Çok ama çok teşekkür ediyorum canımcanım bunları verdi çok memnun kaldım, cildim çok hassas ve aşırı beyaz tenliyim. Sivilce varsa Her gece küçücük kullanabilirsin dedi, sonra haftada 3 falan dedi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok ama çok teşekkür ediyorum canımcanım bunları verdi çok memnun kaldım, cildim çok hassas ve aşırı beyaz tenliyim. Sivilce varsa Her gece küçücük kullanabilirsin dedi, sonra haftada 3 falan dedi.
Bende de aynı soru var sırtım omuzlarım kollarım ergen gibiyim bi bakayım deneyim bunu. Teşekkür ederim
Baktım canım hamileler de kullanabiliyor direkt sipariş verdim trendyoldan bir şey olmaz diyerek
Maşallah sâğlikla gelsin minik bu arada detayli incelemeyi siyah beyaz yapti degilmi ben yaptrdim detayli siyah beyaz ekrandi hep en son renklide gosterdi bi kac saniye yuzunu görelim diye bende kafama takildi acaba renklidemi incelemesi gerekiyor diye.Hanımlar ben bugün detaylıya girdim, çok şükür her şey normal çıktıBebişimin yüzünün bir kısmını plesanta kapatmıştı ama olsun yine de görebildik yüzünü ve sağlıklı olduğunu öğrendik ya o yetti
Çok mutluyum sizinle paylaşmak istedim. Darısı detaylıya girecek tüm arkadaşlarıma olsun inşallah
Evden çıkmadan güzelce kahvaltımı yaptım. Meyve suyu içtim, soğuk kahve yapıp içtim, çikolata yedim. Ultrasonda baya hareketliydi, sadece kafası biraz köşedeydi. Doktor biraz yürü çikolata ye gel dedi. Dediğini yaptım ve döndüğünü hissettim, tekrar ultrasona girdiğimde başını çıkarmıştı köşeden. Toplamda 40 dk falan sürdü. İnşallah herkesin tertemiz çıksın, sağlıkla büyüsünler, hayırlısıyla kavuşalım bebişlerimize
![]()
Demekki yaramaz haylaz bi paşa olcak hazirlikli olKızlar iyi geceler. Ya bebeği çok hareketli olan varmı. Kızıma hamileyken böyle değildi. Bu oğlan o yüzden mi böyle. Allahım nazarlardan saklasın çok şükür, bin şükürler olsun isyan değil bu ama
İnanılmazz hareket ediyor bir an durmuyo valla ben yoruluyorum ya o hareket ettikçe
Benimki de çok sakin, sabah öğle ve akşam hareket ediyorKızlar iyi geceler. Ya bebeği çok hareketli olan varmı. Kızıma hamileyken böyle değildi. Bu oğlan o yüzden mi böyle. Allahım nazarlardan saklasın çok şükür, bin şükürler olsun isyan değil bu ama
İnanılmazz hareket ediyor bir an durmuyo valla ben yoruluyorum ya o hareket ettikçe
Sanırım 2. De öyle oğlumda böyle hareketli değildi sakindi bazen rahatsız bile ediyor tekmeleriKızlar iyi geceler. Ya bebeği çok hareketli olan varmı. Kızıma hamileyken böyle değildi. Bu oğlan o yüzden mi böyle. Allahım nazarlardan saklasın çok şükür, bin şükürler olsun isyan değil bu ama
Canım kullandığın ilaçların yan etkilerine Bi göz at istersen bende en son B12 iğne kullanmıştım yüzüm çok fena sivilce olmuştu hemde içleri dolu normal de bende hiç sivilce olmaz DıBaktım canım hamileler de kullanabiliyor direkt sipariş verdim trendyoldan bir şey olmaz diyerekçaresizim çaresizzzzzzz çok perişanım denize gideceğim her sabah tuzlu su iyi gelir belki söndürür diye her yolu deniyorum. Aynıyız ergen gibiyim ben de
Mehlika
Çok teşekkür ederim gerçekten mutlu oldum yorumlar da gayet iyi G gkc5
Canım biz de öyleyiz, benimki de erkekKızlar iyi geceler. Ya bebeği çok hareketli olan varmı. Kızıma hamileyken böyle değildi. Bu oğlan o yüzden mi böyle. Allahım nazarlardan saklasın çok şükür, bin şükürler olsun isyan değil bu ama
Şifa olsun canımm minicik vermişti yüzüme nohut kadar, ona göre kullanırsın geçe yatmadan önceBaktım canım hamileler de kullanabiliyor direkt sipariş verdim trendyoldan bir şey olmaz diyerekçaresizim çaresizzzzzzz çok perişanım denize gideceğim her sabah tuzlu su iyi gelir belki söndürür diye her yolu deniyorum. Aynıyız ergen gibiyim ben de
Mehlika
Çok teşekkür ederim gerçekten mutlu oldum yorumlar da gayet iyi G gkc5
Benim plesantam önde olduğu için çok hissedemiyorum. Kaç günlük tam olarakKızlar iyi geceler. Ya bebeği çok hareketli olan varmı. Kızıma hamileyken böyle değildi. Bu oğlan o yüzden mi böyle. Allahım nazarlardan saklasın çok şükür, bin şükürler olsun isyan değil bu ama
AlparslanBebeğinin ismi belli olan olan arkadaşlar neler koydunuz merak ettim![]()
Benim pipili de çok hareketli dün gece öldürdü bizi gülmekten kıpır kıpır korkuyorum da böyle oldukça hajajaj maşallah hep hareketlerini böyle hissedelim kıpır kıpır olsunlar da işte insan korkmuyor değilKızlar iyi geceler. Ya bebeği çok hareketli olan varmı. Kızıma hamileyken böyle değildi. Bu oğlan o yüzden mi böyle. Allahım nazarlardan saklasın çok şükür, bin şükürler olsun isyan değil bu ama
inşallah canım ya gece sürer yatarımŞifa olsun canımm minicik vermişti yüzüme nohut kadar, ona göre kullanırsın geçe yatmadan öncebana çok iyi geldi şimdi faydasını görürsün inşallah
![]()
Amniyon sıvısı mıdır bilemem ama normaldir benceKızlar sizinle özel bir konu paylaşmak istiyorum ilişki sonrası sıvı geldi benden baya berrak camasirim da ıslandı baya baya ama ağrım sızım yok şuan çok korkuyorum doktorada ulaşamıyorum haftasonu normal midir acaba yaşayan oldu mu
Benim de öyle yaptı siyah beyazda inceledi en son yüzünü görmek için renkliye geçtiMaşallah sâğlikla gelsin minik bu arada detayli incelemeyi siyah beyaz yapti degilmi ben yaptrdim detayli siyah beyaz ekrandi hep en son renklide gosterdi bi kac saniye yuzunu görelim diye bende kafama takildi acaba renklidemi incelemesi gerekiyor diye.