Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Ben 32+0 bugün son bir kaç gündür az değilde daha sakin gibi daha çok dönerse kıpırdatsa hissediyorum galiba yeri daraldı
Ben 31+3 um ama bebegim 32. Haftayi takip ediyor gelişim olarak ve bugün gerçekten çok çok nazik bir iki hareket etti aklıma takildi doktora gidip durmakta istemiyorum geçen gün yatış yapmıştım sakin kalmaya çalışıyorum ama aklım hep onda

Maşallah çok az kalmiş ilkide sezeryanmıydı canım Aa canım o kadar erkenmi hadi hayırlısı bu arada neden çatı muayenesi ikinci kez neden yapılıyor bikere yapılan birşey değilmi
Canım çatı muayenesi yaptığında 37+3 düm
Çatın dar ve sert yumuşak değil normal doğum zor olur dedi
Salı çağırdı artık 38+2 oluyorum
Belki erkendir ondan henüz sert ve dardır diye
Birde 38. Haftamda bakıcak
İlkim normal doğumdu ama sorunlu geçmişti biraz
Kafası çıkmıştı bebeğin fakat omuz kısmında takılı kalmıştı ve vakum ile kafasını çekip çıkarmışlardı
Belki de çatım doğuştan dar ondan olabilir diye düşünüyoruz
Evet kızım sağlıklı vakum ona etki etmedi ama vakum çekimi ile doğumda bebekte, omuzda çıkıklık, kafada yamukluk veya kalıcı beyin hasarları olabiliyor
Aslında kilomdan ötürü sezeryan önerilmiyor ben 105 kiloyum şuan
İyileşmesi zor olur diye
Ama normal doğumda şuan için riskli
Herşeyin hayırlısı olsun
Birbirimize dua edelim ,

Kolaylıkla olsun hangisi olacaksa da inşallah

Yok bende 31+4 de başladı sakinlik dün doktordaydım . Normal artık dedi her günü her gününü tutmaz . Galiba birde gerçekten büyüdükleri için hareket gibi değilde böyle kıpırdama gibi nazik nazikçe hissediyoruz

Benim de aynı hareket etsem mi etmesem mi resmen kararsız 31+6 bugün Y yagmurtnc93

Ay Allah korusun uyuz çok fenaaağğğ bişi . İlk hamileliğümde olmuştum
Ay bende delirmek üzereyim gece kaşınıyorum,ç kolestazdan şüphelendik değilmiş. Ben uyuz olduğunu düşünüyorum yarın cildiyeye gideceğim. Siz bu süreci nasıl atlatmıştınız

Rabbim. Kolaylık versin canım sağlıcakla atlatırsın inş sezeryan veya normal

Çatı muayenesi ağrılı oluyormu canım bazısı zor oluyor diyor inşallah çatın dar cıkmaz bu muayenede normal doğum yaparsın canım hersey gönlünce olsun

Evet olağan bir süreç demekki haftalarımız aynı hemen hemen

Gerçekten öyle ya tam kipirdicak oluyor hadi oğlum tekme at diyorum yok geri uyuyor sanki demek yerleri gerçekten daralıyor buyusunler de yeterki
Aynı aynııı hareketlenecek gibi olup duruyor bi tuhaf yani hareketi ama haftasına bağlıyorum. Panik olacağım bir şey olursa giderim acile o ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…