Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    191
evet aslında önerilerin hiç biri boşuna değil ☺️ ay amin inşallah hiçbirimizde çıkmaz ya zaten tuz kısıtlaması yapıyorum, bi de şeker diyeti beni mahveder 🥹
Ben de gidene kadar yapmalıyııııım çok iyi yapmışsın yüklemeye kadar ve sonrasında da sıkmak lazım dişi de az önce yemek olana kadar bir dilim pasta yedim hahsj nasıl sıkacaksam öf 😂😂😂

Ben de gidene kadar yapmalıyııııım çok iyi yapmışsın yüklemeye kadar ve sonrasında da sıkmak lazım dişi de az önce yemek olana kadar bir dilim pasta yedim hahsj nasıl sıkacaksam öf 😂😂😂
bulantı koku hassasiyeti varken yiyemiyoduk ne güzel kıymetini bilemedik şimdi kendimizi nasıl tutucaz diye düşünüp duruyoruz😂😂

Selam herkese. Özellikle gece yatarken bacağına vs kramp giren var mı? Daha önce bir kere olmuştu, doktor magnezyum başladı kalsiyum zaten kullanıyordum. Ama dün gece tekrar yaşadım resmen bağırarak uyandım dakikalarca hareket edemedim ve şu anda bile üzerine tam olarak basamıyorum kasılıp ağrıyor. Benzer durum yaşayan doktoruyla görüşüp çözüm bulan var mı?
Bunu bende çok merak ediyorum şurada bekleyeyim bende sabahlari oluyor özellikle resmen bagiriyorum acidan sanirim magnezyum hapim bittigi icin agrimaya basladi.💙

Evet çok şükür onda sorun yok da ben bebeğimin yüzünü göremedim 🥹 çok heves etmiştim
kuşum ben de bugün doktora detaylıda yüzünü göremedim dedim, yine uyudu benim dana görebildiğimiz kadar göstermeye çalıştı dr bir de aynı babasına benziyor dedi ben biraz üzülünce yüzünü göremediğim için daha erken annesi çok küçük dedi yani galiba ilerleyen aylarda görmeme şansımız yok 🥰😇

bulantı koku hassasiyeti varken yiyemiyoduk ne güzel kıymetini bilemedik şimdi kendimizi nasıl tutucaz diye düşünüp duruyoruz😂😂
Hahah 😂 bazen hiç istemiyor canım bazen çok istiyor tuhaf bir dönem şu dönemler 😂 ama sıkmamız lazım yükleme korkutuyor beni tüylerim diken diken oluyor düşündükçe

kuşum ben de bugün doktora detaylıda yüzünü göremedim dedim, yine uyudu benim dana görebildiğimiz kadar göstermeye çalıştı dr bir de aynı babasına benziyor dedi ben biraz üzülünce yüzünü göremediğim için daha erken annesi çok küçük dedi yani galiba ilerleyen aylarda görmeme şansımız yok 🥰😇
Bana ekranı bile çevirmedi ki elime bir fotoğraf verdi siyah beyaz klasik ondan baktım babasının kafası gibi 😀

Bana ekranı bile çevirmedi ki elime bir fotoğraf verdi siyah beyaz klasik ondan baktım babasının kafası gibi 😀
ay devlet işte 🥹 18 haftalıkken şehir hastanesine rapor almaya gittiğimde bana da sadece kalp atışını dinletti bide cinsiyetini biliyo musun diye sordu o kadar, uzun uzun bakmadı bile, dediğin gibi monitörü bile çevirmedi göremedim🥹

ay devlet işte 🥹 18 haftalıkken şehir hastanesine rapor almaya gittiğimde bana da sadece kalp atışını dinletti bide cinsiyetini biliyo musun diye sordu o kadar, uzun uzun bakmadı bile, dediğin gibi monitörü bile çevirmedi göremedim🥹
Ah ah daha neler geldi bugün başıma da şu an dinlenme aşamasındayım bi enerjimi toplayıp anlatırım😀bugün birinin üstüne atlamadıyasam sabrımdandır 😀

Hahah 😂 bazen hiç istemiyor canım bazen çok istiyor tuhaf bir dönem şu dönemler 😂 ama sıkmamız lazım yükleme korkutuyor beni tüylerim diken diken oluyor düşündükçe
aslında korkulacak bir şey yok 75 mg şeker iki dilim baklavaya eş değermiş sadece aç bekliyoruz kan vs veriyoruz ya bide şeker aniden yükselince baygınlık hissi yaratıyor bence 🌸

aslında korkulacak bir şey yok 75 mg şeker iki dilim baklavaya eş değermiş sadece aç bekliyoruz kan vs veriyoruz ya bide şeker aniden yükselince baygınlık hissi yaratıyor bence 🌸
Aaa yok yanlış anlaşılmışım benim korkum şeker çıkması. Aile öyküsü, insülin direnci ve pcosluyum o yüzden. Yoksa daha önce yaptırdım şeker yüklemesi 🥰

Benim ilk kızım da babasının kopyasıydı bu da bence ayyyynı babası. Babası da iyi adam he benzesin 😀😀😀 hshddhshs
Ciddi mi hahah yerim onu 😍 çok güzel şöyle görmek. Benimki de babasının kopyası. Grupta çoğunluk babada 😂
beğenmesek almazdık babaları ayol benzesinler 😂😂 benim kocişin burnunu estetik sanıyolar hep dua ettim burnu benzesin diye bakalım 😂

Back
X