- 18 Eylül 2024
- 1.641
- 1.369
- 48
Hayır ya vermediler kahroldumOy sevindim kuşummm 28 ideal başlangıç aşı için görüş bakalım asm ilefotoğraf verdiler mi renkli

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır ya vermediler kahroldumOy sevindim kuşummm 28 ideal başlangıç aşı için görüş bakalım asm ilefotoğraf verdiler mi renkli
Ben de gidene kadar yapmalıyııııım çok iyi yapmışsın yüklemeye kadar ve sonrasında da sıkmak lazım dişi de az önce yemek olana kadar bir dilim pasta yedim hahsj nasıl sıkacaksam öfevet aslında önerilerin hiç biri boşuna değilay amin inşallah hiçbirimizde çıkmaz ya zaten tuz kısıtlaması yapıyorum, bi de şeker diyeti beni mahveder
![]()
Yaaaa tüh olsun canım bebeğin sağlıklı olsun daHayır ya vermediler kahroldum![]()
Evet çok şükür onda sorun yok da ben bebeğimin yüzünü göremedimYaaaa tüh olsun canım bebeğin sağlıklı olsun da
bulantı koku hassasiyeti varken yiyemiyoduk ne güzel kıymetini bilemedik şimdi kendimizi nasıl tutucaz diye düşünüp duruyoruzBen de gidene kadar yapmalıyııııım çok iyi yapmışsın yüklemeye kadar ve sonrasında da sıkmak lazım dişi de az önce yemek olana kadar bir dilim pasta yedim hahsj nasıl sıkacaksam öf![]()
Bunu bende çok merak ediyorum şurada bekleyeyim bende sabahlari oluyor özellikle resmen bagiriyorum acidan sanirim magnezyum hapim bittigi icin agrimaya basladi.Selam herkese. Özellikle gece yatarken bacağına vs kramp giren var mı? Daha önce bir kere olmuştu, doktor magnezyum başladı kalsiyum zaten kullanıyordum. Ama dün gece tekrar yaşadım resmen bağırarak uyandım dakikalarca hareket edemedim ve şu anda bile üzerine tam olarak basamıyorum kasılıp ağrıyor. Benzer durum yaşayan doktoruyla görüşüp çözüm bulan var mı?
Keşke gösterseler işte ya biz söylemeden, rica etmeden ne güzel hamileyi mutlu ederler de işte nerdeeeEvet çok şükür onda sorun yok da ben bebeğimin yüzünü göremedimçok heves etmiştim
kuşum ben de bugün doktora detaylıda yüzünü göremedim dedim, yine uyudu benim dana görebildiğimiz kadar göstermeye çalıştı dr bir de aynı babasına benziyor dedi ben biraz üzülünce yüzünü göremediğim için daha erken annesi çok küçük dedi yani galiba ilerleyen aylarda görmeme şansımız yokEvet çok şükür onda sorun yok da ben bebeğimin yüzünü göremedimçok heves etmiştim
İstedim ağzımla da yokmuş renkli, neyse ama ben siyah beyazdan da babasına benzediğinin farkındayımKeşke gösterseler işte ya biz söylemeden, rica etmeden ne güzel hamileyi mutlu ederler de işte nerdeee
Hahahbulantı koku hassasiyeti varken yiyemiyoduk ne güzel kıymetini bilemedik şimdi kendimizi nasıl tutucaz diye düşünüp duruyoruz![]()
Bana ekranı bile çevirmedi ki elime bir fotoğraf verdi siyah beyaz klasik ondan baktım babasının kafası gibikuşum ben de bugün doktora detaylıda yüzünü göremedim dedim, yine uyudu benim dana görebildiğimiz kadar göstermeye çalıştı dr bir de aynı babasına benziyor dedi ben biraz üzülünce yüzünü göremediğim için daha erken annesi çok küçük dedi yani galiba ilerleyen aylarda görmeme şansımız yok![]()
Ciddi mi hahah yerim onuİstedim ağzımla da yokmuş renkli, neyse ama ben siyah beyazdan da babasına benzediğinin farkındayım![]()
Benim ilk kızım da babasının kopyasıydı bu da bence ayyyynı babası. Babası da iyi adam he benzesinCiddi mi hahah yerim onuçok güzel şöyle görmek. Benimki de babasının kopyası. Grupta çoğunluk babada
![]()
Hahhahahah çok tatlısın yaBenim ilk kızım da babasının kopyasıydı bu da bence ayyyynı babası. Babası da iyi adam he benzesinhshddhshs
ay devlet işteBana ekranı bile çevirmedi ki elime bir fotoğraf verdi siyah beyaz klasik ondan baktım babasının kafası gibi![]()
Ah ah daha neler geldi bugün başıma da şu an dinlenme aşamasındayım bi enerjimi toplayıp anlatırımay devlet işte18 haftalıkken şehir hastanesine rapor almaya gittiğimde bana da sadece kalp atışını dinletti bide cinsiyetini biliyo musun diye sordu o kadar, uzun uzun bakmadı bile, dediğin gibi monitörü bile çevirmedi göremedim
![]()
aslında korkulacak bir şey yok 75 mg şeker iki dilim baklavaya eş değermiş sadece aç bekliyoruz kan vs veriyoruz ya bide şeker aniden yükselince baygınlık hissi yaratıyor benceHahahbazen hiç istemiyor canım bazen çok istiyor tuhaf bir dönem şu dönemler
ama sıkmamız lazım yükleme korkutuyor beni tüylerim diken diken oluyor düşündükçe
Dkdjjd bir şey olmaz tanıdıkHahhahahah çok tatlısın yayabancı değiller benzesinler tabi
Aaa yok yanlış anlaşılmışım benim korkum şeker çıkması. Aile öyküsü, insülin direnci ve pcosluyum o yüzden. Yoksa daha önce yaptırdım şeker yüklemesiaslında korkulacak bir şey yok 75 mg şeker iki dilim baklavaya eş değermiş sadece aç bekliyoruz kan vs veriyoruz ya bide şeker aniden yükselince baygınlık hissi yaratıyor bence![]()
Benim ilk kızım da babasının kopyasıydı bu da bence ayyyynı babası. Babası da iyi adam he benzesinhshddhshs
beğenmesek almazdık babaları ayol benzesinlerCiddi mi hahah yerim onuçok güzel şöyle görmek. Benimki de babasının kopyası. Grupta çoğunluk babada
![]()