İnşallah canm bende senin gibi düşünüyorum hamileliğin son zamanları çok zor ya geçmekte bilmiyor gibi bi dogursam rahatliycam inşallah bebeğim de sakin uslu olurYenidoğan bakımı hiç zor değil kesinlikle hamilelik daha zorbebeğim hep uyuyor emiyor uyuyor.. öyle ağlayan bir bebekte değil çok şükür zaten çok küçük güçsüz uyuyup bğyğmesi lazım bol bol
Gece de rahat birkaç saatte bir emziriyorum uyuyoruz sonra iyi dinlenebiliyorum yani inşallah sizde böyle olursunuz
Aşkım bizimki gazlı bir bebek bugün sabah ettik benim ilaçlarin yan etkisi oluyor dün ishaldi bugün bi tık iyi beni emzik niyetine emiyor sütümde aniden çok gelince kusmaya başladı sabah emzik verdik nasıl emiyor gormen lazımYenidoğan bakımı hiç zor değil kesinlikle hamilelik daha zorbebeğim hep uyuyor emiyor uyuyor.. öyle ağlayan bir bebekte değil çok şükür zaten çok küçük güçsüz uyuyup bğyğmesi lazım bol bol
Gece de rahat birkaç saatte bir emziriyorum uyuyoruz sonra iyi dinlenebiliyorum yani inşallah sizde böyle olursunuz
Ay onu'da canım istemiyor. Hiç o kafalarda değilimİlişkiye girmekte hızlandırıyor diyorlar. İstersen bütün düğmelere bas
Offf okadar çok hayal ediyorumkiii, sürelli tuvalete gitmek çok bunaltıcııAy varya smdi uyumak yatmak öyle kolay kiaz kaldı sabret
Yatmak ve sürekli tuvalete gitmek zorunda olmamak çok güzel bir şey
Aşkım bizimki gazlı bir bebek bugün sabah ettik benim ilaçlarin yan etkisi oluyor dün ishaldi bugün bi tık iyi beni emzik niyetine emiyor sütümde aniden çok gelince kusmaya başladı sabah emzik verdik nasıl emiyor gormen lazımama hamilelikten kurtardık çok şükür nasılsa bir yoluna girecek
Az kaldı canımm senin çok az kaldıAy onu'da canım istemiyor. Hiç o kafalarda değilimPanda gibi yuvarlanıyorum ordan oraya
Offf okadar çok hayal ediyorumkiii, sürelli tuvalete gitmek çok bunaltıcıı
Venüs nasıl alışabildimi emmeye, en son zorlanıyo demiştin
Oyyy missstir o smdi misss ana kuzusuKızlar çok çok şükür kavuştuk oğlumlaKilosu 3070gr minnak bir şey çok minnak sütümü emiyor şimdi uyuyor.Darısı burda bekleyenlerin her kese nasip etsin zamanında.Ağrımı hiss etmiyorum şimdilik yazayım dedim hemen
Şükür kavuşturana sağlıklı huzurlu musmutlu bir yaşamı olsun dediğin gibi darısı biz bekleyenlereKızlar çok çok şükür kavuştuk oğlumlaKilosu 3070gr minnak bir şey çok minnak sütümü emiyor şimdi uyuyor.Darısı burda bekleyenlerin her kese nasip etsin zamanında.Ağrımı hiss etmiyorum şimdilik yazayım dedim hemen
Gözün aydıınKızlar çok çok şükür kavuştuk oğlumlaKilosu 3070gr minnak bir şey çok minnak sütümü emiyor şimdi uyuyor.Darısı burda bekleyenlerin her kese nasip etsin zamanında.Ağrımı hiss etmiyorum şimdilik yazayım dedim hemen
Gözün aydın canım çok sevindim iyi olmanıza, sağlıkla kavuştunuzKızlar çok çok şükür kavuştuk oğlumlaKilosu 3070gr minnak bir şey çok minnak sütümü emiyor şimdi uyuyor.Darısı burda bekleyenlerin her kese nasip etsin zamanında.Ağrımı hiss etmiyorum şimdilik yazayım dedim hemen
Canım burda sabit doktor yok her hafta başka doktor var kalkıp yerinden muayene bile etmedi nst Çek gel dedi çektirdim doğum için gün verdi 12 Eylül doğum olacak Allah'ın izniyle. Şimdilik gün verelim acil birşey olursa müdahale ederiz dedi. Ultrasonla bakıp muayene etmediği için bebeğim ne durum da bilmiyorumHaberlerini bekliyoruz bizi de bilgilendir çıkınca, inşallah çok sağlıklı olacak :)
Maşallah yaa sağlıkla büyüsün kuzum haber verdiğin için teşekkür ederiz mis kokusunu bizim içinde cekKızlar çok çok şükür kavuştuk oğlumlaKilosu 3070gr minnak bir şey çok minnak sütümü emiyor şimdi uyuyor.Darısı burda bekleyenlerin her kese nasip etsin zamanında.Ağrımı hiss etmiyorum şimdilik yazayım dedim hemen
aaa nasıl yani bebeği ultrasonda görmedi mi, ölçümlerine bakmadı mıCanım burda sabit doktor yok her hafta başka doktor var kalkıp yerinden muayene bile etmedi nst Çek gel dedi çektirdim doğum için gün verdi 12 Eylül doğum olacak Allah'ın izniyle. Şimdilik gün verelim acil birşey olursa müdahale ederiz dedi. Ultrasonla bakıp muayene etmediği için bebeğim ne durum da bilmiyorum
Maşallah canım gözün aydın darısı bizlere inşallahKızlar çok çok şükür kavuştuk oğlumlaKilosu 3070gr minnak bir şey çok minnak sütümü emiyor şimdi uyuyor.Darısı burda bekleyenlerin her kese nasip etsin zamanında.Ağrımı hiss etmiyorum şimdilik yazayım dedim hemen
Bakmadı canım çok tuhafıma gitti vallahi başkası anlatsa nasıl ya derim. Ya kıymetli kalçasını kaldırmadı. İlk defa böyle doktor gördüm kilo almış mı almamış mı gelişimi nasıl öğrenemedim.aaa nasıl yani bebeği ultrasonda görmedi mi, ölçümlerine bakmadı mı
bir de gelişim geriliği dediler o yüzden gidiyorsun, şehir hastanesi mi gittiğin?Bakmadı canım çok tuhafıma gitti vallahi başkası anlatsa nasıl ya derim. Ya kıymetli kalçasını kaldırmadı. İlk defa böyle doktor gördüm kilo almış mı almamış mı gelişimi nasıl öğrenemedim.
Çok teşekkür ederimtadı nasıl acaba
Sen nasılsın peki bu süreçte.Yenidoğan bakımı hiç zor değil kesinlikle hamilelik daha zorbebeğim hep uyuyor emiyor uyuyor.. öyle ağlayan bir bebekte değil çok şükür zaten çok küçük güçsüz uyuyup bğyğmesi lazım bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?