- 28 Eylül 2024
- 1.196
- 540
- 43
- 26
Benimki çok az hareket ediyor yarın 40 haftalık olacakAslında üst kısım baya boşaldı gibi ama hareketler hala fazla benim dün hiç durmadı diyebilirim zor uyudum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki çok az hareket ediyor yarın 40 haftalık olacakAslında üst kısım baya boşaldı gibi ama hareketler hala fazla benim dün hiç durmadı diyebilirim zor uyudum
1 hafta var canım aramızda sağlıkla gelsinler inşallahBenimki çok az hareket ediyor yarın 40 haftalık olacak
Uykuyu gece uyursam uyuyorum gündüz çok fırsatım olmuyor, gündüz ayda yılda 2 saat anca uyuyorumBebeğim ile dolu dolu geçen 14. Gün ilk kez yalnızız evdekızlar yalnızken nasıl yetiştiriyorsunuz ne ev işi bitiyor ne kıyafet katlama toplama yemek derken Mete uyanıyor emzirme alt değiştirme tekrar uyut ben ne zaman uyucam
bebeğinle uyuyunca sen de yat diyorlar peki ya ev işleri
![]()
Kızlar ben de hasta oldum önce eşim hastaydı sonra annem hasta oldu şimdi de benim boğazım yanıyor ne yapacağım bilmiyorum
Birinden vazgeçicen canım. İnsanız hepsi birden olmuyo maalesef. Mutfak yemek ve acil çamaşırları halledersem çok iyi diyorum ama yemeğe yetemedim ben ya. Konsantre de olamıyorum tam uyandı uyanacak. Bunlar da lohusalığa dahilBebeğim ile dolu dolu geçen 14. Gün ilk kez yalnızız evdekızlar yalnızken nasıl yetiştiriyorsunuz ne ev işi bitiyor ne kıyafet katlama toplama yemek derken Mete uyanıyor emzirme alt değiştirme tekrar uyut ben ne zaman uyucam
bebeğinle uyuyunca sen de yat diyorlar peki ya ev işleri
![]()
İnşallah canım1 hafta var canım aramızda sağlıkla gelsinler inşallah
Hiç korkma canım vücudumuz icgüdüsel ne yapacağını biliyor biz sakin kalmalıyız ve güçlü şekilde doğumu kendimiz yönetmeliyiz kolay da olsa zor da olsa bitecek ve bebeklerimize kavuşacağızBende de şuana kadar çok rahattım ama bir korku başladı. Ne olacak yapabilecek miyim kolay olacak mı bilmem ne korku sardı. Şimdi de adet ağrısı gibi ağrılarım ayaklarıma doğru yayılıyor
Yemek yapmaya daha başlayamadım ben annem yapıp gidiyor ya da bazen dışardan çorba söylüyoruz çok iyi beslenmem lazım yiyorum da bol bol süt için elimden geleni yapıyorum valla ne zormuş hamilelik zor diyordum lohusalık bin kat daha zorBirinden vazgeçicen canım. İnsanız hepsi birden olmuyo maalesef. Mutfak yemek ve acil çamaşırları halledersem çok iyi diyorum ama yemeğe yetemedim ben ya. Konsantre de olamıyorum tam uyandı uyanacak. Bunlar da lohusalığa dahiloğlumdan dolayı yemeğe çok vicdan yapıyorum. İki sokak ötemde Kv var kendi ailem burda değil. Geliyo iki bebek sever gibi yapıyo sıfır destek. Yeni doğum yapılmış eve en güzel şey yemek desteği bence. Velhasıl her şeyi yapma bacım
araya da nasıl sıkıştırdım Kv yi
![]()
Benim kv ve kp geldiler 20 gündür burdalar sıfır destek keşke hiç cagirmasaydim sadece eve elektrik süpürgesi atabiliyor başka iş yapamiyor bulaşıkları makineye ben ve eşim dizeriz yemeği ben yaparım viledama işini eşim yapıyor tozları ben alıyorum ve daha doğurmadim doğurduktan sonra ne olacak onu düşünüyorum göndercem gitsinler tek başıma yapabileceğime inanıyorumBirinden vazgeçicen canım. İnsanız hepsi birden olmuyo maalesef. Mutfak yemek ve acil çamaşırları halledersem çok iyi diyorum ama yemeğe yetemedim ben ya. Konsantre de olamıyorum tam uyandı uyanacak. Bunlar da lohusalığa dahiloğlumdan dolayı yemeğe çok vicdan yapıyorum. İki sokak ötemde Kv var kendi ailem burda değil. Geliyo iki bebek sever gibi yapıyo sıfır destek. Yeni doğum yapılmış eve en güzel şey yemek desteği bence. Velhasıl her şeyi yapma bacım
araya da nasıl sıkıştırdım Kv yi
![]()
Valla bravo ben henüz adapte olamadım sırtım belim ağrısı da geçmek bilmiyor ev işini bi düzene oturtursam yalnızlığın da bi huzuru var o da güzelUykuyu gece uyursam uyuyorum gündüz çok fırsatım olmuyor, gündüz ayda yılda 2 saat anca uyuyorumTemizliği vs oturttum 2 saat uyuduğu zaman hallediyorum. Gece yatana kadar her iş bitmiş oluyor yani.
