Valla canım ona da bizim peki bilgimiz yokSaatbaşı yalancı kasılma yaşayan hiç duymadım o nedenle biraz korkuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla canım ona da bizim peki bilgimiz yokSaatbaşı yalancı kasılma yaşayan hiç duymadım o nedenle biraz korkuyorum
Haklısın, desteğin için teşekkür ederim.K Kardelenay zaten açılmaman olması çok iyi bir şey. Kadın doğum hastanesi acili varsa yakınında onlar daha iyi ilgilenirler. Klasik acil belki bakmayabilir bilemedim ki
Benim oğlumda olmuştu sertleşip toplanma yalancı sancı diye adlandiriyorlar canım doktor bakmıştı sancı çıkmamıştı ama bende
Ay sorma geçen gün hastanedeydim gelirken dedim ki aha suyum geldi doğuruyorum. Öyle bir vurdu ki vurmanın şiddetiyle falan da akıntı da artıyo otomatik. Arabayı sağa çekip kontrol ettim jshdhdbdBaş asagı olunca daha az şiddeti olur o zaman yumruk atıyorlar diyeama dediğin gibi baş asagı durmasından iyi
bugün markete gittik ortada kala kaldım altıma ettim sandm eşime diyorum galiba bebek çıktı
![]()
Canım düzenli mi oluyor takip. Et nasıl. Olduğunu düzenli oluyorsa Bi doktora görünmende fayda varSizin günde kaç defa oluyordu? Bu haftalarda da oluyor muydu?
Evet neredeyse saatbaşı oluyorCanım düzenli mi oluyor takip. Et nasıl. Olduğunu düzenli oluyorsa Bi doktora görünmende fayda var
Canım her ihtimale karşı Bi görün düzenli oluyorsa içinde rahat eder yalancı sanciysada anlaşılırEvet neredeyse saatbaşı oluyor
Haklısın ben tekrar doktora gideyimCanım her ihtimale karşı Bi görün düzenli oluyorsa içinde rahat eder yalancı sanciysada anlaşılır
Siz antalyadaydiniz değilmi ayy ne güzelKızlar benim gebe okulunda dersim vardı. Eşim benimle birlikte doğuma girebiliyormuşeşimle de hastanede kalabiliyorum… Çok şaşırdım çünkü devlet hastanesi. Aşırı mutluyum çoooook
Eveet haber ver bizlere de geçmiş olsun inşallah önemli değildir ama bence beklemeden gitHaklısın ben tekrar doktora gideyim
kıyamam ya o çok kötü bi psikoloji. Bu aralar bende banyodayken ya suyum gelirse diye telaş ediyorumAy sorma geçen gün hastanedeydim gelirken dedim ki aha suyum geldi doğuruyorum. Öyle bir vurdu ki vurmanın şiddetiyle falan da akıntı da artıyo otomatik. Arabayı sağa çekip kontrol ettim jshdhdbd
Ben de yarım yamalak kaçıyorum duştankıyamam ya o çok kötü bi psikoloji. Bu aralar bende banyodayken ya suyum gelirse diye telaş ediyorum![]()
Oturarak alma kız ben tüp bebek için trasnfer olunca doktorum ayakta al demişti suan ki doktorum da ayakta alman daha iyi olur diyor. Ama tek girmiyorum duşa eşim olmadan düşerim diye korkuyorumBen de yarım yamalak kaçıyorum duştanoturarak alıyoruz ya bir de iyice endişe ediyorum
![]()
Bana da oturarak al dedi. Ayakta durunca benim baskı artıyo ya su da etkileyip gevşediği için oturarak alıyorm. Ben de tek giremem evde eşim gelmesini bekliyorum. KorkuyorumOturarak alma kız ben tüp bebek için trasnfer olunca doktorum ayakta al demişti suan ki doktorum da ayakta alman daha iyi olur diyor. Ama tek girmiyorum duşa eşim olmadan düşerim diye korkuyorum
Ha doğru kuzum sana ayakta kalmak iyi değil duşta rahmi gevşetir haklısınBana da oturarak al dedi. Ayakta durunca benim baskı artıyo ya su da etkileyip gevşediği için oturarak alıyorm. Ben de tek giremem evde eşim gelmesini bekliyorum. Korkuyorum
Evet AntalyaSiz antalyadaydiniz değilmi ayy ne güzel![]()
Önce vajinal muayene yaparlar rahim uzunluğuna bakarlar, muhakkak nst‘ye alırlar bence gidin var mı yok mu kesin anlaşılır.Haklısın ben tekrar doktora gideyim
Canım hayatta ne olacağını hiçbir zaman bilemiyoruz. Hamilelikte çok tuhaf olmayacağı varsa bile oluyor tuhaf bir şey… Çok geçmiş olsun tekrardan hemen iyi olHepimizi korusun rabbim inşallah canımmher an her şey olabiliyor bu hamilelikte ya. En son burayı ben ev taşırken bıraktım öyle kaldı mesela iki ay falan oluyor işte
Allah daha beterlerinden korusun. Hepimizi korusun inşallah sağ Salim zamanında bebişlerimizi kucaklarımıza alalım kuzum yaCanım hayatta ne olacağını hiçbir zaman bilemiyoruz. Hamilelikte çok tuhaf olmayacağı varsa bile oluyor tuhaf bir şey… Çok geçmiş olsun tekrardan hemen iyi ol![]()