• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Merhaba arkadaşlar ben ekim kasım arasında kalan annelerdenim inşallahh:)
35 haftayı geçiyorum şuan dünden beri hafif alt karnımda gramp tarzı ağrı oluyor bve belimin pöç kısmı derizya orda hafif ağrı var bu normal mi başka hiç bişeyim yok korkuyorum briaz yaşayan deneyimleyen anneler yardımcı olur musunuz 🩷

Sezeryanın 16 gününde çok aktif kırmızı ve parçacıklı kanaması olan var mı kızlar ? Benim kanamam aşırı dün doğum yaptığım hastaneye gittim birila yazdılar 3/4 gün deneyeceğiz yoksa yatış vermemiz lazım dedi 😏
Benim kanamam neredeyse tamamen bitti canım 2. Haftanın sonunda

Kızlar bugün randevum vardı, doktorum açıklığıma baktı 2-2 buçuk cm açıklık var dedi, eliyle biraz daha ittirdi açtırdı rahim ağzını o sırada nişanı da aldı, bu şekilde doğumum başlar mı acaba ya da bu şekilde doğumu başlayan var mı ne kadar süre sonra doğurdunuz? Şuan adet ağrım var hafiften Azönce de kasılmam oldu bel ve kasıklarımda ağrı oldu, tuvaletimi yapmak istedim. Sanki bu şekilde birinin nişanını daha doktorun aldığını hatırlıyorum ama isim olarak hatırlamıyorum

Kızlar bugün randevum vardı, doktorum açıklığıma baktı 2-2 buçuk cm açıklık var dedi, eliyle biraz daha ittirdi açtırdı rahim ağzını o sırada nişanı da aldı, bu şekilde doğumum başlar mı acaba ya da bu şekilde doğumu başlayan var mı ne kadar süre sonra doğurdunuz? Şuan adet ağrım var hafiften Azönce de kasılmam oldu bel ve kasıklarımda ağrı oldu, tuvaletimi yapmak istedim. Sanki bu şekilde birinin nişanını daha doktorun aldığını hatırlıyorum ama isim olarak hatırlamıyorum
Benim gece 3 te kasılmalarım başlamıştı 5 te de nişanım geldi. Muayene ettikçe nişan iyice gelmeye başlamıştı. Hatta doktora hocam bu şekilde geliyor siz muayene ettikçe demiştim çok normal muayeneye bağlı denmişti.

Kızlar günaydın. Farklı zamanlarda sağılan sütleri nasıl birleştiriyorsunuz. Mesela şimdi sağım yaptığım sütle iki saat sonra sağdığım sütü ?
Ben aynı odada ve aynı oda sıcaklığında tutuyorum sağdıkça birleştiriyorum, buzluğa atıyorum. Oda sıcaklığında süt 4 saat kalabiliyor aklınızda olsun.

Benim gece 3 te kasılmalarım başlamıştı 5 te de nişanım geldi. Muayene ettikçe nişan iyice gelmeye başlamıştı. Hatta doktora hocam bu şekilde geliyor siz muayene ettikçe demiştim çok normal muayeneye bağlı denmişti.
Ay acaba ben de doğurur muyum bugün 🥹 adet sancılarım var şuan. Squat falan yapıyorum açıklığım artsın diye bir umut. Doktor artık mecburen uyarmak zorunda kaldı rahim ağzını yoksa suni sancıya doğru gidiyorum

Ay acaba ben de doğurur muyum bugün 🥹 adet sancılarım var şuan. Squat falan yapıyorum açıklığım artsın diye bir umut. Doktor artık mecburen uyarmak zorunda kaldı rahim ağzını yoksa suni sancıya doğru gidiyorum
Evde misin yoksa hastanede mi? Duşun altına girme imkanın varsa duşta yap squatı ve sağa sola salın çok iyi oluyor. İnşallah aşkitom vajinal doğumun ne kadar süreceği kestirilmiyor ki 🥹

Merhaba kızlar. Hamileliğin son dönemleri pek aktif olamadım doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum Rabb’im kolaylık versin gerçekten zor bir süreçmiş ama bebeğim için değer ve katlanılabilir.

