Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    191
canım bunları verdi çok memnun kaldım, cildim çok hassas ve aşırı beyaz tenliyim. Sivilce varsa Her gece küçücük kullanabilirsin dedi, sonra haftada 3 falan dedi.
Çok ama çok teşekkür ediyorum canım 🩷🩷özellikle sırtıma kullanacağım çok ağrılı büyük çıkan sivilceler inşallah ben de faydasını görürüm 🥺

L luckykus ve Mehlika Mehlika umarım faydasını görürsünüz kızlar🌸içeriğine bakın doktorlarınıza da sorun🙏🏻
Baktım canım hamileler de kullanabiliyor direkt sipariş verdim trendyoldan bir şey olmaz diyerek 😂 çaresizim çaresizzzzzzz çok perişanım denize gideceğim her sabah tuzlu su iyi gelir belki söndürür diye her yolu deniyorum. Aynıyız ergen gibiyim ben de Mehlika Mehlika
Çok teşekkür ederim gerçekten mutlu oldum yorumlar da gayet iyi G gkc5

Kızlar iyi geceler. Ya bebeği çok hareketli olan varmı. Kızıma hamileyken böyle değildi. Bu oğlan o yüzden mi böyle. Allahım nazarlardan saklasın çok şükür, bin şükürler olsun isyan değil bu ama
İnanılmazz hareket ediyor bir an durmuyo valla ben yoruluyorum ya o hareket ettikçe

Hanımlar ben bugün detaylıya girdim, çok şükür her şey normal çıktı 🥰 Bebişimin yüzünün bir kısmını plesanta kapatmıştı ama olsun yine de görebildik yüzünü ve sağlıklı olduğunu öğrendik ya o yetti ❤️ Çok mutluyum sizinle paylaşmak istedim. Darısı detaylıya girecek tüm arkadaşlarıma olsun inşallah🌸 Evden çıkmadan güzelce kahvaltımı yaptım. Meyve suyu içtim, soğuk kahve yapıp içtim, çikolata yedim. Ultrasonda baya hareketliydi, sadece kafası biraz köşedeydi. Doktor biraz yürü çikolata ye gel dedi. Dediğini yaptım ve döndüğünü hissettim, tekrar ultrasona girdiğimde başını çıkarmıştı köşeden. Toplamda 40 dk falan sürdü. İnşallah herkesin tertemiz çıksın, sağlıkla büyüsünler, hayırlısıyla kavuşalım bebişlerimize 😊🌸❤️
Maşallah sâğlikla gelsin minik bu arada detayli incelemeyi siyah beyaz yapti degilmi ben yaptrdim detayli siyah beyaz ekrandi hep en son renklide gosterdi bi kac saniye yuzunu görelim diye bende kafama takildi acaba renklidemi incelemesi gerekiyor diye.

Kızlar iyi geceler. Ya bebeği çok hareketli olan varmı. Kızıma hamileyken böyle değildi. Bu oğlan o yüzden mi böyle. Allahım nazarlardan saklasın çok şükür, bin şükürler olsun isyan değil bu ama
İnanılmazz hareket ediyor bir an durmuyo valla ben yoruluyorum ya o hareket ettikçe
Demekki yaramaz haylaz bi paşa olcak hazirlikli ol😂😂maşallah🧿

Benimki de çok sakin, sabah öğle ve akşam hareket ediyor 😂 belki plasenta ön duvarda olduğu için sadece şiddetli olanlarıda hissediyor olabilirim 😅

Sanırım 2. De öyle oğlumda böyle hareketli değildi sakindi bazen rahatsız bile ediyor tekmeleri😀

Baktım canım hamileler de kullanabiliyor direkt sipariş verdim trendyoldan bir şey olmaz diyerek 😂 çaresizim çaresizzzzzzz çok perişanım denize gideceğim her sabah tuzlu su iyi gelir belki söndürür diye her yolu deniyorum. Aynıyız ergen gibiyim ben de Mehlika Mehlika
Canım kullandığın ilaçların yan etkilerine Bi göz at istersen bende en son B12 iğne kullanmıştım yüzüm çok fena sivilce olmuştu hemde içleri dolu normal de bende hiç sivilce olmaz Dı

Canım biz de öyleyiz, benimki de erkek 🥹 dün kayınvalidemle konuştuk babası da hiç durmamış karnındayken, doğduktan sonra da öyleymiş hala hiperaktif sayılır çok hareketli 🙈 20-21. Haftalarda yeni yeni kelebek kıpırtısı gibi hissediyor olmam gerekirken ben bazı tekmelerine iki büklüm oluyorum 🥹🌸

Şifa olsun canımm minicik vermişti yüzüme nohut kadar, ona göre kullanırsın geçe yatmadan önce 🥰😍 bana çok iyi geldi şimdi faydasını görürsün inşallah ❤️

Benim plesantam önde olduğu için çok hissedemiyorum. Kaç günlük tam olarak 🧿

Benim pipili de çok hareketli dün gece öldürdü bizi gülmekten kıpır kıpır korkuyorum da böyle oldukça hajajaj maşallah hep hareketlerini böyle hissedelim kıpır kıpır olsunlar da işte insan korkmuyor değil 😂😂

Kızlar sizinle özel bir konu paylaşmak istiyorum ilişki sonrası sıvı geldi benden baya berrak camasirim da ıslandı baya baya ama ağrım sızım yok şuan çok korkuyorum doktorada ulaşamıyorum haftasonu normal midir acaba yaşayan oldu mu

Kızlar sizinle özel bir konu paylaşmak istiyorum ilişki sonrası sıvı geldi benden baya berrak camasirim da ıslandı baya baya ama ağrım sızım yok şuan çok korkuyorum doktorada ulaşamıyorum haftasonu normal midir acaba yaşayan oldu mu
Amniyon sıvısı mıdır bilemem ama normaldir bence

Maşallah sâğlikla gelsin minik bu arada detayli incelemeyi siyah beyaz yapti degilmi ben yaptrdim detayli siyah beyaz ekrandi hep en son renklide gosterdi bi kac saniye yuzunu görelim diye bende kafama takildi acaba renklidemi incelemesi gerekiyor diye.
Benim de öyle yaptı siyah beyazda inceledi en son yüzünü görmek için renkliye geçti

Back
X