Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Duş alırken açıyor mu ? Benimde sezeryan olacak ama yarının acımasından çok korkuyorum ..
benim doktor duşta iyice kapat, ıslanmasın demişti, ben de duşta iki kat bantla kapatmıştım, duştan sonra da ne olur ne olmaz diye bandı değiştirmiştim, ıslanmadığından emin olmak için.
ıslanmazsa acımıyor, ıslanırsa ne olur bilemiyorum ama yara yeri zaten o kadar uyuşuk ki, iğne batırsan acımaz gibiydi bence, o yara ağrısı filan dedikleri harekete bağlı fiziksel ağrı, yaranın kendisi acımıyor bence hiç

Kızlar sezeryan kişiden kişi acı eşiğinden tutun bir çok şeye göre değişir. Ben genel anestezi aldım ameliyathanede uyandım taze taze acımı çektim ama sonrası daha iyiydi diyebilirim. Tabiki ilk hafta ayağa kalktığınız da basınç acı çok ama öyle dayanamıyorum falan değildi. İki gündür sadece uyuduğum da dikiş kısmımda çekilme oluyor onun dışında gayet iyiyim. Hatta hergün 2-3 saat yol gidip bebekleri görüyorum Korkmayın sizde. Mutlaka kilot bez alın ilk iki gün yeterli oluyor sonra zaten gitme diyorlar ki yara yerin çok nemlenmesin diye. Duşa gelirsek benim pansumanı çıkartıp almamı sonra orayı yumuşak bişeyle hafif deydirip kurulamamı sonra da tentirdiot sürüp ince bir kat sargı bezini koymamı istedi. Yaram açık duş aldım ama duşta yarama karışmadım zaten ben yıkandıkça su deyip temizledi. Pansuman günde bir kereydi birinci hafta kontrol sonrası tamamen yaram açıldı ve çok şükür hiç enfeksiyon ağrı tahriş olmadım. Çünkü ne çok kuru ne çok nemli bırakmamalısınız.

Anladım canım inşallah hepimiz kolayca toparlarız … Rabbim doğumları ve sonrasını kolay eylesin

Kızlar benim bebe baya baya çıkışı arıyor aşağıda zorluyor sanki ay korktum ben ne oluyor ya

Kızlar bugün pazara gittim kendimi iyi hissediyordum. Biraz poşet taşıdım yani arabaya kadar taşıdım çok değil ama ağırdı açıkçası. Eve geldiğimde çamaşırımda 2 damla kahverengilik gördüm tek seferlikti bir daha olmadı. Zorlanmadan kaynaklı mıdır acaba ? Ağrım sızım yok, bebeğin hareketlerinde de sorun yok. Çarşamba günü randevum var ama bilemedim gitsem mi acil bir durum var mıdır sizce ?

Şimdi son haftalara doğru yaklaştığımız için önemsizdir, şöyle olabilir, böyledir demek istemiyorum. Yarın her ihtimale karşı gitmeni tavsiye ederim. Hem senin de için rahat etmiş olur.

Benimki çıkışı aramıyor ama sancı yapıyor resmen yalancı sancı çekiyorum tövbe ya sinirlerim bozuldu
Valla bende öyleyim bazen uykumdan uyanıyorum doğuruyorum diye aşağıya çok baskı yapıyor diyorum dur daha var kızım zamanında gelsinler inşaAllah

Valla bende öyleyim bazen uykumdan uyanıyorum doğuruyorum diye aşağıya çok baskı yapıyor diyorum dur daha var kızım zamanında gelsinler inşaAllah 
O baskı bir anda olunca uyku sersemi bazen yürüyemiyorum olduğum yere çöküyorum bir iki saniye nefes al ver yapıyorum iyi oluyor. İnşallah zamanında sağlıkla gelsinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…