Canım naçizane bebek arabası konusundaÇok güzel düşünmüşsünüzz, benimde bir duvar farklı diğer duvar duvar kağıdı çok hoşuma gidiyor. Ayrı bir havası varcinsiyeti öğrenir öğrenmez en güzel alışverişler oluyor gerçekten Bizde soft renk seçtik, bebek odasını cinsiyetsiz aldım ilerde kızım olursa ondada kullanırım diye.
Bebek arabası konusunda benimde hiç fikrim yokneye dikkat etmem gerektiğini, gerçekten çok kullanacakmıyım vsvs... büyük bir soru işareti
Gercekten cok kullanacaksınızÇok güzel düşünmüşsünüzz, benimde bir duvar farklı diğer duvar duvar kağıdı çok hoşuma gidiyor. Ayrı bir havası varcinsiyeti öğrenir öğrenmez en güzel alışverişler oluyor gerçekten Bizde soft renk seçtik, bebek odasını cinsiyetsiz aldım ilerde kızım olursa ondada kullanırım diye.
Bebek arabası konusunda benimde hiç fikrim yokneye dikkat etmem gerektiğini, gerçekten çok kullanacakmıyım vsvs... büyük bir soru işareti
Bir model var düz yatak gibi. Onu kesinlikle almayı düşünmüyorum. Pusetli istiyorum en azından ne istediğimi biliyorum ama çok seçenek var. Zorlanacağız büyük ihtimalle alırkenÇok güzel düşünmüşsünüzz, benimde bir duvar farklı diğer duvar duvar kağıdı çok hoşuma gidiyor. Ayrı bir havası varcinsiyeti öğrenir öğrenmez en güzel alışverişler oluyor gerçekten Bizde soft renk seçtik, bebek odasını cinsiyetsiz aldım ilerde kızım olursa ondada kullanırım diye.
Canım naçizane bebek arabası konusunda
. Cift yönlü kullanım
.hafiflik
.mümkün olduğu kadar küçülebilen
.tam yatar olabilen
.manevra kabiliyeti iyi( çok önemli çok)
Bunlar benim deneyimledigim seyler. Yine alsam bunlari göz önünde bulundurularak alirim
Çok haklısın ama insanlardan etkilenenler vardır mutlaka ya da o fikri benimseyen olabilir grupta. Bu sebeple birinin detaylı anlatmasını rica ettim. İlk kez yapılacak deyince de çok merak ettim tam bizim tetanoz aşırı donemimiz çünkü bir aya herkesin asi zamanı geliyor20. Haftada tetanoz yapılıyor bu o aşı. Dtap dediğimiz difteri tetanoz boğmaca. Ben ilk gebeliğimde oldum on yıl koruyor ama gebelikten önce bir sebeple son beş senede olduysanız gebelikte olmanıza gerek yok
Aşı konusuna gelirsek videonun altındaki yorumlar çok korkunç ya lütfen cahil bir kesimin ne olduğu konusunda fikri bile olmayan korkunç tezleri yüzünden kendinizi de bebeğinizi de riske atmayın hekiminizi dinleyin
Hayırlı olsun canım sağlıkla doğsun inşallahKızlar bizim cinsiyetimiz de belli oldu oğlum olucak
Hayırlı olsun canım sağlıkla doğsun prensesAraya bi sürü şey girdi dün akşam yapabildik minik bir hanımefendiymişiz bizçok güçlü erkek hissediyordum çok şaşırdım
Hayırla sonuçlanır inşallah canımGünaydın her kese.Bu hafta 4 tarama testimin cevabı çıkıcak yine heyacan var güzel haberler alak hepimiz
Amin canım sağolasınHayırlı olsun canım sağlıkla doğsun inşallah
Hayırlı olsun canım sağlıkla doğsun prenses
Hayırla sonuçlanır inşallah canım
Çok teşekkür ederim, dikkate alacağımCanım naçizane bebek arabası konusunda
. Cift yönlü kullanım
.hafiflik
.mümkün olduğu kadar küçülebilen
.tam yatar olabilen
.manevra kabiliyeti iyi( çok önemli çok)
Bunlar benim deneyimledigim seyler. Yine alsam bunlari göz önünde bulundurularak alirim
Bir model var düz yatak gibi. Onu kesinlikle almayı düşünmüyorum. Pusetli istiyorum en azından ne istediğimi biliyorum ama çok seçenek var. Zorlanacağız büyük ihtimalle alırken
Eki Görüntüle 3565065
Ben de bu modeli arkadaşımdan gördüm hiç kullanışlı değildi. O yüzden bu modele aşırı uzağım. Puset daha kullanışlı gibi duruyor hem tak çıkar olayı da iyi gibi geliyor
Nigu sana kaçıncı haftada kız demişti yanılmışlardadıAmin canım sağolasın
Nugi sana kaçıncı haftada kız demişti yanılmışlardadı
13 haftadaNigu sana kaçıncı haftada kız demişti yanılmışlardadı
Banada 14 de demişti ama bacak açmadığı için haftaya gel dedi 15 haftalıkken gitsem mi ki dedim13 haftada
Eki Görüntüle 3565194
Kızlar Perşembe için özelden randevu aldım inşallah ogrenicem cinsiyeti esim yaptı yapacağını size böyle duyurmak istedim
Sezeryan doğum ihtimaline karşı hem anneyi hem bebeği koruyorÇok haklısın ama insanlardan etkilenenler vardır mutlaka ya da o fikri benimseyen olabilir grupta. Bu sebeple birinin detaylı anlatmasını rica ettim. İlk kez yapılacak deyince de çok merak ettim tam bizim tetanoz aşırı donemimiz çünkü bir aya herkesin asi zamanı geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?