Eşin kahvaltıyı yemeği hazırlayıp getirebilirse çok iyi olur canımDün gerçekten ne şekilde geldim ne çıktı iyi ki gelmişim ama evde beslenemediysem burda nasıl olacak bilmiyorum inan ki. Ayıptır söylemesi etler, balıklar, kuruyemiş, avokado, yumurta yerken burda yoğurtla nasıl beslenecek bu bebek anlayamıyorum.
Kuzum sabahları aç yüksekti konuştuğumuzdan bu yana 95-101 arası gidip geliyordu son zamanlarda da 110 u gördüğü olmuştu ama geri kalan öğünlerde hep düşük seyrediyordu. Ne olduysa özellikle son 1 haftada olmuş maalesef ki. Ah bilsem 5 i kim içiyor da ben üstüne çıkayım daha anlayamadım.Yaa aşkım son zamanlarda şeker yüksekmi seyrediyordu ? Yada geçen haftaki doktor nasıl fark edemedi böylr önemli birşeyi nasıl gözden kaçırır anlamıyorum .. evet sen günde 5 litre su içiyorum diyorsun birde ne yapacaksın 10 mu içecekmişsin Allah Allah bir tuaf hepsi
Yasakmış canım sabah yatış yapılırken buradan yiyeceksin denildi tamam dedik. 12 oldu açım bir şeftali yoğurt getirdiler sabah kahvaltı yok vermediler.Eşin kahvaltıyı yemeği hazırlayıp getirebilirse çok iyi olur canım
Oda yüksek değilki aşkım yüksek denilince açlık 120 felan olsa hadi diycem yüksek.. İnan suyuda kimse 5 litre içemez .. neyseki çok şükür gittin ve fark ettin . Açım yazmışsın hastane bahçesine ine biliyorsan eşin bari oraya getirsin tek yoğurt neye kime yetecek?Kuzum sabahları aç yüksekti konuştuğumuzdan bu yana 95-101 arası gidip geliyordu son zamanlarda da 110 u gördüğü olmuştu ama geri kalan öğünlerde hep düşük seyrediyordu. Ne olduysa özellikle son 1 haftada olmuş maalesef ki. Ah bilsem 5 i kim içiyor da ben üstüne çıkayım daha anlayamadım.
Ay sinir oluyorum şu sistemlerine iş bilmezliklerine yaYasakmış canım sabah yatış yapılırken buradan yiyeceksin denildi tamam dedik. 12 oldu açım bir şeftali yoğurt getirdiler sabah kahvaltı yok vermediler.
Kadın doğumun acili var bazı şehir hastanelerinde, hangi şehirdesin bilmiyorum ama Bilkent Şehir Hst. var. oraya gidip perinatolojiye sevk isteyebilirsin gibiPerinotolojiye direk gidemiyorumki kuzum devlette kadın doğum yollaması lazım oda en erken randevu 15 gün sonraya var .
Benim 40-50 çıkıyor 32.haftada 10-20 çıkıyordu 35 haftada 40-50 çıktı 20 dk da 3 kere en yüksek 50 olduKızlar sizin nstde ağrınız kaç çıkıyor benim 10 falan
Canım şimdi nasılsın tekrar konuştun mu doktorlarlaYasakmış canım sabah yatış yapılırken buradan yiyeceksin denildi tamam dedik. 12 oldu açım bir şeftali yoğurt getirdiler sabah kahvaltı yok vermediler.
Canım benim crp 11 çıktı idrarda enfeksiyon varmış (yine ve yine) kanına yansımış dedi doktor hemen antibiyotik başlattı suyun erken gelebilir böyle bir durumda dedi bir de işte idrar yolu enfeksiyonu ilacı başlattıMerhaba crp kac cikiyor sizin benim gecen ay 21 bu ayda 21 çıktı, gecen ay doktor apseye baglamisti ama suan hic belirtim yok
Öğlen yemek geldi biraz da olsa midem bir şeyler gördü çok şükür. Yasakmış kuzum asla almıyorlar kata bir şey su dışında. İlle de burdan yiyeceksin deniliyor.Oda yüksek değilki aşkım yüksek denilince açlık 120 felan olsa hadi diycem yüksek.. İnan suyuda kimse 5 litre içemez .. neyseki çok şükür gittin ve fark ettin . Açım yazmışsın hastane bahçesine ine biliyorsan eşin bari oraya getirsin tek yoğurt neye kime yetecek?
