Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    191
Kızlar selam, ben de 10 gündür can sıkıcı bir durumla boğuşuyorum ama yeni yazasım geldi. Normalde 28.haftadan sonra 30mm civarı olması gereken rahim ağzı uzunluğu 23.haftamda 29.8mm ölçüldü. Bu haftalarda 35-40mm arasında olması gerekiyormuş, riskli olan sayı ise 25mm ve altı. Ben henüz riskli değilim ama riske yakın bir değer maalesef. İlk hafta normal işime gittim ama içim içimi yedi çünkü doktor sürekli uzanacaksın TV izlerken bile oturmayacaksın demişti ve çalışırken bu mümkün değildi maalesef. 1 hafta sonra tekrar gittim ve ölçüm yapıldı, doktor bu sefer 10 günlük istirahat ve progestan verdi. Şimdi evdeyim, çok dikkat ediyorum Mehlika Mehlika çok yardımcı oldu sağ olsun aynı durumdan muzdarip olduğu için 🥲 Haftaya cuma tekrar gidicem büyük ihtimalle bi 10 gün daha istirahat verecek. Bu saatten sonra uzamaz ama kısalmaması için uğraşıyorum. Birbirimize dua edelim Allah erken ve sağlıksız doğumdan korusun 💜
Rica ederim canım ne demek ❤️ inşallah sağ salim bitireceğiz bu süreci. Herkes birbirine dua ediyo. Az kaldı minimum sürece çok az kaldı. Sağlıkla gelsinler inşallah. Allah hepimizi ve evlatlarımızı korusun 🙏

Kızlar selam şarjım azdı aşırı da yorgunum yazamadım. Kadın doğumla işim bitti kolestaz çok şükür ki değil, bebeğim de bin şükür ki sağlıklı hiçbir problem yok. Normal acile yönlendirdiler şimdi oradayım orada da detaylı bakılıyor. Karaciğerde büyüme, yağlanma çıkmış ultrasonda onu da bi tekrar değerlendirecekler. Felaker durumdayım şu an daha kaşınıyorum karnımın görüntüsü gece çok daha kötüydü şu an en azından kızarıklıklar hafifledi. Teşekkür ederim hepinize yazmışsınız sağ olun kızlar 🩷🩷🩷🩷
Canıııımmm çok geçmiş olsuuun🧿İyisin dimi? Kremle alakalı değil anladığım kadarıyla🙏🏻 doktoruna sordun mu kremi bence kullanma ya cildiyeye git mutlaka. Şimdi nasılsın başka ne dedi doktor.

Üre de aksine düşük, kan tahlillerinde şu yaşadığımı destekleyen tek bir şey bile yok. Resmen gebelikle alakalı bir şey yaşıyorum ama kanıtlanamadı 😂 Ah inşallah ya oturup ağlamalık çünkü öyle kaşınıyorum inşallah geçer, çok teşekkür ederim canım benim 🥰
Çok şükürr canımm gebelik hassaslıkmış, neyse ki hemen gitmişsin doktora🙏🏻 doktor ne diyor kaşıntı için alerjik mi sıcaktan falan

Günaydın kızlar, burun kanaması olan var mı? Ben iki gündür burun kanaması yaşıyorum. Tansiyonum hep normal. Sürekli ölçerim korkuyorum çünkü tansiyondan. Hep kurumuş kan sümkürürdüm bugün şak diye kanamaya başladı endişe ettim ama bir yandan da artan kan hacminden olduğunu düşünüyorum. Sizlerde de oldu mu
Benimde oluyor genelde kuru kan oluyordu ama bu aralar arada hafif kanıyor çoğalmadığı sürece sorun yok dedi doktorum hamilelikte burun kanaması genelde normal kabul edilir

Canım çok teşekkür ederim. Normal acilde de işim bitti idrar yolu enfeksiyonu var dedi monurol ve antibiyotik yazdı. Böbrekte taş var dedi bunu çok şüpheli buldum gram ne ağrım var ne belirti. Krem verdi kaşıntılarım için. Ben de reçeteyle beraber tekrar kadın doğuma gittim hepsini kullanabileceğimi söyledi hafif bir enfeksiyon görmüştüm ben de ama önemsiz istersen kullan dedi monurolu içerim sadece. Böyle yani kaşıntılarım devam ediyor maalesef daha sonra bir de cildiyeye gideceğim
Yeni mi oluştu böbrekte taş acaba nasıl olmuş ya. İdrar yolu için belirti var mıydı canımm?