Ben 10 Ekim’de ılık ılık ağrı çekmeye başladım regl ağrısı gibiydi o gün yürüyüş vs yaptım gece de devam etti hastaneye gitmek istemedim sabah bir baktım nişanım gelmiş (şeffaf,sarımsı jel kıvamında)
Gün içinde sancılarımı kontrol ettim normal seyrinde ilerliyordu evde ufak tefek işlerle ilgilendim annemle duşa girdim,masaj vs yaptı göğüs ucunu uyardım sonrasında oturup kahvemi içtim 😅
Akşam oldu ve artık hastaneye gidebiliriz dedim 4 cm açılmam olmuş sancılarım düzenli hâlde gelmiş suyum hala patlamamış bebeğim iyice aşağıya dayanmış doktorumu arayıp yatış yapmamız gerektiğini söylediler buna hazırlıklı gitmiştik zaten.
Suni sancı başlamak istediklerini söylediler istemedim fakat sancılarım yetersizmiş. Ona da başlandı sonlara doğru her şey mükemmeldi annem,eşim vs yanıma gelip gittiler,makyaj vs yapıp doğuma hazırlandım sancılarımın şiddeti artmaya başlıyordu lavman yapıldı suyum sızmaya başladı o sancıya katlanmaya çalışıyordum ama ne yapsam yapayım o esnada hiçbir şey sancıyı hafifletmiyordu neyse sonra doğum masasına alındım bebeğim çıkışta çok zorlandı kesi atıldı falan ve 5.15’te minik tırtılım dünyamıza güneş gibi doğdu en sonunda o mis kokuyla tanıştım eşsiz bir duyguydu.

Her şey normal ilerlerken sarılık olduk değerlerimiz yüksek çıktı (17) böbrekleri susuz kalmış yavrumun hemen yatışı yapıldı onu teslim ederken yüreğim parçalandı sonra kıyafetlerini tutuşturdular elime en zoru da eve gittiğimde sesi olmayacaktı düşündükçe çıldırıp ağlıyordum ama tuttum kendimi sırf bebeğim için ona süt verebilmek için şansımıza yatışı yapıldığı gün sütüm inmeye başladı ve artık sağıp hastaneye götürüyoruz anne sütü ile beslenip fototerapi yapılıyor ve çok şükür değerlerimiz düşüyor bugün ya da yarın yavrumuzu evimize getireceğiz Allah nasip ederse. Bu benim hikayem arkadaşlar merak edenleriniz için. Hepinize sağlıklı,kolaylıkla geçen doğumlar diliyorum. Hikayenin sonunda evladınız için ayakta kalmak ve güçlü olmak zorundasınız Rabb’im yardımcınız olsun 🫶🏻
Ne kadar güzel bir doğum hikayen olmuş öyle 🥹 işte bu ömür boyu unutulmayacak bir anı… Dünyanın da en güzel anısı.

Gözünüz aydın canım benim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 😍😍😍

Sarılık muhabbetine çok ama çok üzüldüm benim pipilim de 4 kere aldı fototerapi bizim farklı muhabbetlerimiz çıktı genetik ama maalesef doğduğu günden bu yana bizimde tadımız kaçıktı. Aslında yanında kalabiliyorsun fototerapi alırken ben hep yanındaydım 2 hafta boyunca.

Hahahah çok tatlısın ya 😂😂 Büyüme atakları diye düşünüyorum benimki de akşam başlıyor, çok daha fazla uyanık kalıyor uykuya geçişleri gündüze göre daha zor oluyor 🥹

Ben resmen sadece bizde bu var diye düşünüyordum kimse bahsetmeyince de resmen sorunlu olarak görüyordum ayakları, içim rahat etti 🥹 yine de aldım ortopediden randevu bi baktırayım da daha sonra baktırmadım diye kötü hissetmeyim kendimi. Hahahahha eveeeet yapay olmasa ne olacak bilmiyorum gittim ücretli bile satın aldım eşimden daha çok sohbet ediyoruz chatgpt ile 😂😂😂
uyanik kaldigi sure zarfinda ne yapiyor peki? benimki vikvikliyor anca su an, memede durmak istiyor, konusunca dinliyor ama aklina meme gelince sikintilar basliyor 😬 bir hafta sonra tunelin ucunda aydinlik var mi diye soruyorum ☺️

haklisin, bi’ doktor soyleyince insanin ici daha rahat ediyor kesinlikle, tamam deyip tick atiyorsun zihninde. biz de yarin kontrole gidecegiz yine, tsh degeri 10 cikmisti, yuksekmis, benim icimden bi’ ses doguma bagli yuksek, dusecek diyor ama yine de bakilmasi lazim tabii, tekrar yuksek cikarsa tiroidlerini inceliyorlarmis. yapay zeka olmasa halimiz harap vallahi 😬

