Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    191
Sabah 6 gibi falan uyuduk eşimle sabaha kadar sırtıma belime masaj yaptı o masaj yaptıkça ben rahatladım. Şu an %1 dahi o ağrı, kasılma yok ama yine de gözükeceğim bugün gerçekten dün 2 kere olması ve çok şiddetli olması beni çok korkuttu canım
Bence de Bi görünmekte fayda var canım için rahat eder stres yapmazsin❤️

Yatışım yapıldı nst'de hala düzenli sancı çıkıyor iğne fitil hap serum bi sürü şey yaptılar ağrım hiç azalmıyor uzanıyorum sürekli ama çok korkuyorum takip edeceğiz dediler
Kolaylıkla geçsin inşallah 🙏 vaktini beklesin minik kuşlar 🙏

Yatışım yapıldı nst'de hala düzenli sancı çıkıyor iğne fitil hap serum bi sürü şey yaptılar ağrım hiç azalmıyor uzanıyorum sürekli ama çok korkuyorum takip edeceğiz dediler
çok geçmiş olsunn,umarım sağ salim atlatıcaksınız ikiniz de

Korkma magnezyum serumu filan vermişlerdir sana o cok rahatlatıyor . Allahın izniyle sıkıntısız geçirirsin inşallah süreci

Kızlar karnımın sol tarafına bi anda Ağrı saplandı dinlenince geçmişti sonra alt karnın tamamı, kasıkta ve belimde çok fazla ağrı oldu yürüyemedim bile, acile geldim bebeğin iyi olduğunu söyledi doktor, damardan parol verilecek. Nst'ye bağladı minik düzenli ağrılar varmış korkulacak bir şey yok dedi ama korkuyorum
Geçmiş olsun canım. İyi ki gitmişsin için rahatlamıştır. Geçti mi sonra

Canım dualarım seninle, doktorunla görüştün mü.

Birden bıçak saplanıyor sanki vajinama, kasıklarıma aniden çok şiddetli şekilde ve beni zıplatıyor. bu yalancı kasılmalar 20. haftadan sonra başlıyor belki o belki başka bir şey bilmiyorum ama beni mahvetti
Gittin mi doktora

Kızlar gitmedim doktora, bugün işe de gitmedim evdeyim dinleniyorum eğer tekrarlarsa anında acile gideceğim. Bebeğin hareketlerinde de sorun yok. Şu an gidip oyalanmak istemedim. Bir şey varsa da o zaman çıkar diye düşündüm. Bekliyorum dinleniyorum yani iyiyim 💛

Kızlar gitmedim doktora, bugün işe de gitmedim evdeyim dinleniyorum eğer tekrarlarsa anında acile gideceğim. Bebeğin hareketlerinde de sorun yok. Şu an gidip oyalanmak istemedim. Bir şey varsa da o zaman çıkar diye düşündüm. Bekliyorum dinleniyorum yani iyiyim 💛
Ben dün sormuştum vajinama bıçak saplanıyor bu hani içe doğru kemikler var ya çatı dediğimiz yerde oralar ağrıyo dedim normal dedi, durduramadığın allah korusun kanama ve dakik sancılar girerse gel mutlaka dedi. Ama diğeri normalmiş. İnşallah sürekli yorulduğun içindir. Fazla hareketlisin. Bence senin de dinlenmen lazım.

Ben dün sormuştum vajinama bıçak saplanıyor bu hani içe doğru kemikler var ya çatı dediğimiz yerde oralar ağrıyo dedim normal dedi, durduramadığın allah korusun kanama ve dakik sancılar girerse gel mutlaka dedi. Ama diğeri normalmiş. İnşallah sürekli yorulduğun içindir. Fazla hareketlisin. Bence senin de dinlenmen lazım.
Ya kesinlikle normaldir elbette ama korkuyor insan sanck resmen aralıklarla gelip çıkıyordu. Şimdi hiç ağrım olmayınca da niye geldin derler 😂 klasik aciller yani…

Evet benim bir taraflarımda gerçekten pire var. Kendime muhakkak iş çıkartırım yani allah boş duranı sevmez diye mi kulağıma üflemişler benim nedir çözemedim ahahah

Ya kesinlikle normaldir elbette ama korkuyor insan sanck resmen aralıklarla gelip çıkıyordu. Şimdi hiç ağrım olmayınca da niye geldin derler 😂 klasik aciller yani…

Evet benim bir taraflarımda gerçekten pire var. Kendime muhakkak iş çıkartırım yani allah boş duranı sevmez diye mi kulağıma üflemişler benim nedir çözemedim ahahah
Benim de öyle beni sürekli annemler eşim falan aramazsa ben yine bulurum kendime bir iş. Ama artık sütten ağzım yandı valla 😀 şey diyorum geçen gün, sağ salim kızımı doğurayım bi temizlik yapcam var ya üff falan diyorum herkes beni dövcek gibi bakıyo 😀

Korkmakta haklısın ben de her seferinde korkuyorum. Kızım çıkıp fırlayacak içimden gibi hem vuruyo aşağıya hem zaten acıyo, hem bıçak saplanıyor böyle aklımdan seksen tane senaryo geçiyo 😀

Benim de öyle beni sürekli annemler eşim falan aramazsa ben yine bulurum kendime bir iş. Ama artık sütten ağzım yandı valla 😀 şey diyorum geçen gün, sağ salim kızımı doğurayım bi temizlik yapcam var ya üff falan diyorum herkes beni dövcek gibi bakıyo 😀

Korkmakta haklısın ben de her seferinde korkuyorum. Kızım çıkıp fırlayacak içimden gibi hem vuruyo aşağıya hem zaten acıyo, hem bıçak saplanıyor böyle aklımdan seksen tane senaryo geçiyo 😀
Hahahha sinir oluyorlardır sana şu an akılları hep sende olduğu için bi dur kızım sakin ol diye 😂😂 o senin üffff bir temizlik yapacağım varya olayını ayak parmaklarım kırıldığı zaman diyordum. Canımız tez işte ne yapalım 😂😍

Allah korusun bizim tüm bebeler vaktinde gelsin lütfen

Temizlik yapmayı özlüyor insan 🤣🤣🤣

Geçmiş olsun canım belki enfeksiyondır belki de hiç bişeydir. Tekrarlarsa doktora görün derim♥️

Back
X