İçeriği temiz olunca dokunmada olmuyo canım eczaneye sorup eş değer olanı alabilirsinİnşallah ya valla anamdan emdiğim süt burnumdan geldi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçeriği temiz olunca dokunmada olmuyo canım eczaneye sorup eş değer olanı alabilirsinİnşallah ya valla anamdan emdiğim süt burnumdan geldi![]()
Aynen içerik temiz olanları tercih etmeli imkan varsaYanlış anlaşılmayım asla istemem ben sigortanın karşıladığı folik asit, magnezyum ve demir ilaçlarından yana rahatsızdım o yüzden direkt parayla satılanları tercih ettim. Hele bir demir ilacı kullandım doktorun yazdığo ve sigortanın karşıladığı o ne bulanmak hatta kusmaktır anlatamam mahvolmuştum.
kesinlikle imkan varsa böyle kullanmak lazım. Az uz da değil fiyatlar ama yapacak bir şey yok işteAynen içerik temiz olanları tercih etmeli imkan varsa
Özge Yücel Çelik'ten paket aldım ben 1 kere muayene oldum uzun bakıyor, sevdim kendisini. Hastaneden verilen broşürde psikolog görüşmesi 12. haftaya geçerli yazıyordu hastaneye soruyum![]()
evet ondan olabılır benım kılom var dogru canımbazıları ilk hareketi bile 20 de hissediyo. ben biraz zayıfım 51 kiloyum belki bundan da olabilir
Benim de çift yumurta ikizi doktor hafif karıncalanma hissedersin demişti geçen bi hissettim sonra hissetmedim bende bi tedirginim ama erken olduğunu da biliyorum. Hastanede konuştuğum da hafif olanı bile 24. Haftada hisseden olmuştubenımde 19/2 bugun ınsallah bir sorun yoktur ya arada ıcınde gezıyolarmıs gibi bi his oluyo ama öyle tekme gibi bişey hissetmedım hıc
Maşallah sağlıkla gelsin oğlusunSelam kızlarnasılsınız ? Bugün kontrolüm vardı bebeğim cinsiyetini gösterdi şükür
bir oğlum daha oluyor
![]()
Lioo listeye ekler misin canım ? Gelişimi suyu çok güzel 10 gün ileriden gidiyor dedi doktor
![]()
Cokta yorulmadim aslinda ama denk geldi belkideMutlaka git canım. Ama hemen kendimi suçlama belki o ana denk gelmiştir. Ve lütfen böyle işleri gebeyken yapmaktan vazgeçin bebişiniz için bırakın evi pislik götürsün. Ama şimdi doktora git bence
Alişmişiz evi temiz gormeye duramiyorz eşim yardimci oluyor ama erkegin yaptigi işte yalapşap oluyorHaklısın valla insan kendini biraz iyi hissedince hemen bi şeyler bi işler yapmak istiyor :)
Şeker ölçeri kendinizmi aldiniz acaba eczaneden bende takip etmek istiyorum özellikle yemek yedikten sonra nedense bi anda halszlesiyorum sersemliyorum .ölçücem birazdan şekerimide ikiz diye vitaminlerimi sömüyorlar galiba. Belkıde aldıgım takviye yetersiz kalıyor bilemiyorum.
Cok mantikliÖyle ama hiçbir şey senden ve karnındakinden kıymetli değil canımBak ben bugün kurutma makinesinden 3 gün önce çıkarttığım çamaşırları ancak katlayacak enerjiyi buldum. 3 gündür koltukta duruyordu ve umrumda değil
Sana da tavsiye ederim zaten doğumdan sonra evi bol bol dağınık göreceğiz, alıştırma olur
![]()
Canim ben istanbuldayim medipole gidiyorumEsmoss60 bnm eşime de msj atmışlar doğum paketi için. Psikolog görüşmesi 1 kez ve 9 ay içinde ne zaman isterseniz yazıyor. Hangi doktoru seçtiniz acaba hanımlar ?
Anladim canim guzel bisey takip etmen.Annemın var cıhazı o ölçüyor aksam yemekten sonra 120ydi suan 88 iyi gibi ama satılıyor galıba ya alabılıyosun diye biliyorum
Şimdi hastanedeyim bekliyorum canimeşlerimiz de stres oluyorlar ellerinden bir şey gelmeyince panik olabiliyorlarnasılsın gittin mi hastaneye?
Bende kılomdan dolayı heralde pek hıssedemıyorum dıye dusunuyorum. Ama bende böyle bı anlık kasılma gibi bişey oluyo sankı o hareketmıs gibi geliyo. ıkız zormus ya daha sımdıden zorlanıyorım ben kızımda bu haftalarda hıc hıssetmıyodum hamıle gibi. Suan kızımın 8aylık halı gibiyim abartmıyorumBenim de çift yumurta ikizi doktor hafif karıncalanma hissedersin demişti geçen bi hissettim sonra hissetmedim bende bi tedirginim ama erken olduğunu da biliyorum. Hastanede konuştuğum da hafif olanı bile 24. Haftada hisseden olmuştu
İçeriğine baktın mı canım güneş kreminin. Kimyasal değil mineralli güneş kremi kullanmamız gerekiyorGüneş kremi ve çatlak için yağ arayan arkadaşlarım mustelanın bu ürünlerini tercih ettim şu an fiyatları da oldukça makul, indirimde. Stick olan güneş kremini yüzüm için, diğer güneş kremini de vücudum için aldım. 200 ml olanı aile boyu kullanabilirsiniz oldukça büyük uzun bir süre gider. Bakmak isterseniz ekledim fotoğraf.
Kesinlikle ikiz çok zor güzel birgünğm yok çok zor geçiyorBende kılomdan dolayı heralde pek hıssedemıyorum dıye dusunuyorum. Ama bende böyle bı anlık kasılma gibi bişey oluyo sankı o hareketmıs gibi geliyo. ıkız zormus ya daha sımdıden zorlanıyorım ben kızımda bu haftalarda hıc hıssetmıyodum hamıle gibi. Suan kızımın 8aylık halı gibiyim abartmıyorumannemde öyle diyo
hergun biyerım agrıyo
sağ kasıgım sımdıde mesela. gercekten Allah bize yardım ekstra yardım etsın
![]()
Tabii ki baktım aile boyu kullanabilir buna bebekler de dahil. İçeriği mineral filtreli.İçeriğine baktın mı canım güneş kreminin. Kimyasal değil mineralli güneş kremi kullanmamız gerekiyor
Ooo çok iyi ben solante prega kullanıyorum ama gün sonu kalıp gibi oluyor bide ruh gibi yapıyorTabii ki baktım aile boyu kullanabilir buna bebekler de dahil. İçeriği mineral filtreli.
Ankara sandım ben siziCanim ben istanbuldayim medipole gidiyorum
Rica ederim canım bu hiç öyle kalıp gibi yapmıyor umarım beğenirsin de kullanırsın ne demekOoo çok iyi ben solante prega kullanıyorum ama gün sonu kalıp gibi oluyor bide ruh gibi yapıyorbende mustela isteyeyim babam alsın göndersin hemen sağol yavru
![]()