Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    191
Solante Pregna güneş kremini kullanıyorum iki aydır. Emilimi biraz yavaş, sanırım diğer kremlere göre daha doğal içerikli olduğu için ama ben memnunum. Bir de güneş kremlerinin o kendine has kokusu beni rahatsız ediyordu bu o kadar yoğun kokmuyor.
Anladım canım teşekkür ederim,onada bakayım 😇

Benim hala bacağımda kasılmalar var hafiften çok yüklenmemeye çalışıyorum yoksa yine kramp girecek diye korkuyorum. Magnezyumdan bence de ben sadece akşamları içiyordum artık sabahları da içerim bakalım inşallah kesilir. Siz de bir an önce magnezyumu alıp başlayın bence o kramplar çekilecek çile değil
Ya aslinda decvit kullaniyorum içeriğinde magnezyum varmiş ama sanirim yeterli gelmiyor siz hangi magnezyumu kullaniyosunuz.

hanımlar buraya pek bakamıyorum bu ara küçük kızım var diye. Ara ara okuyorum ama kusura bakmayın. Bugün detaylıya girdim her şey yolunda. 24. Haftaya kadar bir perinatoloji yada iyi bir radyoloji hekiminde detaylınızı yaptırmayı ihmal etmeyin umarım herkes için her şey yolundadır sizi ve bıdıklarınızı öpüyorum 🌺

Ya aslinda decvit kullaniyorum içeriğinde magnezyum varmiş ama sanirim yeterli gelmiyor siz hangi magnezyumu kullaniyosunuz.
Ben de aynı zamanda KalsiMag kullanıyorum onun da içinde magnezyum var diye günde bir kere magnezyum içiyordum ama demek ki yeterli değil. Magosit vermişti doktorum

Amin inşallah, valla değişken ya yatıp ilaçlara devam, suyu da ben iki gündür az su içtim ondan az olabilir geçer çok bir şey yok, su falan gelmemiş dedi. Çok şükğr
Neden serkaj yapmıyorlar ya hep tedirginmi olacan bu yüzden
En az 3 litre su tüket bebeğin pozisyonunda filanda az gözükebiliyor canm
Benim burnum estetik hahahaha bebeğim estetikli halime benzer mi ya 😀😀
Arkadaşım düğününden önce estetik oldu somra doğum yaptı geçen kızını paylaşmış kendisinin estetik olmamış hali resmen 😀😀😀

Ben de yaptım aynısını annemin dayımın gözleri yeşil inşallah gözleri de yeşil olur 😂 sipariş verir gibi tövbe yarabbim 😂😂
Hahahhaha ya bizim olay azcık öyle gibi 😂😂😂 merak ediyorum hurafe mi değil mi ciddi ciddi yaptım ben de. Sağlıklı olsunlar tek temennimiz tabii ki anne olarak 😍

Neden serkaj yapmıyorlar ya hep tedirginmi olacan bu yüzden
En az 3 litre su tüket bebeğin pozisyonunda filanda az gözükebiliyor canm
Arkadaşım düğününden önce estetik oldu somra doğum yaptı geçen kızını paylaşmış kendisinin estetik olmamış hali resmen 😀😀😀
Ayy neyse olsun eski halim de iyi de 😀😀 sağlıklı olsun benim gibi bir şey çıkarsa ne yapar ne eder kendini düzelttirir. 😀😀

Kızlar benim 3 saattir kasık bölgemde baskı var çok fazla kasılıyorum. Sanki idrar varmışta beni zorluyormuş gibi bir baskı ve beraberinde ağrı. Neden olur bu? Birazdan oturup bebeğin hareketlerini gözlemliycem çok sinir oldum bu ağrıya, kasılmaya.

Kızlar belim tutuldu mi yoksa fıtığım mi tetikledi bilmiyorum oturamiyorum kalkamıyorum şuan dışı peluş sıcak su torbası koysam bı zararı olur mu

kime bakarsan benzermiş olayı doğru mu acaba bir tane bebeğin fotoğrafını koydum ekran görünütüsü yaptım bakalım ne çıkacak 😂
Eşim erkek olursa direk senin babana benzer çünkü sende babana benziyorsun diyordu, ultrason fotoğrafında alın yapısı çenesi burnu dudakları herşeyi bana benziyor 😂😂😂 baktığım bir bebek vardı ona benzemiyor şimdilik 😂

Kızlar benim 3 saattir kasık bölgemde baskı var çok fazla kasılıyorum. Sanki idrar varmışta beni zorluyormuş gibi bir baskı ve beraberinde ağrı. Neden olur bu? Birazdan oturup bebeğin hareketlerini gözlemliycem çok sinir oldum bu ağrıya, kasılmaya.
Bi takip et bakalım canım agrin geçer belki dinlenince

Rapor bekliyorum canım çektirdim de doktorla konuşamadım daha, suyum azmış sadece onu biliyorum servis yine yerlerde 22mm 🤦🥹 dua edin nolur bana sağ salim 36 ya geleyim
İnşallah canım benim kolaylıkla sağlıkla alalım inşallah kucağımıza 🙏

Sen biraz ayakta kaldın ondan kısalmış olabilir 🙂 hiç kalkma artık dinlen ya suyu da bol bol iç açıklık aynı kalması iyiymiş canım ❤️ demekki sıcaklardan öle ıslaklık olabiliyor bende bazen olmaya başladı varis çorabını uzun süre giydiğim için bunalıyorum 😀
Yaa varis çorabını full mü giyiyorsun? Bana yolculuklarda giydiriyor ama çok daralıyorum giyerken de giymişken de. Bir de geçen kesti tam iç bacaktan,sonra elbise giyince pişik gibi oldum :( baya korkulu rüyam artık

Eşim erkek olursa direk senin babana benzer çünkü sende babana benziyorsun diyordu, ultrason fotoğrafında alın yapısı çenesi burnu dudakları herşeyi bana benziyor 😂😂😂 baktığım bir bebek vardı ona benzemiyor şimdilik 😂
Annesinin oğlu yani öyle mi 😍😍😍 haha maşallah nasıl güzel oluyor böyle benzemesi falan benimki hiç bana benzemiyor şimdilik

Bence biraz dinlenme moduna geç ve çok da bebek hareketine odaklanma. Şu saatler uyku saatiyse odaklanırsın daha çok canın sıkılır. Benim pipili de bazen böyle hissettiriyor çünküü.
Yoruldun mu bu aralar,genelde yorgunluk bende bunlara sebep oluyor

Çok mu ayakta kaldın ki ? Şuan nasılsın

Back
X