Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Bakarlar bence ya

Aynen canım. Annemde bıraktım annemlerin aldıkları da orda duruyordu evimde yer yok dolap gelmeden getirme dedim dolabını yaptırıcam inş dolabı kurulunca dizer bakarım eksik gedik iyice meydana o zaman çıkar inşallah. Şimdi diğer kısımlara odaklanıcam biraz işte anne eşyalarına, emzik biberon yok tırnak makası cart curt

Kesinlikle öyle poşetteyken anlaşılmıyor ne aldın almadın. Yazsan da notta alsan olmuyor. Dolap gelsin dediğin gibi asar bakarız oyyy heyecanlandım

Eşim gitmişti Avrupa’ya gezmeye, gelirken de birkaç mağaza gezip aldı geldi. Kabin boy aldığımız için hiç sorun yaşamadık

Onu da gördüm evet iyi gibi duruyor. Benim derdim mümkün olduğunca uzun süre kullanılsın buradan taşınan kadar yeni bir yatak almayayım o yüzden ince eleyip sık dokuyorum
Bayağı uzun süre kullanılıyor zaten 4 yaşına kadar falan, ki o kadar süre kullanırsa öpüp başına koy zaten darlanıyorlar belli bir yaştan sonra

Canım emeğine sağlık Allah razı olsun uzun uzun yazmışsın ve her şeyi çok mantıklı düşünmüşsün bence ilk gebeliğin mi bilmiyorum ama tecrübeli bir anne de aynı şeyleri söylerdi bence

Benim boyum 1.78 60 olmam çok zor

Ben o grubu bulamıyorum 2024 ekim grubunu nasıl erişebilirim

Onu da gördüm evet iyi gibi duruyor. Benim derdim mümkün olduğunca uzun süre kullanılsın buradan taşınan kadar yeni bir yatak almayayım o yüzden ince eleyip sık dokuyorum
Canım ben elele markasınınkini aldım alt açma bölümü de var, çok da sağlam ve kaliteli. uzun yıllar kullanacağımızı düşünüyorum inşallah.

Eklentiler

• IMG_0969.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 35
Canım ben elele markasınınkini aldım alt açma bölümü de var, çok da sağlam ve kaliteli. uzun yıllar kullanacağımızı düşünüyorum inşallah

Bu benim de bayağı aklıma yattı canım. Ben son ay almayı düşünüyorum yer kaplamasın diye ama bu olur muhtemelen. Güzel günlerde mışıl mışıl uyunan gazsız hastalıksız gecelerde kullan hep

Arkadaşlar merhaba. Daha önce konuşuldu mu bilmiyorum .Benim yarın detaylı ultrasonum var .Öncesinde bir şey yapmam gerekiyor mu yemek yemek veya yememek .Bana herhangi bir bilgi vermediler .Birde sadece karından mı bakılıyor yoksa alttan muayenede oluyor mu

Bana tok gel demişti canım. Ben biraz öncesinde de çikolata yedim. 1 tane de yanımda götürdüm :) onu da Dr ara verip biraz yürümemi istedi o zaman yedim. Bu kadar :)
Alttan bakmadı gerek olmaz bence sonuçta artık büyüdü bebisler

Tok gidilmesi öneriliyor genelde bebek hareket etsin diye, çoğu yerde göbekten baktıktan sonra alttan da bakılıyor

Bebişlere bakmak için değil de rahim ağzı uzunluğunu ölçmek için bakılıyor alttan

Evet öyle ölçenler de var ama en güvenilir olanı sanırım vajinal ölçüm
Doğrudur canım bilmiyorum o kadar detaylı. Bi ara biraz fazla ağrım oldu apar topar özele gitmiştim orda da karından baktı rahim ağzı uzunluğuna normal demişti. Sonrasında işte perinatolog da aynı şekilde baktı o da normal olduğunu söyledi. Vajinal bakanlar da olabilir

G gunebakananne canım listeni okudum emeğine sağlık faydalanacağım muhakkak bebek arabanı görerek mi aldın onu merak ettim, taşıdın mı ağırlığı vs nasıldı. Bana e bebekte gösterdikleri hep cok ağır geldi de hala arayıştayım

Canım ben elele markasınınkini aldım alt açma bölümü de var, çok da sağlam ve kaliteli. uzun yıllar kullanacağımızı düşünüyorum inşallah.
Evet bu en çok satılanlardan biri zaten. Elele'nin Bonte modeli var bir de, Madre 70x110 Bonte 70x120 biraz daha büyük. Diğer özellikleri hemen hemen aynı karşılaştırma yapmıştım siteden. Daha uzun kullansın diye Bonte modeli daha mı mantıklı olur bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…