Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar benm gibi bagrsak hareketi dahil hissetmeyen var mi. En ufak bir kipirti his olmayan
3Kaçıncı gebeliğin canım?
Ay maşallah3hamileliğim
Hatta 22 haftaya kadar hissetmeyen var merak etme canım hisedersin zaman vae hatta oyle bi hisedersin ki yeter doğsun dersinAy maşallahBenim ilk daha o yüzden 20.haftaya kadar yolu var sanırım hissetmemenin
![]()
Aynen aşkım bazen iki farklı görüş olabiliyor sen içine en çok sinenle devam etAşkım hematolojiden şimdi çıktım görüştüm geçen sene bebeğimi kaybettiğim zaman tanışmıştım harika bir doktor. Bazı testler istedi verdim kanı bakalım ama ben tüp bebek doktorumun dediği şekilde yani şu an kullandığım şekilde devam edeceğim böyle her kafadan bir ses maşallah insanı şaşırtırlar.
Geçmiş olsun sana da balımm![]()
O günden sonra güncelleme oldu her akşam yanıyor ama insani bir yanma değil yaDemez.olaydimsimdi goruyom.naptin geçti mi miden
Ay bunu bende aldım. Çok pişmanım boşa gitti parası. Bembeyaz yaptığı yetmiyormuş gibi birde gözenekleri çok kötü gösteriyor. Hiç önermiyorumOoo çok iyi ben solante prega kullanıyorum ama gün sonu kalıp gibi oluyor bide ruh gibi yapıyorbende mustela isteyeyim babam alsın göndersin hemen sağol yavru
![]()
Accık karbonat şahane temizler ama sürekli yapmayın dişetleri zarar görebiliyor. Diş temizlemeye sadece fırça ve su da yetiyo bazen. Arada böyle yapar arada macun kullanırsınız.Kızlar dişlerimi fırçalamak çok zor midem atıyor öğürme ye başlıyorum bu seferde çok kasılıyorum Bi teknik var mı kiişkence resmen tamamen kokusuz tatsız macun var ama yinede olmuyor
Aaay patron iyi bişi kız aslında. Kepazelikten önceki son sultanlıkSen bide oğlumun çıkışındaki halimi bir gör. Bizde araba falan susletiliyor. Kalabalık olup almaya geliyorlar. Babası eli çiçekli falan.
İyiyim güzelim çok şükür
Var canım gaz problemin yoksa süt iç az da olsa geçiyor ya da laktozeuz iç bilemedim şimdi benim böyle komple midemi buzluğa sokasım geldi bugünKızlar mide yanması başladımı 3 gündür akşamlar midem alev topu oluyor , ejderha gibi ateş püskürücem sanki . Hayır sanki eriyecek o yanmadan mide öyle bir yanma .
Ayy hadi inşallah güzel geçsinİyiyim güzelim çok şüküryarın detaylı ultrason günüm heyecanlıyım
sen nasılsın
Ya benim midemde çok kötü ama sütü sevmiyorum midem bulanıyor sütten . Midem eriyor sanıyorum şuan yanmadanVar canım gaz problemin yoksa süt iç az da olsa geçiyor ya da laktozeuz iç bilemedim şimdi benim böyle komple midemi buzluğa sokasım geldi bugün
Ne işe yarıyor hiç bilmiyorum ki ama seni çok iyi anlıyorum inan bana, hem yanma hem şu ilaç dokunması meselesinden bir hafta ağladım evin içinde. Dur bakıyım bi chatgpt ye sorayımYa benim midemde çok kötü ama sütü sevmiyorum midem bulanıyor sütten . Midem eriyor sanıyorum şuan yanmadan
yaaa ınanmıyorum tek sanıyordum kendımı ya benımde sakallarım cıktı öf iğrencBenim doktorum lazeri hem ışınlarından dolayı hemde radyasyondan dolayı yasakladı hemde hiç bir bölgeme izin yok hatta özel bölgeye jilette yasak enfeksiyon kapılıyormuş sadece makasla kes demişti yada dayanma eşiğin varsa ağda yapabilirsin dedi. Bende de resmen sakal çıktı ahahaha eşim yüzüme ağda yapıyor arada![]()
Canım benımde öyle midem cok yanıyor geceleri full oturuyorum desem yalan olmaz. Cig tahın ıyı geliyo bana cok dayanamazsam gavısconu basıyorım geciyorum napıyım ama cig tahını deneyenebılırsınO günden sonra güncelleme oldu her akşam yanıyor ama insani bir yanma değil yamidem eriyor sanki
Şimdi azaldı yine aşkım muz yedim . Birsi muz demişti ( ya taşınma esnasındaydım mutfağım kurulmadı bende alışveriş yapmadım evde hiç birşey yok inanırsanLadyNurr süt değilse yoğurt diyo ama denesen mi