Benimkilerin de hiç yararı yok sadece annem ve eşim onun dışındakileri yolladım yarardan çok zararlar bi de onlara mı bakayım ameliyatlıBenim kv ve kp geldiler 20 gündür burdalar sıfır destek keşke hiç cagirmasaydim sadece eve elektrik süpürgesi atabiliyor başka iş yapamiyor bulaşıkları makineye ben ve eşim dizeriz yemeği ben yaparım viledama işini eşim yapıyor tozları ben alıyorum ve daha doğurmadim doğurduktan sonra ne olacak onu düşünüyorum göndercem gitsinler tek başıma yapabileceğime inanıyorum
Ay valla iyi yapmışsın bende hayırlısı ile bir doğurayim göndercemBenimkilerin de hiç yararı yok sadece annem ve eşim onun dışındakileri yolladım yarardan çok zararlar bi de onlara mı bakayım ameliyatlı
Hiç tutma destek olmuyorlarsa bi de konusup canını sıkıyorlar zaten mental sağlığım çöktü kimseyi kaldıramıyorum eşimi annemi bile bazen çekemiyorum çok tahammülsüzümAy valla iyi yapmışsın bende hayırlısı ile bir doğurayim göndercem
Sıcak duş süte çok fayda ediyor duşta masaj yaparsan belki senin içinde faydasi olur ben gördüm faydasını canm geçmiş olsunSütüm de çok azalmış![]()
Bende senin gibi olurum büyük ihtimalle şimdiden bile tahammülum kalmadı Kp doğumdan sonra gidecek görümcem de Kasım da gelcek bir haftalık izni var kv onunla beraber gitmeyi düşünüyor eşim de dün babasına doğumdan sonra hemen gitme biraz dur annemle ikiniz beraber gidin dedi birşey diyemedilerHiç tutma destek olmuyorlarsa bi de konusup canını sıkıyorlar zaten mental sağlığım çöktü kimseyi kaldıramıyorum eşimi annemi bile bazen çekemiyorum çok tahammülsüzüm
En iyisi karışanının edeninin olmaması bence. Sen halledersin eminimBenim kv ve kp geldiler 20 gündür burdalar sıfır destek keşke hiç cagirmasaydim sadece eve elektrik süpürgesi atabiliyor başka iş yapamiyor bulaşıkları makineye ben ve eşim dizeriz yemeği ben yaparım viledama işini eşim yapıyor tozları ben alıyorum ve daha doğurmadim doğurduktan sonra ne olacak onu düşünüyorum göndercem gitsinler tek başıma yapabileceğime inanıyorum
Doğurunca daha farklı olur belki. Şimdi daha var diyorsaAy valla iyi yapmışsın bende hayırlısı ile bir doğurayim göndercem
Yatırıyorum ben nereyi bulursam o andakizlar ana kucagina ne zaman yatirmayi planliyorsunuz bebisleri? ya da yatirdiniz mi? bu babybjorn yenidogandan itibaren diyor ama ne zaman koymaya baslasam bilemedim.
Bencede çok hata yaptım ne diye çağırdım ki doğumdan sonra gelirlerdi hemen giderlerdi 20 gün burdalar hala doğurmadim doğurduktan sonra da bi 15 gün yine burdalar aslında daha çok kalmak istiyorda o fırsatı vermicemEn iyisi karışanının edeninin olmaması bence. Sen halledersin eminim![]()