Merhaba kızlar. Hamileliğin son dönemleri pek aktif olamadım doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum Rabb’im kolaylık versin gerçekten zor bir süreçmiş ama bebeğim için değer ve katlanılabilir.
Ben 10 Ekim’de ılık ılık ağrı çekmeye başladım regl ağrısı gibiydi o gün yürüyüş vs yaptım gece de devam etti hastaneye gitmek istemedim sabah bir baktım nişanım gelmiş (şeffaf,sarımsı jel kıvamında)
Gün içinde sancılarımı kontrol ettim normal seyrinde ilerliyordu evde ufak tefek işlerle ilgilendim annemle duşa girdim,masaj vs yaptı göğüs ucunu uyardım sonrasında oturup kahvemi içtim

Akşam oldu ve artık hastaneye gidebiliriz dedim 4 cm açılmam olmuş sancılarım düzenli hâlde gelmiş suyum hala patlamamış bebeğim iyice aşağıya dayanmış doktorumu arayıp yatış yapmamız gerektiğini söylediler buna hazırlıklı gitmiştik zaten.
Suni sancı başlamak istediklerini söylediler istemedim fakat sancılarım yetersizmiş. Ona da başlandı sonlara doğru her şey mükemmeldi annem,eşim vs yanıma gelip gittiler,makyaj vs yapıp doğuma hazırlandım sancılarımın şiddeti artmaya başlıyordu lavman yapıldı suyum sızmaya başladı o sancıya katlanmaya çalışıyordum ama ne yapsam yapayım o esnada hiçbir şey sancıyı hafifletmiyordu neyse sonra doğum masasına alındım bebeğim çıkışta çok zorlandı kesi atıldı falan ve 5.15’te minik tırtılım dünyamıza güneş gibi doğdu en sonunda o mis kokuyla tanıştım eşsiz bir duyguydu.
Her şey normal ilerlerken sarılık olduk değerlerimiz yüksek çıktı (17) böbrekleri susuz kalmış yavrumun hemen yatışı yapıldı onu teslim ederken yüreğim parçalandı sonra kıyafetlerini tutuşturdular elime en zoru da eve gittiğimde sesi olmayacaktı düşündükçe çıldırıp ağlıyordum ama tuttum kendimi sırf bebeğim için ona süt verebilmek için şansımıza yatışı yapıldığı gün sütüm inmeye başladı ve artık sağıp hastaneye götürüyoruz anne sütü ile beslenip fototerapi yapılıyor ve çok şükür değerlerimiz düşüyor bugün ya da yarın yavrumuzu evimize getireceğiz Allah nasip ederse. Bu benim hikayem arkadaşlar merak edenleriniz için. Hepinize sağlıklı,kolaylıkla geçen doğumlar diliyorum. Hikayenin sonunda evladınız için ayakta kalmak ve güçlü olmak zorundasınız Rabb’im yardımcınız olsun