İnşallah geçer diyim ne diyim şimdiden zor çünkü Bu arada iyi haber benim baya hafifledi o ağrım, dönemseldi demek ki. İnşallah senin de öyledir Yolun uzun ama güzel, kolaylıklar diliyorum
Herkese merhabaaa 32. Haftadan sonra izne çıkınca evi tadilatı,hazırlıklar derken uzun zamandır gelemiyordum buralara birçok arkadaş bebeklerini almışlar kucaklarına gözlerim dolu dolu okudum Rabbim sağlıkla , mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inş Benim gibi gebeliği devam eden arkadaslarada sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim Benimde 2 eylüle gün verdi doktorum Allah nasip ederse 2 eylülde kavuşacağız kızımla
Evet tek olmakta iyi ama bir yandan kötü yetişilmiyor bunalıyor insan. Bugün mesela hepsini hazırlayıp markete alışverişe gittim eve geldim hepsinin gönlünü yap emzir altını al sonra yemek yap temizle derken mafoldjm. Odaya tek bırakıyorum dediğim derin uyuduğunda beşiğe koyıyorum evet ama uzun zaman durmuyor kız korkarım boğazına kaçar vs sürekli bakıyorum gidip gelip yemek temizlik yaparken vs anca o kadar. Zamanla alışacağız ne yapalım sen ne zaman tek kalırsın çok kalacaklar mı seninle?
İkiz arabası almayı düşün öyle rahat ettim ki aldığım en iyi şey yaa pusetle kızı koyuyorum oğlum önde oturuyor rahatça alışveriş de yapılıyor yürüyüşe de çıkılıyor
İkiz arabası istemiyorum çünkü normalde bile ya eşimle giderim market alışverişine yada çok zaman bensiz yapar benim en büyük problemim evde artık hiçbir şey istemiyorum ve biliyorum kullanmıcam asla iki bebekle nereye tek çıkarımki biliyorum çıkmam bu gün benim oğlan bir değişik geldi bana büyümüş sanki haraketleri farklı onu ikiz arabasına hiç düşünemiyorum bile beni oturtur oraya kendi oturmazŞimdi çok fazla ağrım var oğlumda geceleri hiç ağlamıyor o kadar gece kendimi suçladıkmi yedirmek için alarm koymuştum duymamışım geç kalktım annem gidicek ama iyi olayım ondan sonra eğilip hiçbir şey yerden alamıyorum ara mesafesi çok az sezeryan dikişlerin ondan ilkdekinden fazla zorlanıyorum
İkiz arabası istemiyorum çünkü normalde bile ya eşimle giderim market alışverişine yada çok zaman bensiz yapar benim en büyük problemim evde artık hiçbir şey istemiyorum ve biliyorum kullanmıcam asla iki bebekle nereye tek çıkarımki biliyorum çıkmam bu gün benim oğlan bir değişik geldi bana büyümüş sanki haraketleri farklı onu ikiz arabasına hiç düşünemiyorum bile beni oturtur oraya kendi oturmazŞimdi çok fazla ağrım var oğlumda geceleri hiç ağlamıyor o kadar gece kendimi suçladıkmi yedirmek için alarm koymuştum duymamışım geç kalktım annem gidicek ama iyi olayım ondan sonra eğilip hiçbir şey yerden alamıyorum ara mesafesi çok az sezeryan dikişlerin ondan ilkdekinden fazla zorlanıyorum
ay inşallah çabuk geçer ağrıların ya çok zor..
Kndini suçlama bana uyanmadıkça uyandırma dediler 3,4 saati geçmedikçe. canını sıkma sende dinlenmiş oldun gündüz annen varken de uyu ki çabuk iyileş o gidince çok işler sana kalacak
Ayyy aklım sendeydi hep çok şükür kavuştun yavruna gözün aydın canım benim sancın geldi mi yoksa sancı mı verdiler? Acılı oluyor evet özellikle ilk doğum uzun da sürüyor seni çok iyi anlıyorum neler çekmişsindir ama bitti artık dinlenip iyileşme zamanı inşallah