• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
Selam kızlar dün oğlumuz doğdu şükür sağlıkla kavuştuk ikimizde iyiyiz.
Fakat ben 24 saat doğum sancısı çektim bayagi zorluydu suni sancı üzerine kendi sancim geldi ve 2 sanci + birde agri oldu o yüzden çok zorlandım maalesef 24 saatin sonunda bebeğim kanala çapraz girdiği için ve başı 37 cm olduğu için manevra yapamadı 10 cm acikliga rağmen sezeryana alindim bazen nasipten öteye yol yok çok da iyi hazırlanmıştım normal doğuma ama olmayacaksa olmuyor hepinizin bebeğine ve size sağlıklı günler diliyorum

Selam kızlar dün oğlumuz doğdu şükür sağlıkla kavuştuk ikimizde iyiyiz.
Fakat ben 24 saat doğum sancısı çektim bayagi zorluydu suni sancı üzerine kendi sancim geldi ve 2 sanci + birde agri oldu o yüzden çok zorlandım maalesef 24 saatin sonunda bebeğim kanala çapraz girdiği için ve başı 37 cm olduğu için manevra yapamadı 10 cm acikliga rağmen sezeryana alindim bazen nasipten öteye yol yok çok da iyi hazırlanmıştım normal doğuma ama olmayacaksa olmuyor hepinizin bebeğine ve size sağlıklı günler diliyorum
Ya baya zorlu geçmiş canim önmeli olan ikinizde sağlıklısıniz saglikla büyüsün gözün aydın canim

Canım anneler size bir sorum daha olacak, şimdi ben kaşık biberonla veriyorum mamayı siz nasıl vermiştiniz biberonla veren var mı ben kaşıktan mı devam edeyim mamaya, bazen zorlanıyor kaşıkla dışarı tükürüyor da
İlk günler iyiydi sonra çok tükürmeye başladı sürekli üstü kirleniyor diye üstünü değiştirmekten bıktırdık resmen çocuğu 15. gün artık memeye alışınca biberona geçtik memeyi yine reddetti ama yine alıştırdım tekrar tutturdum memeyiçok zor bir süreçti

Evet canım dün geceye kadar doğru düzgün tutamuyırdu memeyi korktum hiç tutmayacak sandım dün gece nolduysa bir anda iştahlı kuvvetli emmeye başladı hep emzirmeye çalışıyorum şimdi mamayla da destekliyorum ben
Ben daha vermedim ama gerek olursa bende veririm mama yeterki iyi olsun beslensin. Hastanede emzik verdim hemen tuttu emziği ama başka vermedim ama yine olsa yine verirdim

Kızlar mentali nasıl topluyorsunuz ben hiç iyi değilim 🙁 herkeste bir alınganlık başladı ablam annem eşim sürekli bana alınıyorlar normalde sakin bir insanım lohusalık beni bambaşka biri yaptı huysuz alıngan sinirli biri oldum🥺 keşke bu durumun geçici olduğunu bilip biraz beni alttan alsalar🥺 gün sonunda yine kimseye kin beslemiyorum ama çok yoruldum 🙁 eşimden boşansam mı fikri bile geçti aklımdan bana ne oluyor 😭

Ben toplayamıyorum canım, benzer şeyleri yaşıyoruz annem her şeye alınıp küsüyor hatta bağırıyor ve ben ruh sağlığımı korumaya çalışıyorum sadece. Lohusalık gerçekten çok zor zaten kendi hormonlarımız dengesiz üstüne bi de etrafımızdakilerle uğraşıyoruz. Annenle ablanla konuşmak ile yaramıyorsa seni daha iyi anlayabileceğini düşündüğün birine bahsetsen de annenlere durumunu biraz açıklasa lohusa psikolojisini anlatsa bile yeter. Bilmemiz gereken en önemli şey senin de yazdığın gibi geçici olduğu canım, bu zamanlar geçecek hormonlarımız düzene girecek, bebekli hayata tamamen uyum sağlayacağız, bu zamanları da ilerde zordu ama geçti diye hatırlayacağız ya da belki sadece bebeklerin minik hallerini hatırlayıp kendi zorluklarımızı hatırlamayacağız bile

Kızlar emzirmeden sonra acayip acıkıyorum. Canım şekerli yiyecekler istiyor . Sütlaç yiyorum sürekli . Bi yandan da canım sıkılıyor kilo alacağım diye. Lütfen beni motive edin. Emzirme döneminde nasıl kilo verebilirim sağlıklı bir şekilde? Özellikle sütüm azalmadan

Kızlar emzirmeden sonra acayip acıkıyorum. Canım şekerli yiyecekler istiyor . Sütlaç yiyorum sürekli . Bi yandan da canım sıkılıyor kilo alacağım diye. Lütfen beni motive edin. Emzirme döneminde nasıl kilo verebilirim sağlıklı bir şekilde? Özellikle sütüm azalmadan
Sütlacı görünce yazmak istedim. Birkaç yerde sütlacın içindeki nişastadan dolayı sütü azalttığını okudum. Teyitli bir bilgi değil ama istersen sen de bi araştır canım, ben korktum yiyemedim benim de çokk canım istiyor 🥲

Kuzummmmm fayda gormenee cokkk sevindim bazı doktorlar silmeyin diyor ama eczane dilersen daha iyi olur dedi gerçekten çok sevindimmm 🙏🏻🧿🥰
Çok çok zorlanıyordum artık emzirirken ellerimi ısırıyordum o ağrıyı hissetmemek için canım gerçekten çok iyi geldi 🤍🌸 Allah razı olsun

Sütlacı görünce yazmak istedim. Birkaç yerde sütlacın içindeki nişastadan dolayı sütü azalttığını okudum. Teyitli bir bilgi değil ama istersen sen de bi araştır canım, ben korktum yiyemedim benim de çokk canım istiyor 🥲
Canım azaltmadı çok şükür . Sürekli de yiyorum 🥹 diğer hazır tatlılardan iyidir diye düşünüyorum ama kilo aldırmaya da çok müsait işte

Nurse harveys 20 damla şeklinde kullanılıyor ya sabah 10 akşam 10 verdim uykudan gözlerini alamıyor. Tamamen bitkisel olmasından dolayı korkmuyorum bir şey mi oluyor diye ama şaşkınım bu seferde uyandırmak için canım çıktı. Böyle sorunu olan oldu mu kızlar görenler acil yazarsa sevinirim.

Nurse harveys 20 damla şeklinde kullanılıyor ya sabah 10 akşam 10 verdim uykudan gözlerini alamıyor. Tamamen bitkisel olmasından dolayı korkmuyorum bir şey mi oluyor diye ama şaşkınım bu seferde uyandırmak için canım çıktı. Böyle sorunu olan oldu mu kızlar görenler acil yazarsa sevinirim.
Canım ondan değildir. Uyumadı mı onunla da uyumuyor. Yorulmuştur canım benim fayda etmiştir inşallah damla. Ben de sabah akşam 10 veriyorum. Hatta bağışıklık oldu bence o da fayda etmiyor. Kolikler için olanı alasım var. Uyuyunca da şaşırıyor insan demi 😇

Bizde kullanıyoruz ama uyku etkisi yapmdi bizde

Kızlar Nurse harvey’s den kaç damla kullanıyorsunuz memnun musunuz bugün aldım bende, gaz sancılarıyla nasıl başa çıkıyorsunuz 14 günlük oldu bebeğim

Back
X