Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
İnşallah geçer diyim ne diyim şimdiden zor çünkü Bu arada iyi haber benim baya hafifledi o ağrım, dönemseldi demek ki. İnşallah senin de öyledir Yolun uzun ama güzel, kolaylıklar diliyorum
yaa adınıza çok sevindim maşAllah diyelim benimde en kısa zamanda düzelir inşAllah yoksa çok can sıkıcı bir durum

Ay aynı gün doğurcaz inşallah

İkiz arabası istemiyorum çünkü normalde bile ya eşimle giderim market alışverişine yada çok zaman bensiz yapar benim en büyük problemim evde artık hiçbir şey istemiyorum ve biliyorum kullanmıcam asla iki bebekle nereye tek çıkarımki biliyorum çıkmam bu gün benim oğlan bir değişik geldi bana büyümüş sanki haraketleri farklı onu ikiz arabasına hiç düşünemiyorum bile beni oturtur oraya kendi oturmazŞimdi çok fazla ağrım var oğlumda geceleri hiç ağlamıyor o kadar gece kendimi suçladıkmi yedirmek için alarm koymuştum duymamışım geç kalktım annem gidicek ama iyi olayım ondan sonra eğilip hiçbir şey yerden alamıyorum ara mesafesi çok az sezeryan dikişlerin ondan ilkdekinden fazla zorlanıyorum

ay inşallah çabuk geçer ağrıların ya çok zor..
Kndini suçlama bana uyanmadıkça uyandırma dediler 3,4 saati geçmedikçe. canını sıkma sende dinlenmiş oldun gündüz annen varken de uyu ki çabuk iyileş o gidince çok işler sana kalacak

Kızlar günaydın
sütun biraz daha yağlı olması için ne yapmak gerekir ne yesem yağlanır sütüm

Hayırlı uğurlu olsun bebeğin şimdi kuzunla misler gibi koklaşma zamanı darısı biz doğurmayı bekleyenlere inşallah

Gözün aydın canım.Sağlıkla büyüt

Gözün aydın canım, sağ salim kavuştunuz bundan sonrası güzellik

yaaa gözünüz aydın allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
ne zaman doğurdun listeyi güncelleyeyim

Gözün aydıın Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah nasılsınız şimdi bebişle iyi misiniz

Gözün aydın canım Rabb'im hayırlı güzel bereketli sağlıklı bi ömür nasip etsin inşallah

Gözün aydın, sağlıklı mutlu ömürler diliyorum

Gözün aydın canım sağlıkla büyüt

En güzeli normal olan ne kadar sevindim senin adına canım musmutlu olun hep duygulandım
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün

Gözün aydın analı babalı büyüsün inşallah sağlıklı mutlu huzurlu uzun bir ömrü olsun

Gozun aydıngecmıs olsun darısı saglıkla bızlere olsun ınsallhh

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün

Kuzum hayırlısı olsun sağlıkla büyüsün insallah

Gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah sanada çok geçmiş olsun

Çook teşekkür ederim canım annelerr Rabbim kucağına almış olanlara kolaylık, kucağa alacak olanlara sağlıklı kolaylıklı doğumlar nasip etsin Emzirmekte çok zorlanıyorum, çok acıyo Doğumdan daha çok zorlanıyorum, yapabileceğim birşey varmı anneleeeerr?

Lansinoh Lanolin krem aldın mı denedin mi bana eskiden çok iyi gelmişti

Göğüs ucu kremi almışmiydin almadiysan yara olmadan Alman lazım yoksa daha da fenalaşir marka olarak lansinoh aldım memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…