Gerçekten ben de öyle normal insan dayanamaz aç aç kaldı ki hamileyimAy sinir oluyorum şu sistemlerine iş bilmezliklerine ya
Biraz kendime gelmeye çalışıyorum arkadaşlarım gelip gidiyor, eşim yanımda modumu yakalayacağım inşallahCanım şimdi nasılsın tekrar konuştun mu doktorlarla
Benim de hiçbir belirtim yok crp yüksek epitel idrarda yüksek bakteri bol eritrosit lökosit yüksek dün gittim hiçbir şey yapmadı mesela ilaç bile vermedi haftan artık dedi dolmak üzere yapacak bir şey yok dediCanım benim crp 11 çıktı idrarda enfeksiyon varmış (yine ve yine) kanına yansımış dedi doktor hemen antibiyotik başlattı suyun erken gelebilir böyle bir durumda dedi bir de işte idrar yolu enfeksiyonu ilacı başlattı
Anladım cok gecmis olsun, benim idrar tahlilim temiz, ishal yasadim bir iki kez yedigim bisey dokundu heralde yarin sorucamCanım benim crp 11 çıktı idrarda enfeksiyon varmış (yine ve yine) kanına yansımış dedi doktor hemen antibiyotik başlattı suyun erken gelebilir böyle bir durumda dedi bir de işte idrar yolu enfeksiyonu ilacı başlattı
Ay iyi yalnız olmamana sevindimBiraz kendime gelmeye çalışıyorum arkadaşlarım gelip gidiyor, eşim yanımda modumu yakalayacağım inşallahEn son konuştuğumuz şekerden dolayı beslenemiyor, idrarını da yapamadığı için suyu azalmış demişti bunu konuştuk.
Ne saçma sapan birşey ya . Ben yattığımda hastane isterseniz eşiniz istediğiniz yemeği getirsiniz isterseniz akşam yemeği saati geçmiş olmasına rağmen biz verelim dediÖğlen yemek geldi biraz da olsa midem bir şeyler gördü çok şükür. Yasakmış kuzum asla almıyorlar kata bir şey su dışında. İlle de burdan yiyeceksin deniliyor.
Gerçekten ben de öyle normal insan dayanamaz aç aç kaldı ki hamileyim
Beni de korkuttu verdiği ilaç da augementin günde 1 tane iç dedi. eczacı da (çok bilmiş) bu günde 1 tane içilmez 2 tane içilir sabah akşam iç doktorun 1 iç demiş ama dedi. Kadın doğumcudan daha iyi biliyor heralde. Ben tabiki doktorumu dinleyip 1 tane içiyorum 7.günde bırakacağım. Bebeğim gelişimi de yavaşladı 2 haftada 100 gram almış o yüzden şuan tam haftasında gözüküyor normalde 2 hafta önden önden gidiyordu… bakalım ne olacak bir sonraki kontrolde dizimizin yeni bölümünde bizi neler bekliyorBenim de hiçbir belirtim yok crp yüksek epitel idrarda yüksek bakteri bol eritrosit lökosit yüksek dün gittim hiçbir şey yapmadı mesela ilaç bile vermedi haftan artık dedi dolmak üzere yapacak bir şey yok dedigülüyorum artık sadece yani 9 ay boyunca gittiğin doktor son anlarda bir rahatlama geliyor
Sen kaç haftalık oldunBeni de korkuttu verdiği ilaç da augementin günde 1 tane iç dedi. eczacı da (çok bilmiş) bu günde 1 tane içilmez 2 tane içilir sabah akşam iç doktorun 1 iç demiş ama dedi. Kadın doğumcudan daha iyi biliyor heralde. Ben tabiki doktorumu dinleyip 1 tane içiyorum 7.günde bırakacağım. Bebeğim gelişimi de yavaşladı 2 haftada 100 gram almış o yüzden şuan tam haftasında gözüküyor normalde 2 hafta önden önden gidiyordu… bakalım ne olacak bir sonraki kontrolde dizimizin yeni bölümünde bizi neler bekliyor
Canım 8 aydır takipli olduğum hastaneye gittim Tekrar nst çekildi usg ile bakıldı kalp atışı gayet iyi dedi bebek hareketliydi sık sık kontrole gideceğim hareket azalıncada hemen gel gece gündüz dedi Normal doğum yapabilirsin senin gibi çok hastayı doğum yaptırdım dediCan
Canım yanlış anlama da sen neyi bekliyorsun?? Haftan iyi bebeğin kilosu iyi, devlet son ana kadar bekler. Boynunda kordon varsa tehlikeli ise alınması gerekir. Kızımı boynunda kordon olduğu için 34 te 2260 gr doğurdum. Bence özel bir hastaneye gidip alınması gerekiyorsa aldır bebeği
Kordon hakkında ne dediCanım 8 aydır takipli olduğum hastaneye gittim Tekrar nst çekildi usg ile bakıldı kalp atışı gayet iyi dedi bebek hareketliydi sık sık kontrole gideceğim hareket azalıncada hemen gel gece gündüz dedi Normal doğum yapabilirsin senin gibi çok hastayı doğum yaptırdım dedi
Kordon dolanması var şu an 2 buçuk tur dolanmış ama şu an sağlık durumu iyi dediKordon hakkında ne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?