Yok canım %99 Altan bakmaz ki benim de bakmadoTok gidilmesi öneriliyor genelde bebek hareket etsin diye, çoğu yerde göbekten baktıktan sonra alttan da bakılıyor
Tok gitmen yeterli canımArkadaşlar merhaba. Daha önce konuşuldu mu bilmiyorum .Benim yarın detaylı ultrasonum var .Öncesinde bir şey yapmam gerekiyor mu yemek yemek veya yememek .Bana herhangi bir bilgi vermediler .Birde sadece karından mı bakılıyor yoksa alttan muayenede oluyor mu
Amaaan olmayı ver sende senin için en ideali neyse onu olBenim boyum 1.78 60 olmam çok zor
benim rahim uzunluğuma karından bakıyorlar tok gidiliyor 30-40 dk sürüyor ek fazlaArkadaşlar merhaba. Daha önce konuşuldu mu bilmiyorum .Benim yarın detaylı ultrasonum var .Öncesinde bir şey yapmam gerekiyor mu yemek yemek veya yememek .Bana herhangi bir bilgi vermediler .Birde sadece karından mı bakılıyor yoksa alttan muayenede oluyor mu
Canım internetten araştırdım en beğendiğim modelleri favoriledim hem fiyatları da gördüm internetteki fiyatları biliyordum yani. E bebek e gidip orada da canlı gördüm öyle karar verdim. Şansıma eve geldiğimde istediğimiz renk ve model trendyolda indirimdeydi 1.000 lira daha indirime girmişti öyle olunca biz de aldık hemen. Ağırlık konusu bence çok kişisel canım bazılarına ağır gelen diğerine hafif geliyor bana normal geldi ağırlıkları hemen yemen hepsinin aynıydı sankiG gunebakananne canım listeni okudum emeğine sağlık faydalanacağım muhakkakbebek arabanı görerek mi aldın onu merak ettim, taşıdın mı ağırlığı vs nasıldı. Bana e bebekte gösterdikleri hep cok ağır geldi de hala arayıştayım
Çok ileri derecede polikistik overli ve insülin direncine sahibim. Böyle bir öyküm varken de şeker yüklemesini seve seve yaptıracağım. Ben şeker yüklemesini yaptırılması gereken testlerden biri olarak görüyorum. Gebelik şekeri çok ciddi bir şey eğer varsa gerekli önlemler alınır. Diyet, yürüyüş, insülin iğnesi gibi…Hanımlar merhaba, şeker yüklemesi yaptıranlar ve yaptıracak olanlar? Fikirleriniz nelerdir? Yaptıranlarda herhangi bi komplikasyon oldu mu?
İnsülin direncim bulunmuyo ama doktorlarımın önerisi yaptırmam yönünde olduğu için yaptırmayı planlıyorum bazıları da tehlikeli diyo ama net bi done de bulamadım açıkcası tehlike için.
Ne düşünüyorsunuz?
Canım ben yaptıracağım. Hatta randevumu ona göre aldım. Öncelikle ben bu televizyonda kanal kanal gezen doktorları dinlemiyorum dikkate de almıyorum. İlgili çekmek ve gündeme gelmek için sansasyonel açıklamalara ihtiyacı var hepsinin. Samimi değiller. Herkesin her konuda fikri var branşı olsun olmasın….Hanımlar merhaba, şeker yüklemesi yaptıranlar ve yaptıracak olanlar? Fikirleriniz nelerdir? Yaptıranlarda herhangi bi komplikasyon oldu mu?
İnsülin direncim bulunmuyo ama doktorlarımın önerisi yaptırmam yönünde olduğu için yaptırmayı planlıyorum bazıları da tehlikeli diyo ama net bi done de bulamadım açıkcası tehlike için.
Ne düşünüyorsunuz?
Kızımda yaptırdım, doktor gerek görürse bunda da yaptırırım sonuçta bir şekilde şeker alıyoruz vücudumuza, daha fazla zararı olduğunu düşünmüyorum. Allah korusun hamilelikte şeker önemli.Hanımlar merhaba, şeker yüklemesi yaptıranlar ve yaptıracak olanlar? Fikirleriniz nelerdir? Yaptıranlarda herhangi bi komplikasyon oldu mu?
Ne düşünüyorsunuz?
Öncekinde gebeliğimde açlık tokluk bakılıp gerek duyulmamıştı yaptırmamıştım yani doktorum ne derse o yönde ilerledim. Ama bu hamileliğimde o kadar tatlı yiyorum ki sanırım bir sorunum var bilmiyorum bana öyle geliyor da olabilir. Bakalım 23.haftamda inşallah gidicem kendi doktoruma o zaman karar vericezHanımlar merhaba, şeker yüklemesi yaptıranlar ve yaptıracak olanlar? Fikirleriniz nelerdir? Yaptıranlarda herhangi bi komplikasyon oldu mu?
Ne düşünüyorsunuz?
ben farklı modeli olduğunu bilmiyordum, onu siz daha iyi bilirsiniz ama çok da bir fark yoktur sadece boydan 10 cm uzun. Ben bu kadar büyük olacağını tahmin etmemiştim, gelince baya şaşırdık, tek sorunu kapıdan geçmiyor geniş olduğu içinEvet bu en çok satılanlardan biri zaten. Elele'nin Bonte modeli var bir de, Madre 70x110 Bonte 70x120 biraz daha büyük. Diğer özellikleri hemen hemen aynı karşılaştırma yapmıştım siteden. Daha uzun kullansın diye Bonte modeli daha mı mantıklı olur bilemedim
Amiin canım çok teşekkür ederimBu benim de bayağı aklıma yattı canım. Ben son ay almayı düşünüyorum yer kaplamasın diye ama bu olur muhtemelen. Güzel günlerde mışıl mışıl uyunan gazsız hastalıksız gecelerde kullan hep
Aşkım yemeye içmeye dikkat edeceksin diyet ağırlıklı beslen. Asitli, yağlı, hamurişi vs tüketme. Bu sabah annem haşhaşlı börek yapıp verdi yedim reflüden geberiyorum. Yediğim zaman tetikliyor olabildiğince dikkat ediyorum o yüzden reflü konusuna. Çünkü aynıyız ağlatıyor benimki de beni.Kızlar günaydınmide yanmaları başlayan varmı ? Sanki midemden boğazıma kadar yakıcı asit dökmişlerde o etimi çürütüyor gibi bir yanma . Galiba artık doktoruma yalvar yakar bir ilaç isteyeceğim .
Evet canım çıktım çoktann şimdi de normal muayeneye gidiyorum özele, ilk defa gideceğim doktoru beğenirsem burda devam inşallah. Hiç sorun olmadı detaylı mı diye sordu zaten doktor direkt, 15 bile sürmedi ama sorun değil bence sonuçta görmesi gereken her şeyi görmese uzatırdı. Bir sorun görünmedi çok şükür
Aşko ya yemekle alakalı değil çok hafifte yesem yine reflü yapıyor . Süt vs de kesmiyor bende zaten önceden vardı ozaman dikkat edince normalleşiyorduda bu hamilelikten önceki reflü gibi değil bambaşka ya .Aşkım yemeye içmeye dikkat edeceksin diyet ağırlıklı beslen. Asitli, yağlı, hamurişi vs tüketme. Bu sabah annem haşhaşlı börek yapıp verdi yedim reflüden geberiyorum. Yediğim zaman tetikliyor olabildiğince dikkat ediyorum o yüzden reflü konusuna. Çünkü aynıyız ağlatıyor benimki de beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?