Evde misin yoksa hastanede mi? Duşun altına girme imkanın varsa duşta yap squatı ve sağa sola salın çok iyi oluyor. İnşallah aşkitom vajinal doğumun ne kadar süreceği kestirilmiyor ki 🥹
Evdeyim canım eve yolladı, gelir artık dedi doktor ama bakalım bekliyoruz birazdan duşa gireyim olmadı dediğin gibi ☺️

Evdeyim canım eve yolladı, gelir artık dedi doktor ama bakalım bekliyoruz birazdan duşa gireyim olmadı dediğin gibi ☺️
Duşta kim varsa evde annen veya eşin beline beline masaj yapsınlar olacak açılma 😍😍😍 akşama doğru doğurdum mesajını bekliyorum allahın izniyle pozitif enerji yollayalım 😍

uyanik kaldigi sure zarfinda ne yapiyor peki? benimki vikvikliyor anca su an, memede durmak istiyor, konusunca dinliyor ama aklina meme gelince sikintilar basliyor 😬 bir hafta sonra tunelin ucunda aydinlik var mi diye soruyorum ☺️

haklisin, bi’ doktor soyleyince insanin ici daha rahat ediyor kesinlikle, tamam deyip tick atiyorsun zihninde. biz de yarin kontrole gidecegiz yine, tsh degeri 10 cikmisti, yuksekmis, benim icimden bi’ ses doguma bagli yuksek, dusecek diyor ama yine de bakilmasi lazim tabii, tekrar yuksek cikarsa tiroidlerini inceliyorlarmis. yapay zeka olmasa halimiz harap vallahi 😬
Kuzu kuzu bekliyor kucağımda 😍😍😍 memelerime sokuluyor, kokluyor, dokunuyor, beni izliyor, köpeğim geliyor kafasını ellerini yalıyor bi huylanıyor 😂😂 Uyanık kaldığında böyleyiz gece gündüz fark etmeksizin. Büyüme atakları var eminim buna uykusunda falan çok ağlamaklı oluyor uykular çok kısaldı 🥹

Sarılık için bizim tiroidlere bakılmıştı, bakılsın size de takip edilsin belki o sebep oluyordur hiç bilemeyiz. Şu zıkkım tam anlamıyla geçse de hep birlikte rahatlasak.

Hahahha yapayım olmasa gerçekten ne yapardım bilmiyorum 😂

Duşta kim varsa evde annen veya eşin beline beline masaj yapsınlar olacak açılma 😍😍😍 akşama doğru doğurdum mesajını bekliyorum allahın izniyle pozitif enerji yollayalım 😍
Hadi inşallah canım ya, inşallah ben de hayırlısıyla yazarım buraya doğurdum diye 🥰

Vaov şu sancıları en iyi anlatan sen oldun şuana kadar. Biz sizinle aynıydık sanırım. Benim adet ağrısından bacak ağrısından başka bir şey yok. Dün ilk defa belimin soluna bir anda bıçak saplanır gibi ağrı oldu heyecandan uyuyamadım sabaha kadar 😂😂
Geliyorlar yavaş yavaş işte dün vücudum dinleniyordu rahattım bu gün yine başladı sık gelmiyor ama Bakacaz🤣🤣

Benim akıntım da değişti ve çoğaldı. böyle dediğiniz gibi bir hal aldı. Ama sizinki kırmızılı olduğu için nişan olabilir
Evet evet vücudumuz hazırlık yapıyor işte her türlü doğum için. Ama dikkat et şeffaf şu gibiyse aniden çamaşırın ıslanıyorsa değiştirmene rağmen hala ıslak oluyorsa şu sızıntısıda olabilir.

Bu doğruuuu ! Bana da aynısını söylemiştin ve yapmıştım, ertesi sabah doğurdum hahaha 😂

Back
X