Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Aşkım geçen sene de aynı hastanede kürtaj oldum eşim yanımda kalmıştı, doğumhaneye başka bir kadının eşini almamışlardı. Bu sene değişmiş sistem çok güzel olmuş ay inşallah bu sene her şey istediğin gibi olsun balım

Hepimiz için inşallah

Teşekkür ederim ya evet biliyorum senin bebişin aşağıda olma durumunu, dualarımdasın Dürtünce de gevşemedi açıkçası yemekten sonra oldu çok mu yedim diyorum ama hep çok yediğim için çokluk algım kalmadı artık Biraz yürüdüm maden suyu içtim lavaboya çıktım falan hala sert ama en azından o şişkinliğin verdiği rahatsızlık geçti. Eve gidince biraz uzanayım bakayım geçmezse yarın giderim doktora artık

Tabi tabi uzan ama geçer bence

Çok sağol canım inşallah En son seninle konuşmuştuk senin için dua ediyordum. İyisin sen dimi çok takip edemedim geçen sürede burayı.

Canım bende oluyor ayakta durunca karnım sertleşiyor

Kızlar birşey soracağım. Tuvaletim gelmiş gibi sıkışık sekilde tuvalate gidiyorum bişi yok .Şu 2 saatte 3 kez oldu .Normal mi bu acaba ? Başına Gelen var mı?
Ay ben de boyleyim surekli ama bence bebek artik idrar kesesine baski yapiyor ve dolmadan dolmus gibi hissediyoruz:) hic bir sey yok gibi olmuyor bende ama cok sıkışık gidiyorum azicik bir sey yapip cikiyorum.

Kızlar selam 22 haftalık olduk biz fakat bugün göğsümden süt gelmiş. Normal mi ?

Kuzum bende de çok oluyordu bu aralar olmuyor ama doktora gittiğimde kontrolde sorun yok dedi. Bazen yalancı doğum sancısı da olabiliyor oda 20. Haftadan sonra başlıyor zaten

Kuzum bende de çok oluyordu bu aralar olmuyor ama doktora gittiğimde kontrolde sorun yok dedi. Bazen yalancı doğum sancısı da olabiliyor oda 20. Haftadan sonra başlıyor zaten
Ya çok sık olmuyor ama olunca da saatlerce geçmiyor anlık olsa belki takılmam ama uzun sürünce insan panikliyor. Öyle böyle geçecek inşallah ya az kaldı sağ salim kavuşalım inşallah hepimiz

Olabilir mi acaba ayakta durmaktan ya ? Çalışıyorum çünkü ben de bugün fazla ayakta kalmış olabilirim farketmeden. Dur bakiyim bir dahakine test edeyim ayakta kalınca mı oluyor diye
Olabilir canım dinlenince geçiyorsa sorun yoktur

Merhabalar, ben 28 haftalık gebeyim. Yaklaşık 3 haftadır karnım günde 5-8 defa top gibi sertleşiyor ve gevşiyor ancak 2-3 gündür neredeyse saat başı karnım top gibi sertleşiyor. Bu haftalarda önceki gebeliğinde ya da mevcut gebeliğinde bu durumu yaşayan var mı? Erken doğum yapanlar süreciniz nasıldı, belirtilileriniz nelerdi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…