Aşkım geçen sene de aynı hastanede kürtaj oldum eşim yanımda kalmıştı, doğumhaneye başka bir kadının eşini almamışlardı. Bu sene değişmiş sistem çok güzel olmuşAy adına sevindim canım. Ben de şehir hastanesinde yatarken eşim kaldı yanımda orda sorun olmuyormuş. Ama önceki doğumum başka devlet hastanesindeydi orda kocaları almadılarinşallah güzeeel geçen hamilelik sürecimiin sonunda eşim yanımda kalabilir bu sefer de
Hepimiz için inşallahAşkım geçen sene de aynı hastanede kürtaj oldum eşim yanımda kalmıştı, doğumhaneye başka bir kadının eşini almamışlardı. Bu sene değişmiş sistem çok güzel olmuşay inşallah bu sene her şey istediğin gibi olsun balım
Teşekkür ederim ya evet biliyorum senin bebişin aşağıda olma durumunu, dualarımdasınBenim kızım hep vajina içini kazıyor gibi bunu hep söylüyordum görmüşsündür belki. Ama sertleşmesi pek normal değil diye biliyorum. Dürtünce gevşiyorsa sorun değildir demişti doktorum. Bu aşağıya vurma durumunu da yine pazartesi günü sordum normal dediler. Ama aşağıya indiğini hissediyorsan ve çok sertse istersen doktoruna git ve sor. Bazen bizden kaynaklanan rahatsızlıklarda bebekler böyle kendini sıkıyormuş. Aynı ağlayınca onların da tepki olarak toplanması gibi düşün. Ama bence bir şey yoktur yani kötü bir şey hissetmedim. Geçmiş olsun tekrar
Tabi tabi uzan ama geçer benceTeşekkür ederim ya evet biliyorum senin bebişin aşağıda olma durumunu, dualarımdasınDürtünce de gevşemedi açıkçası yemekten sonra oldu çok mu yedim diyorum ama hep çok yediğim için çokluk algım kalmadı artık Biraz yürüdüm maden suyu içtim lavaboya çıktım falan hala sert ama en azından o şişkinliğin verdiği rahatsızlık geçti. Eve gidince biraz uzanayım bakayım geçmezse yarın giderim doktora artık
Hepimizi korusun rabbim inşallah canımmYaaaa anladım nasıl olduğunu gerçekten çok üzüldüm allahım korusun sizi, tüm hamileleri inşallah.
Çok sağol canım inşallahGeçmiş olsun canım allah şifa versin inşallah. Sağ salim güzel güzel kucağına alacaksın bebeğini korkma
Sorma yemin ederim çıkıp fırlayacak sanıyorum.aşırı acıyo. Zaten kısa serviksim var bu sebepten doğurmam inşallah
Ay adına sevindim canım. Ben de şehir hastanesinde yatarken eşim kaldı yanımda orda sorun olmuyormuş. Ama önceki doğumum başka devlet hastanesindeydi orda kocaları almadılarinşallah güzeeel geçen hamilelik sürecimiin sonunda eşim yanımda kalabilir bu sefer de
Canım bende oluyor ayakta durunca karnım sertleşiyorKızlar bu karında sertleşmeyle ilgili doktoruyla görüşen var mı ya da yaşayan ? Hani bi noktada sertleşme gibi değil, bebeğin kenara toplanması da değil, sertleşip gevşeme gibi de değil. Karnımın tamamı taş gibi oluyor komple. Ağrı sızı yok sadece yoğun şişkinliğin verdiği rahatsızlık. Yani sancı nasıl bişey kasılma nasıl bişey bilmiyorum ilk gebeliğim olduğu için. O yüzden bu anormal şeyler beni endişelendiriyor…Ayrıca 2 gündür bebek resmen vajinamın üstünde oturuyor. Hareketlerini hep orda hissediyorum. 2 gün önceye kadar kaburgamı tekmeleyen çocuk 2 gündür o kadar aşağıda ki anlatamam
İyiyim iyiyim çok şükür idare ediyoruzÇok sağol canım inşallahEn son seninle konuşmuştuk senin için dua ediyordum. İyisin sen dimi çok takip edemedim geçen sürede burayı.
Ay ben de boyleyim surekli ama bence bebek artik idrar kesesine baski yapiyor ve dolmadan dolmus gibi hissediyoruz:) hic bir sey yok gibi olmuyor bende ama cok sıkışık gidiyorum azicik bir sey yapip cikiyorum.Kızlar birşey soracağım. Tuvaletim gelmiş gibi sıkışık sekilde tuvalate gidiyorum bişi yok .Şu 2 saatte 3 kez oldu .Normal mi bu acaba ? Başına Gelen var mı?
Kuzum bende de çok oluyordu bu aralar olmuyor ama doktora gittiğimde kontrolde sorun yok dedi. Bazen yalancı doğum sancısı da olabiliyor oda 20. Haftadan sonra başlıyor zatenKızlar bu karında sertleşmeyle ilgili doktoruyla görüşen var mı ya da yaşayan ? Hani bi noktada sertleşme gibi değil, bebeğin kenara toplanması da değil, sertleşip gevşeme gibi de değil. Karnımın tamamı taş gibi oluyor komple. Ağrı sızı yok sadece yoğun şişkinliğin verdiği rahatsızlık. Yani sancı nasıl bişey kasılma nasıl bişey bilmiyorum ilk gebeliğim olduğu için. O yüzden bu anormal şeyler beni endişelendiriyor…Ayrıca 2 gündür bebek resmen vajinamın üstünde oturuyor. Hareketlerini hep orda hissediyorum. 2 gün önceye kadar kaburgamı tekmeleyen çocuk 2 gündür o kadar aşağıda ki anlatamam
Bu haftalarda süt gelebilir demişti doktorum tabi fazla değil ama gelebilir hormonal bir durumKızlar selam 22 haftalık olduk bizfakat bugün göğsümden süt gelmiş. Normal mi ?
Ah aman hepimiz iyi olalım yaİyiyim iyiyim çok şükür idare ediyoruz
Ya çok sık olmuyor ama olunca da saatlerce geçmiyor anlık olsa belki takılmam ama uzun sürünce insan panikliyor. Öyle böyle geçecek inşallah ya az kaldı sağ salim kavuşalım inşallah hepimizKuzum bende de çok oluyordu bu aralar olmuyor ama doktora gittiğimde kontrolde sorun yok dedi. Bazen yalancı doğum sancısı da olabiliyor oda 20. Haftadan sonra başlıyor zaten
Olabilir mi acaba ayakta durmaktan ya ? Çalışıyorum çünkü ben de bugün fazla ayakta kalmış olabilirim farketmeden. Dur bakiyim bir dahakine test edeyim ayakta kalınca mı oluyor diyeCanım bende oluyor ayakta durunca karnım sertleşiyor
Olabilir canım dinlenince geçiyorsa sorun yokturOlabilir mi acaba ayakta durmaktan ya ? Çalışıyorum çünkü ben de bugün fazla ayakta kalmış olabilirim farketmeden. Dur bakiyim bir dahakine test edeyim ayakta kalınca mı oluyor diye
Aaa öyle mi, bende yarın sabahtan doktorumu arayayım demiştim çok değil ama geldi biraz. Teşekkür ederimBu haftalarda süt gelebilir demişti doktorum tabi fazla değil ama gelebilir hormonal bir durum
Evet normal benimde geldi geçenlerdeKızlar selam 22 haftalık olduk bizfakat bugün göğsümden süt gelmiş. Normal mi ?
İnşallah canımAh aman hepimiz iyi olalım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?