Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Lütfen benimkine de bakar mısın
Bu devlet hastanesi ultrason kağıdı mı ? Doppler cihazı değil herhalde açı hiç net değil çıkıntı var gibi görünüyor ama olmayabilir tamamen doğru açı önemli

Size tekrar baktım ama sanki erkek gibi ya
Kaçıncı hafta doktor söylemedi mi

Beyaz akıntı olması normal mi arkadaşlar? Bide kasılma denilen şey nasıl nereye vuruyor adet sancısı gibi bişey mi? Benim arada rahim agzim sanki kasiliyor gibi hissediyorum.Daha önce hamile kalan anneler bir aydinlatabilir mi beni

Beyaz akıntı enfeksiyon diye geçiyor bende de var doktorum enfeksiyon ama bu haftalarda riskli değil ilerleyen haftalara sıçramamasi için fitil vercem dedi. Kasık ağrısı, rahim kasılması adet sancısı da enfeksiyon yüzündendir. Yine ihmal etmeyin doktorunuza danışın derim.

İdrar yolu enfeksiyonum var ama bir türlü geçmiyor.doktor ilac vermedi bol su iç dedi sadece.içiyorum ama bir aydir ayni değerlerim maleseff

İdrar yolu enfeksiyonum var ama bir türlü geçmiyor.doktor ilac vermedi bol su iç dedi sadece.içiyorum ama bir aydir ayni değerlerim maleseff
Bana da ilk başta ilaç vermedi baktı geçmiyor verdi kullandım ama bi işe yaramadı gerçekten seni çok rahatsız etmiyorsa birşey yapmayalım diyor bol bol su iç dedi başka yapacak birşey yokmuş

Bana da ilk başta ilaç vermedi baktı geçmiyor verdi kullandım ama bi işe yaramadı gerçekten seni çok rahatsız etmiyorsa birşey yapmayalım diyor bol bol su iç dedi başka yapacak birşey yokmuş
Ya aslinda dayanilmayacak birsey degilbeni rahatsiz etmiyor da bebeğe Bir zararı olur mu diye korkuyorum açıkçası

Tek kullanimlik suya atilan birsey vermisti gecen ay .bu sefer de dedim ama vermedi.ilac yazmayi sevmiyor sanirim
Evet bana da o ilaçtan ve fitil vermişti fitili düzenli kullanamadığım için faydasını göremedim düzenli kullansaydim belki görürdüm bilemiyorum

Yusuf çok beğeniyorum ama hep şöyle söylicekler o hangisi büyükmü küçükmü ondan istemiyorumEşim Ömer dedi ben Amir beğendim ama kendisine hiç sormadım yarın söylerim artık
Düşündüğünüz isimlerde güzelmiş canim sağlıkla gelsin insallah

Evet hem boy hem kilo söyledi doktorum.

bende de oluyor ama enfeksiyonla ilgili bir belirtim yok bence benim. östrojen fazla salgılandığından da oluyor. ilk hamile kaldığımdan beri oluyor..
kasık bölgem kasılıyor benim geçiyor. rahmimiz büyüyor.

Günaydınlar herkese bütün hamişlerin günü güzel geçsin ben ikili taramayı yaptırdım şuan tam 13.haftadayım cinsiyet sorduk erken dedi ama eğer şimdi bişey söylecek olsam kız derdim dedi. Kızım var birde oğlum olsun istiyordum acaba değişir mi cinsiyet sonradan sağlıklı olması elbette en büyük isteğim

günaydınn , kendim gibi düşünen biri daha çıktı
banada cumartesi kontrolümde büyük ihtimal kız dedi ama ben erkek hissediyordum. 1 kızım var allah a emanet insan bi de oğlan istiyor.
12.13 den sonra 16. haftada kızdan erkeğe dönenler oluyormuş.
bana doktorum hatta şey dedi cinsel organı oluşmamış ama açıya bakarak büyük ihtimal kız dedi
o yüzden ben değişebileceğini düşünüyorum. en azından bi sonraki kontrole kadar emin olamıcam

Keşke insanların ilk gönlünden gecen olsa ama işte şans işi yaa tutturuyorsun ya da istediğin olmuyor sağlıklı olsun insanın ilk düşüncesi o valla bende öğrenmek için sabirsizlanmaya başladım ama geç ogrencem belki ama degisme ihtimali olmayacak inşallah

Günaydın kızlar gece baya kasık bel ağrım oldu ayda bir iki yaşıyorum bu durumu rahim büyüyor galiba baya adet sancısı gibi çünkü. Saatlerce geçmeyince parol aldım hemen geçti öyle uyumuşum şu çocukları sağlıkla zamanında doğuralım inşallah

Düşündüğünüz isimlerde güzelmiş canim sağlıkla gelsin insallah
Amin canım sağolasın Bana 13 haftada kıza benziyor dedi ama dün erkek olduğunu öğrendik

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar Doktordan çıktım çok şükür herşey yolunda bebeğim sağlıklı Normalde bugün 10+1 ama ultrasonda 10+6 çıktı doktorum ikili tarama testi yaptırıp yaptırmıycağımı sordu bizde düşünmüyoruz dedik 13. Haftada gel burun kemiğine ense kalınlığına bakalım dedi çok şükür minişim çok hareketliydi çok mutlu oldum o kapıda beklerken kalbim ağzımda giriyorum her defasında inşallah herkes herzaman hayırlı ve güzel haberlerle döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…