Kızlar selam, ben de 10 gündür can sıkıcı bir durumla boğuşuyorum ama yeni yazasım geldi. Normalde 28.haftadan sonra 30mm civarı olması gereken rahim ağzı uzunluğu 23.haftamda 29.8mm ölçüldü. Bu haftalarda 35-40mm arasında olması gerekiyormuş, riskli olan sayı ise 25mm ve altı. Ben henüz riskli değilim ama riske yakın bir değer maalesef. İlk hafta normal işime gittim ama içim içimi yedi çünkü doktor sürekli uzanacaksın TV izlerken bile oturmayacaksın demişti ve çalışırken bu mümkün değildi maalesef. 1 hafta sonra tekrar gittim ve ölçüm yapıldı, doktor bu sefer 10 günlük istirahat ve progestan verdi. Şimdi evdeyim, çok dikkat ediyorum Mehlika Mehlika çok yardımcı oldu sağ olsun aynı durumdan muzdarip olduğu için 🥲 Haftaya cuma tekrar gidicem büyük ihtimalle bi 10 gün daha istirahat verecek. Bu saatten sonra uzamaz ama kısalmaması için uğraşıyorum. Birbirimize dua edelim Allah erken ve sağlıksız doğumdan korusun 💜
Canım çok geçmiş olsun dikkat et, doktor ne diyorsa yap, kalkma dinlen dualarım seninle ve şifa bekleyenlerle 🙏🏻 sağlıkla alalım bebişlerimizi kucaklarımıza 🙏🏻

Canıııımmm çok geçmiş olsuuun🧿İyisin dimi? Kremle alakalı değil anladığım kadarıyla🙏🏻 doktoruna sordun mu kremi bence kullanma ya cildiyeye git mutlaka. Şimdi nasılsın başka ne dedi doktor.
İyiyim canım sadece göbeğim çok kaşınıyor. Bence kremle asla alakası yok elimi göbeğime dahi sürmedim. Sırtımda omuzlarımda hiç böyle sorunum yok şükür. Verilen kremi kullanıp bi bakacağım cildiyeye gidip 😍 çok teşekkür ederim balım. Şimdilik başka bir şey demiyorlar

Kızlar selam şarjım azdı aşırı da yorgunum yazamadım. Kadın doğumla işim bitti kolestaz çok şükür ki değil, bebeğim de bin şükür ki sağlıklı hiçbir problem yok. Normal acile yönlendirdiler şimdi oradayım orada da detaylı bakılıyor. Karaciğerde büyüme, yağlanma çıkmış ultrasonda onu da bi tekrar değerlendirecekler. Felaker durumdayım şu an daha kaşınıyorum karnımın görüntüsü gece çok daha kötüydü şu an en azından kızarıklıklar hafifledi. Teşekkür ederim hepinize yazmışsınız sağ olun kızlar 🩷🩷🩷🩷
Geçmiş olsun canım kolesteza zaten tek yerde olmaz ilkte ayak ve ellerde de başlar ama yine de iyiki gittin kasıntı özellikle kırmızı sivilceliyse gidilmeli. Ama sanırım kullandığın sivilce için olan şeyden alerji kaptın. Gebelerde alerji fazla olur ılık suyla sürekli yıka o bölgeni ve ne kadar kasında da kaşımamaya çalış Allah’ın izniyle geçer gider

İyiyim canım sadece göbeğim çok kaşınıyor. Bence kremle asla alakası yok elimi göbeğime dahi sürmedim. Sırtımda omuzlarımda hiç böyle sorunum yok şükür. Verilen kremi kullanıp bi bakacağım cildiyeye gidip 😍 çok teşekkür ederim balım. Şimdilik başka bir şey demiyorlar
Alerji sadece sürülen yerde olmaz canım bende çok alerji olurum alerjik biriyim ama sürdüğüm yerde değil başka yerlerde oluyor genelde alerjim tutarsa

