Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Kızlar bebeğin tekmesi en altta resmen acıyor tekme atınca anam ağladı bu yüzden doğurmam inşallah

Ben de benzer durumdayım canım çok sıkışmış gidiyorum minnacık bir şey yapıyorum gittiğime değmiyor Normal sanırım mesaneye baskı olduğu için
iyi içim rahatladı doktora mı gitsem diyordum ikiz olunca bir de iyice evham yapıyorum

Ya çok geçmiş olsun canım nasıl da anlaşılmamış kötü şeyler düşünme sağlıkla kucağımıza alaca inşallah

Benim bu konuda biraz düşüncelerim farklı sadece stres yapmamanı tavsiye ederim canım benim
çok ama çok üzüldüm gerçekten çok geçmiş olsun. Rabbim sana ve bebeğine sağlık sıhhat nasip etsin bir an önce toparlanın inşallah

Kızlar benim gebe okulunda dersim vardı. Eşim benimle birlikte doğuma girebiliyormuş eşimle de hastanede kalabiliyorum… Çok şaşırdım çünkü devlet hastanesi. Aşırı mutluyum çoooook
Ya şimdi yeni hastaneler öyleymiş Bi arkadaş daha yazmıştı sağlıkla gelsinler inşallah

Ya şimdi yeni hastaneler öyleymiş Bi arkadaş daha yazmıştı sağlıkla gelsinler inşallah
Görmemiştim canım ben yazıldığını bugün özellikle bölük bölük okuyorum Çok sevindim gerçekten eşimle istiyorduk doğuma birlikte girmeyi çok iyi oldu. Haftaya da doğumhaneyi gezeceğiz eşimle

Ya çok geçmiş olsun canım nasıl da anlaşılmamış kötü şeyler düşünme sağlıkla kucağımıza alaca inşallah
Yani canım resmen ben de şansa gittim hastaneye. Kızarıklıkları eşimle Google’dan sorgulattık hamilelikte yükselen hormonlardan olabilir yazıyordu. Ben yine de içime sinmedi ne olur ne olmaz diye gittim. İyi ki de gitmişim diyorum yani tamamen şans işte. Ama çok şükür yani müdahale edilebildi

Gerçekten allahın sevdiği kuluymuşsun öyle denir ya… Benim de sırtım, göğsüm çok kötü sivilcelendi onun gibi kızarıklık mı peki sivilce tarzında?

Gerçekten allahın sevdiği kuluymuşsun öyle denir ya… Benim de sırtım, göğsüm çok kötü sivilcelendi onun gibi kızarıklık mı peki sivilce tarzında?
Yok canım sivilce değil böyle hani nasıl anlatsam içten gelen bi kızarıklık. Şöyle tabir edicem hani vücut emilir de kızarır ya öyle bi şey. Derinin altından gelen bi kızarıklık yani

Kızlar benim gebe okulunda dersim vardı. Eşim benimle birlikte doğuma girebiliyormuş eşimle de hastanede kalabiliyorum… Çok şaşırdım çünkü devlet hastanesi. Aşırı mutluyum çoooook
Ay ne güzel

Yok canım sivilce değil böyle hani nasıl anlatsam içten gelen bi kızarıklık. Şöyle tabir edicem hani vücut emilir de kızarır ya öyle bi şey. Derinin altından gelen bi kızarıklık yani
Yaaaa anladım nasıl olduğunu gerçekten çok üzüldüm allahım korusun sizi, tüm hamileleri inşallah.

Kızlar bu karında sertleşmeyle ilgili doktoruyla görüşen var mı ya da yaşayan ? Hani bi noktada sertleşme gibi değil, bebeğin kenara toplanması da değil, sertleşip gevşeme gibi de değil. Karnımın tamamı taş gibi oluyor komple. Ağrı sızı yok sadece yoğun şişkinliğin verdiği rahatsızlık. Yani sancı nasıl bişey kasılma nasıl bişey bilmiyorum ilk gebeliğim olduğu için. O yüzden bu anormal şeyler beni endişelendiriyor…Ayrıca 2 gündür bebek resmen vajinamın üstünde oturuyor. Hareketlerini hep orda hissediyorum. 2 gün önceye kadar kaburgamı tekmeleyen çocuk 2 gündür o kadar aşağıda ki anlatamam

Geçmiş olsun canım allah şifa versin inşallah. Sağ salim güzel güzel kucağına alacaksın bebeğini korkma
Kızlar bebeğin tekmesi en altta resmen acıyor tekme atınca anam ağladı bu yüzden doğurmam inşallah
Sorma yemin ederim çıkıp fırlayacak sanıyorum.aşırı acıyo. Zaten kısa serviksim var bu sebepten doğurmam inşallah
Ay adına sevindim canım. Ben de şehir hastanesinde yatarken eşim kaldı yanımda orda sorun olmuyormuş. Ama önceki doğumum başka devlet hastanesindeydi orda kocaları almadılar inşallah güzeeel geçen hamilelik sürecimiin sonunda eşim yanımda kalabilir bu sefer de

Benim kızım hep vajina içini kazıyor gibi bunu hep söylüyordum görmüşsündür belki. Ama sertleşmesi pek normal değil diye biliyorum. Dürtünce gevşiyorsa sorun değildir demişti doktorum. Bu aşağıya vurma durumunu da yine pazartesi günü sordum normal dediler. Ama aşağıya indiğini hissediyorsan ve çok sertse istersen doktoruna git ve sor. Bazen bizden kaynaklanan rahatsızlıklarda bebekler böyle kendini sıkıyormuş. Aynı ağlayınca onların da tepki olarak toplanması gibi düşün. Ama bence bir şey yoktur yani kötü bir şey hissetmedim. Geçmiş olsun tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…