Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    191
Aaaaa bana da bugün aynı şey oldu. Gece kaşıntı şikayetiyle acile başvurdum sabah sonuçlar çıktı idrar yolu enfeksiyonu var dediler ve böbreğimde taş varmış. Ayyyy gerçekten geçmiş olsun ya allah korusun kötüyü çağırma 🥺
Yaaa aynı gerçekten ama taş için yapacak bisey yok dedi doktor ilerde üroloğa gidebilirsin dedi sadece. Sana ne dedi acaba kuzum

Normalde nasıldı canım? Benim Plesantam önden olduğu için çok nadir hissediyorum. Baştan çok merak ediyordum ama doktor normal dedi şuan için Plesantan yastık görevi yapıyor dedi. Başka benim gibi olan var mı kızlar ne sıklıkta hissediyorsunuz 🌸
Benim plasentede öndeymiş bende çok nadir hissediyorum hissettiğim zamanlar o kadar uzun surmuyor kisa suruyo🌸

Canım çok geçmiş olsun dikkat et, doktor ne diyorsa yap, kalkma dinlen dualarım seninle ve şifa bekleyenlerle 🙏🏻 sağlıkla alalım bebişlerimizi kucaklarımıza 🙏🏻

çok geçmiş olsunnn

Geçmiş olsun canım dinlenerek geçirmen gerekebilir dikkat et dinlen

Şimdi okuyorum çok ama çok dikkat et kendine. Mehlika Mehlika en başından bu yana böyle biliyorsun. İnşallah bu sorunu olan arkadaşlarım sağlıklı şekilde kucağınıza alacaksınız bebeklerinizi. Dualarım sizinle, hepimizle. Hamilelik çok enteresan bir şey gerçekten bir şey çıkabiliyor. Allah hepimizi korusun 🩷 honeydukes honeydukes

honeydukes honeydukes çok geçmiş olsun canım sağlıkla tamamlayacağız inşallah hepimiz♥️

L luckykus tekrar geçmiş olsun .Çok önemli biseyinin olmamasina sevindim.İns bir daha tekrarlanmaz.🌹

honeydukes honeydukes doktorun istirahat vermesi iyi olmuş .Gercekten işe giderken gelirken olsun,iş yerinde ayakta kalıyordun.Evde güzelce dinlen🌹

Bende tetanoz ve boğmaca aşımı oldum.Olurken çok az hissettim.Ama akşama kolum nasıl olur muamma😂Bebeğim maşallah hareketli♥️
Kızlar hepinize tek tek çok teşekkür ederim mesaj yoğunluğu olmasın diye tek alıntıya topladım çok duygulandırdınız beni 🥹 Allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin 💜 L luckykus

Yaaa aynı gerçekten ama taş için yapacak bisey yok dedi doktor ilerde üroloğa gidebilirsin dedi sadece. Sana ne dedi acaba kuzum
Beni kadın doğum yetişkin acile yönlendirdi bir de orası değerlendirsin diye. Neyse gittim yeşil alandaki doktor inceledi inceledi böbrekte taş var dedi ama hiç belirtim yok dedim olabilir dedi antibiyotik yazdı idrar yolu enfeksiyonu için ve monurol gönderdi. Kaşıntılarım için de ayrıca bir krem. Başka da bir şey söylemedi yani kuzum. İşin tuhaf yani kesin doğru değildir diye düşünüyorum böbrek taşı muhabbetini çünkü ağrım yok. İnşallah doğru değildir, bir şey olmaz ikimize de yani.

Aaaaa bana da bugün aynı şey oldu. Gece kaşıntı şikayetiyle acile başvurdum sabah sonuçlar çıktı idrar yolu enfeksiyonu var dediler ve böbreğimde taş varmış. Ayyyy gerçekten geçmiş olsun ya allah korusun kötüyü çağırma 🥺
Bende de yıllardır geçmeyen enfeksiyon ve mantar var hamilelikte inanılmaz arttı, 3 farklı fitil kullandım geçiremedim. En son vajinal kültür vermiştim onda sadece mantar çıkmış, doktorum yorumlayıp bu rahim ağzı kısalığıyla enfeksiyon veya mantarlarımın ilgisi olmadığını söyledi de rahatladım. Mümkün olduğu kadar dikkat edicez 🥹

Bende de yıllardır geçmeyen enfeksiyon ve mantar var hamilelikte inanılmaz arttı, 3 farklı fitil kullandım geçiremedim. En son vajinal kültür vermiştim onda sadece mantar çıkmış, doktorum yorumlayıp bu rahim ağzı kısalığıyla enfeksiyon veya mantarlarımın ilgisi olmadığını söyledi de rahatladım. Mümkün olduğu kadar dikkat edicez 🥹
Böbrek taşı davar bu arada aynıyız 😂

allah hepimizi korusun gerçekten böyle dert sorun vermesin çaresizlik zor özellikle can taşıyorken çok zormuş

Kızlar bu enfeksiyon peşimi bırakmadı bu sefer belirti olmadan idrar tahlili verdim doktor tek kullanımlık antibiyotik verdi. Ayrıca taş döküyomuşum 🙂↔️
Nedir bu başıma gelenler anlamadım. Ama en korktuğum şey enfeksiyon doğuma kadar 2 haftada 1 idrar tahlili vericem boyle bir karar aldım. Enfeksiyon yüzünden bebeğimi kaybetmek istemiyorum serklaj olmuşken daha da tehlikeli.
Canım seklajlari olanlar da çabuk enfeksiyon olabiliyor çok geçmiş olsun sen dediğin gibi düzenli idrar ver 😀 bende öyle belirti olsun olmasın veriyorum..

Ya kızlar Bi cogunuzda taş var gebelikten mi oluştu ne oldu böyle 😀 çok geçmiş olsun sizlere de

Canım seklajlari olanlar da çabuk enfeksiyon olabiliyor çok geçmiş olsun sen dediğin gibi düzenli idrar ver 😀 bende öyle belirti olsun olmasın veriyorum..

Ya kızlar Bi cogunuzda taş var gebelikten mi oluştu ne oldu böyle 😀 çok geçmiş olsun sizlere de
Ya ben bir de güvenemiyorum var mı yok mu anlamadım kadın doğum yok diyor yeşil alan yetişkin acil var diyor haksksm sinirlerim bozuldu. Kaşıntı diye gittim idrar yolu ve taşla eve döndüm tövbe ya 😂

Back
X