Kızlar bi kaç gündür ne yersem uykum geliyor kafamı kaldıramıyordum. Tansiyonum hep normal çıktı ama dün şeker ölçmeye başladım açlık 76 iken tokluk 136 falan çıktı doktorum muhtemelen şekerin var 7 gün takip et günde 3 kere aç 3 kere tok dedi. 3 temmuzda da şeker yüklemesi yapıcam

Çok gemmiş olsun canım dinlen Allah’ın izniyle bişey olmaz ❤️

Yeni mi oluştu böbrekte taş acaba nasıl olmuş ya. İdrar yolu için belirti var mıydı canımm?
Yok balım bence doğru bilgi değil böbrek taşı asla belirtim yok çünkü. İdrar yolu da çok önemsiz de olsa belirti vermeden çıktı.

Kızlar birkaç gündür girmemiştim buraya yazdıklarınızı biraz okumaya çalıştım. Aynı şeyleri yaşamışız birkaç kişiyle. Bu sabah kahvaltı hazırlarken karnımda bir ağrı oldu. Ama ağrı değildi resmen kasılmaydı yani ve baya bi şiddetliydi, derin derin nefes alıp vermeye çalıştım 1 dk falan sürdü geçti bir daha da olmadı. Bu yalancı kasılma falan mı acaba , biraz araştırdım da 20. Haftadan sonra olabiliyormuş. Doktoruma da haber vermedim böyle birşey olduğunu, ikinci kez olmadı çünkü. İnşallah bir sorun yoktur. Rahatsızlık geçiren arkadaşlarım varmış, çok çok geçmiş olsun hepinize ❤️

Kullandığın kremi söyledin mi doktora ? Nette araştırma yaptım bende yapmaz diyor ama yine de merak ettim sivilce ilacını bence kullanma o yapmış olabilir mi acaba diye ya 🙏 kaç kere kullandın

İnşallah seninki de benim gibi rahat geçer canım🙏🙏 ben doktorlar bugüne kadar ne dediyse yapmaya çalıştım. Hiç yaptırmama gibi bi seçenek düşünmemiştim zaten ( ki bizim aile hiç şeker hastası yok ) ama olsun tedbirli olmakta fayda var. Sonuçta tıp ilerledi ve seçeneklerimiz imkanlarımız artık geçmiş dönemlere göre çok fazla. Umarım hepimizin sonuçları da çok güzel çıkar💕💕💕
İnşallah rahat geçer kuzum. Senin adına sevindim. Bende de o seçenek yok. Yaptırırım gibi geliyor. İnşallah herkesin sonuçları güzel gelir 🌹🌹❤️❤️

çok geçmiş olsunnn

Çok sağol canım 🙏🏻 sen nasılsın bu arada

Benim dün 2 kere akıntıda çok hafif pembelik vardı tekrar olmadı doktorum da aktif kanama olursa haberleşelim dedi. Bugün de şansıma yataktan düştüm canım, düşerken uyandım hafif yan ve popo üstü oturmuş oldum bebek hareket ediyor, doktor da yine takip edelim ağrı ya da kanama olursa haberleşelim dedi uzanıyorum öyle

Günaydın kızlar, burun kanaması olan var mı? Ben iki gündür burun kanaması yaşıyorum. Tansiyonum hep normal. Sürekli ölçerim korkuyorum çünkü tansiyondan. Hep kurumuş kan sümkürürdüm bugün şak diye kanamaya başladı endişe ettim ama bir yandan da artan kan hacminden olduğunu düşünüyorum. Sizlerde de oldu mu
Benim başından beri var kanama böyle şakır şakır değil ama her sümkürdüğümde gelir bazen hiç gelmez ama genel olarak hep var birde çok sık hapşırık var bende ondan oluyor biraz. Ama kanama hormonlardan olabilir dedi doktor hani düzensiz ya ondan olabilir.

Back
X