Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    191
Benim plasentede öndeymiş bende çok nadir hissediyorum hissettiğim zamanlar o kadar uzun surmuyor kisa suruyo🌸
Hissedeceğimiz günler gelsin istiyorum artık 🌸
Benimde aynı sizin gibi 21 22 haftalarda hissetmiyordum
bugün tam 24 hafta oldu artık hissetmek istiyorum ❤️
Benim plasentede öndeymiş bende çok nadir hissediyorum hissettiğim zamanlar o kadar uzun surmuyor kisa suruyo🌸
Evett benim de öylee sağlıklı olsunlar öncelikle ama tabi insan hissetmek istiyor ❤️

Ya ben bir de güvenemiyorum var mı yok mu anlamadım kadın doğum yok diyor yeşil alan yetişkin acil var diyor haksksm sinirlerim bozuldu. Kaşıntı diye gittim idrar yolu ve taşla eve döndüm tövbe ya 😂
Ya olmadı ürolojiye görünürsün canım onlar daha iyi anlar taş olsa agrı yapar sancı yapar çok diye düşünüyorum ben bi kez kum doktmustum dayanılmazdi sancilari

Evet beni resmen bu ölümcül bir şey mi diyip tersledi .Çok sağolun gerçekten herkese ilgisi için teşekkür ederim. Bugün çok kötüydüm. Allah hepimizin yardımcı olsun kolaylıkla sağlıkla bebeklerimi kucağımıza alabilmeyi nasip etsin . Ben de istanbuldayım başakşehirde oturuyorum. Şöyle ben düzenli olarak bir doktora gitmedim sanırım o da doğru değil bezmi aleme ve bizim burda küçük bir tıp merkezine de gittim . Hangi doktora gideceğimi seçemiyorum bir türlü benim 7 santim miyomum da var doktor araştıyorum açıkçası ve önerilere de açığım iyi bir doktor bilen varsa haberim olsun .
Başakşehir tıp merkezi doğum ücretine ne dedi biliyor musunuz

Beni kadın doğum yetişkin acile yönlendirdi bir de orası değerlendirsin diye. Neyse gittim yeşil alandaki doktor inceledi inceledi böbrekte taş var dedi ama hiç belirtim yok dedim olabilir dedi antibiyotik yazdı idrar yolu enfeksiyonu için ve monurol gönderdi. Kaşıntılarım için de ayrıca bir krem. Başka da bir şey söylemedi yani kuzum. İşin tuhaf yani kesin doğru değildir diye düşünüyorum böbrek taşı muhabbetini çünkü ağrım yok. İnşallah doğru değildir, bir şey olmaz ikimize de yani.
Cok gecmis olsun ya hamilelikte olabiliyormuş taş düşürme en önemlisi ağrın yok bilirsin taş düşürme çok sancılı bir durum bende düşürüyorum ama ne ağrı ne sancı var enfeksiyon için ilaç icmen çok iyi olmuş ben taştan değil enfeksiyondan korkuyorum daha çok 🥲

Canım seklajlari olanlar da çabuk enfeksiyon olabiliyor çok geçmiş olsun sen dediğin gibi düzenli idrar ver 😀 bende öyle belirti olsun olmasın veriyorum..

Ya kızlar Bi cogunuzda taş var gebelikten mi oluştu ne oldu böyle 😀 çok geçmiş olsun sizlere de
Cok teşekkürler canimm 💕
Doktor da öyle dedi hamilelikte olur diye valla başıma gelmeyen müsibet kalmadı 🤣

Cok gecmis olsun ya hamilelikte olabiliyormuş taş düşürme en önemlisi ağrın yok bilirsin taş düşürme çok sancılı bir durum bende düşürüyorum ama ne ağrı ne sancı var enfeksiyon için ilaç icmen çok iyi olmuş ben taştan değil enfeksiyondan korkuyorum daha çok 🥲
Bebek için el mahkum içiyorum ben de korkarım idrar yolundan 🥺

Günaydın kızlar, burun kanaması olan var mı? Ben iki gündür burun kanaması yaşıyorum. Tansiyonum hep normal. Sürekli ölçerim korkuyorum çünkü tansiyondan. Hep kurumuş kan sümkürürdüm bugün şak diye kanamaya başladı endişe ettim ama bir yandan da artan kan hacminden olduğunu düşünüyorum. Sizlerde de oldu mu
Benim canım neredeyse hergün hatta 2/3 kez kanım zaten sıvı ama aslında tahlillerim stabil doktorum gebelikten dolayı damarların kan hacminin arttığını ve o yüzden damarların genişlediğini bu tarz kanamaların o yüzden olduğunu söyledi

Kızlar selam şarjım azdı aşırı da yorgunum yazamadım. Kadın doğumla işim bitti kolestaz çok şükür ki değil, bebeğim de bin şükür ki sağlıklı hiçbir problem yok. Normal acile yönlendirdiler şimdi oradayım orada da detaylı bakılıyor. Karaciğerde büyüme, yağlanma çıkmış ultrasonda onu da bi tekrar değerlendirecekler. Felaker durumdayım şu an daha kaşınıyorum karnımın görüntüsü gece çok daha kötüydü şu an en azından kızarıklıklar hafifledi. Teşekkür ederim hepinize yazmışsınız sağ olun kızlar 🩷🩷🩷🩷
Geçmiş olsun aşkım 🌸 sıcaktan va etkilenmiş olabilirmisin ?

Geçmiş olsun aşkım 🌸 sıcaktan va etkilenmiş olabilirmisin ?
Aşkım çok teşekkür ederim inan hiçbir şey bilmiyorum birden oldu doktorlar da şu şu diyemiyorlar. Yediklerimle de alakalı değil çünkü alerji yapacak hiçbir şey yemedim. Sebepsizce oldu ama tüp bebek doktorum demişti gebelikte olabilir kimi gebede böyle gebelik sivilcesi olabiliyor diye bilemiyorum yani o yüzden 🥹

Aşkım çok teşekkür ederim inan hiçbir şey bilmiyorum birden oldu doktorlar da şu şu diyemiyorlar. Yediklerimle de alakalı değil çünkü alerji yapacak hiçbir şey yemedim. Sebepsizce oldu ama tüp bebek doktorum demişti gebelikte olabilir kimi gebede böyle gebelik sivilcesi olabiliyor diye bilemiyorum yani o yüzden 🥹
Anladım aşkım çok geçmiş olsun

Kızlar az önce banyoda düştüm bişey olur mu acaba ya çok korkuyorum
Hemen doktora git eşinle. Bende düştüm geçen doktorum gel dedi ama beni panikte etmedi. Bebeğin suyu gelmediğin de yada kanaman yoksa düşme sorun değil demişti çünkü amino sıvısı bebeği korur demişti. Hatta kaza yapan hamileler ölğyor bebek anne karnında yaşıyor demişti doktorum o yüzden korkma. Ama git kontrol etsinler gerekirse gözetimde tutuyorlar

Back
X