Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
İnşallah canm bende senin gibi düşünüyorum hamileliğin son zamanları çok zor ya geçmekte bilmiyor gibi bi dogursam rahatliycam inşallah bebeğim de sakin uslu olur

Aşkım bizimki gazlı bir bebek bugün sabah ettik benim ilaçlarin yan etkisi oluyor dün ishaldi bugün bi tık iyi beni emzik niyetine emiyor sütümde aniden çok gelince kusmaya başladı sabah emzik verdik nasıl emiyor gormen lazım ama hamilelikten kurtardık çok şükür nasılsa bir yoluna girecek

İlişkiye girmekte hızlandırıyor diyorlar. İstersen bütün düğmelere bas
Ay onu'da canım istemiyor. Hiç o kafalarda değilim Panda gibi yuvarlanıyorum ordan oraya
Ay varya smdi uyumak yatmak öyle kolay ki az kaldı sabret
Yatmak ve sürekli tuvalete gitmek zorunda olmamak çok güzel bir şey
Offf okadar çok hayal ediyorumkiii, sürelli tuvalete gitmek çok bunaltıcıı
Venüs nasıl alışabildimi emmeye, en son zorlanıyo demiştin

ay çok geçmiş olsun
Ben de çok çektiğinde ara verdiriyorum yoksa boğazında kalıyor yutamıyor bir de evde tekim aşırı panik oluyorum. Akşamları tıkanınca yutamayınca eşim hemen müdahale edebiliyor ters çeviriyor vs ama ben sönüp kalıyorum ya
Emzik hiç denemedim bugğn alıp bir deneyeyim belki ağız kasları gelişir severse
Hamileliktn kurtulduk çok şükür zamanla da toparlanacağız hızlı geçti zaman birden bitti hamilelik yaşarken uzun geliyordu

Az kaldı canımm senin çok az kaldı
Emiyor ama çok yoruluyor tabi sürekli kısa kısa emziriyorum en çok kaka yaparken zorlanıyor çok ıkınıyor kıpkırmızı oluyor ona çözüm bulamadım daha

Oyyy missstir o smdi misss ana kuzusu
Gözün aydın canım iyisiniz çok sevindim inşallah ağrın da olmaz

Şükür kavuşturana sağlıklı huzurlu musmutlu bir yaşamı olsun dediğin gibi darısı biz bekleyenlere

Gözün aydıın sağlıklı, analı babalı bir ömrü olsun inşallah bebişin

Gözün aydın canım çok sevindim iyi olmanıza, sağlıkla kavuştunuz darısı zamanı gelince bizlere olsun

Haberlerini bekliyoruz bizi de bilgilendir çıkınca, inşallah çok sağlıklı olacak :)
Canım burda sabit doktor yok her hafta başka doktor var kalkıp yerinden muayene bile etmedi nst Çek gel dedi çektirdim doğum için gün verdi 12 Eylül doğum olacak Allah'ın izniyle. Şimdilik gün verelim acil birşey olursa müdahale ederiz dedi. Ultrasonla bakıp muayene etmediği için bebeğim ne durum da bilmiyorum

Maşallah yaa sağlıkla büyüsün kuzum haber verdiğin için teşekkür ederiz mis kokusunu bizim içinde cek hemen toparlarsin insallah canim

aaa nasıl yani bebeği ultrasonda görmedi mi, ölçümlerine bakmadı mı

Maşallah canım gözün aydın darısı bizlere inşallah

aaa nasıl yani bebeği ultrasonda görmedi mi, ölçümlerine bakmadı mı
Bakmadı canım çok tuhafıma gitti vallahi başkası anlatsa nasıl ya derim. Ya kıymetli kalçasını kaldırmadı. İlk defa böyle doktor gördüm kilo almış mı almamış mı gelişimi nasıl öğrenemedim.

bir de gelişim geriliği dediler o yüzden gidiyorsun, şehir hastanesi mi gittiğin?

Kızlar ben gün aldım 12 Eylül doğum inşallah. Bu doktor çok tuhafıma gitti muayene etmedi ultrasonla bebeğin gelişimine bakmadı. Geçen hafta ki doktor 37 de alırım dedi bu doktor 12 Eylüle gün verdi 38+4 de Alcam dedi.

Sen nasılsın peki bu süreçte. Yani internette süreci hep çok kötü yansitiyorlar gibime geliyor. Evladını kucagina alınca insan her şeyin üstesinden gelirmis gibi oluyor. Yoksa sadece ben mi öyle düşünüyorum.
Her yerim ağrıyor ama ne bileyim ikimizde saglikliyiz iyiyiz diye kendimi motive ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…