Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    191
Merhabalar, ben 28 haftalık gebeyim. Yaklaşık 3 haftadır karnım günde 5-8 defa top gibi sertleşiyor ve gevşiyor ancak 2-3 gündür neredeyse saat başı karnım top gibi sertleşiyor. Bu haftalarda önceki gebeliğinde ya da mevcut gebeliğinde bu durumu yaşayan var mı? Erken doğum yapanlar süreciniz nasıldı, belirtilileriniz nelerdi? Yardımcı olursanız sevinirim.
Ben erken doğum yapmıştım ama hiç öyle bir şey yaşamadım bilmiyorum, inşallah önemli bir şey değildir 🙏

Merhabalar, ben 28 haftalık gebeyim. Yaklaşık 3 haftadır karnım günde 5-8 defa top gibi sertleşiyor ve gevşiyor ancak 2-3 gündür neredeyse saat başı karnım top gibi sertleşiyor. Bu haftalarda önceki gebeliğinde ya da mevcut gebeliğinde bu durumu yaşayan var mı? Erken doğum yapanlar süreciniz nasıldı, belirtilileriniz nelerdi? Yardımcı olursanız sevinirim.
Her doğum sertleşmeyle olmaz canım ve saate 3 defa olması lazım sertleşip yumuşamanın ama bence riske atma hafta 28 çünkü bi nst gir derim

Her doğum sertleşmeyle olmaz canım ve saate 3 defa olması lazım sertleşip yumuşamanın ama bence riske atma hafta 28 çünkü bi nst gir derim
Nstye girmek istiyorum ancak sancının geldiği dakikayı tutturamam ve nst temiz çıkar gibime geliyor çünkü bazen 1.5 saat bile olmuyor.

Geçmiş olsun canım allah şifa versin inşallah. Sağ salim güzel güzel kucağına alacaksın bebeğini korkma 🩷

Sorma yemin ederim çıkıp fırlayacak sanıyorum.aşırı acıyo. Zaten kısa serviksim var bu sebepten doğurmam inşallah 😀

Ay adına sevindim canım. Ben de şehir hastanesinde yatarken eşim kaldı yanımda orda sorun olmuyormuş. Ama önceki doğumum başka devlet hastanesindeydi orda kocaları almadılar 🥹 inşallah güzeeel geçen hamilelik sürecimiin sonunda eşim yanımda kalabilir bu sefer de🩷🩷
Ahahah inşallah doğurmayız😂 benim bu sefer ikisi de ayak asagıda yürüyemiyorjm bile kız 😂

Ahahah inşallah doğurmayız😂 benim bu sefer ikisi de ayak asagıda yürüyemiyorjm bile kız 😂
Ya ayaklarının aşağıda olduğu o kadar belli ki benim acıyo artık 😀 pozisyonunu sevmiş dediler. Kafa aşağı olmasından iyidir. Ama pazartesi günü detaylıda pozisyonu baş yazıyodu hiç de baş gibi değildi valla 😀

K Kardelenay zaten açılmaman olması çok iyi bir şey. Kadın doğum hastanesi acili varsa yakınında onlar daha iyi ilgilenirler. Klasik acil belki bakmayabilir bilemedim ki

Ya ayaklarının aşağıda olduğu o kadar belli ki benim acıyo artık 😀 pozisyonunu sevmiş dediler. Kafa aşağı olmasından iyidir. Ama pazartesi günü detaylıda pozisyonu baş yazıyodu hiç de baş gibi değildi valla 😀
Baş asagı olunca daha az şiddeti olur o zaman yumruk atıyorlar diye 😂 ama dediğin gibi baş asagı durmasından iyi😂 bugün markete gittik ortada kala kaldım altıma ettim sandm eşime diyorum galiba bebek çıktı😂😂

Benim oğlumda olmuştu sertleşip toplanma yalancı sancı diye adlandiriyorlar canım doktor bakmıştı sancı çıkmamıştı ama bende

Back
X