedi gülüyorum artık sadece yani 9 ay boyunca gittiğin doktor son anlarda bir rahatlama geliyor

Anladım cok gecmis olsun, benim idrar tahlilim temiz, ishal yasadim bir iki kez yedigim bisey dokundu heralde yarin sorucam

Ay iyi yalnız olmamana sevindim Şöyle yapalım şöyle yaparsak böyle olur dememeleri de tuhaf .

Ne saçma sapan birşey ya . Ben yattığımda hastane isterseniz eşiniz istediğiniz yemeği getirsiniz isterseniz akşam yemeği saati geçmiş olmasına rağmen biz verelim dedi

Beni de korkuttu verdiği ilaç da augementin günde 1 tane iç dedi. eczacı da (çok bilmiş) bu günde 1 tane içilmez 2 tane içilir sabah akşam iç doktorun 1 iç demiş ama dedi. Kadın doğumcudan daha iyi biliyor heralde. Ben tabiki doktorumu dinleyip 1 tane içiyorum 7.günde bırakacağım. Bebeğim gelişimi de yavaşladı 2 haftada 100 gram almış o yüzden şuan tam haftasında gözüküyor normalde 2 hafta önden önden gidiyordu… bakalım ne olacak bir sonraki kontrolde dizimizin yeni bölümünde bizi neler bekliyor

Sen kaç haftalık oldun benim doktorum sadece tek kullanımlık ona antibiyotikten yazıyor toz olandan o da asla fayda etmiyor dün özellikle söyledim hocam ağız yolu ile antibiyotik başlanacak mı diye gerek yok dedi yani yapay zekayı gönderdiğim tahlile göre tahlilim berbat ama doktorum bundan bir şey olmaz dedi gerçekten son haftanın sıkıntısı stresi daha bir farklı oluyor şu salı günü tekrar kontrolüm var bakalım ne olacak

Canım 8 aydır takipli olduğum hastaneye gittim Tekrar nst çekildi usg ile bakıldı kalp atışı gayet iyi dedi bebek hareketliydi sık sık kontrole gideceğim hareket azalıncada hemen gel gece gündüz dedi Normal doğum yapabilirsin senin gibi çok hastayı doğum yaptırdım dedi

Kordon hakkında ne dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…