- 12 Haziran 2024
- 1.178
- 957
- 43
Ben direk söylemeyi düşünmüyorum mesafe olarak çok yakın değiller zaten. Doğunca öğrensinler. Onlara çok bileKızlar akrabalarınızla falan ne zaman paylaştınız yada paylaşacaksınız bebekleri? Ben oğlumu da 4 5 aylık olana kadar bekleyip söylemiştim biraz nazar korkum var sanırım
Kv kp ilk günden biliyorlar ama kalan akrabalara 2 gün var söyledik yani söyledik derken eltime daha yeni dedik o öğrendiyse sülale öğrenmiş olduKızlar akrabalarınızla falan ne zaman paylaştınız yada paylaşacaksınız bebekleri? Ben oğlumu da 4 5 aylık olana kadar bekleyip söylemiştim biraz nazar korkum var sanırım
Bayramda görürlerse anlarlarsa anlarlar, onun dışında ne sosyal medyadan paylaştım ne söyledim. Evet nazar korkum varKızlar akrabalarınızla falan ne zaman paylaştınız yada paylaşacaksınız bebekleri? Ben oğlumu da 4 5 aylık olana kadar bekleyip söylemiştim biraz nazar korkum var sanırım
Modeli atar mısınız acaba
İkea da kendin tasarla kısmı var.dolap içi dizayn,dolap kulplarina kadar kendin tasarlayabiliyorsun cnm bilgisayardan.biz öyle yapmayi düşündük.bi bak istersenYa millet çok güzel ikeadan alıp evinde çok güzel oda yapıyor ama ben gittim oluyor da biraz beğendim ama her biri ayrı modeldendi konsol dolap yatak ama ben bagdaştiramadim. Hoşuma gitmedi bir türlü. Uygun mu uygun ama ben kombinleyemedim. Almiladan beğendik. Çilekten bakmadık ama
Hayırlı olsun bebek arabanız. bir bakacagim buna teşekkür ederim
Almiladan beğendik ama son bi bakayım olmadı ikeaya daha uygundu çünküİkea da kendin tasarla kısmı var.dolap içi dizayn,dolap kulplarina kadar kendin tasarlayabiliyorsun cnm bilgisayardan.biz öyle yapmayi düşündük.bi bak istersen
Cuma gidecem insallah..iyi habere o kadar ihtyacim var kiHayır bence testin sonucu için sıvı yetersiz gelmiş
Siz nasılsınızben biraz araştırdım %20den düşük bir ihtimal ama tamamen o ödemin geçme ihtimali varmış
Alınan kararq saygı da yokTavırlarını gör bana kızıyor bağıruyor neden bu kadar aydır bekledin niye almıyorsun diye bunun hiçbir düzelir yanı olmayacak hastaneye niye geldin dedi
Biz dip dibe olduğumuz için namazdan adetten takip ediliyrodu yine en azından kalp atışına kadar saklayabildik görümcem uzakta akıllı ilk günden söyledi ben uzak olsam saklarım şimdi tüm sülalar mahalle duyduKızlar akrabalarınızla falan ne zaman paylaştınız yada paylaşacaksınız bebekleri? Ben oğlumu da 4 5 aylık olana kadar bekleyip söylemiştim biraz nazar korkum var sanırım
valla ikinci hamileliğim olmasına rağmen bende emin olamıyorum. geçen bi şey oldu tekme değildir dye düşünüyorum ama sanki kızımda daha erken hissetmiştim. bu sefer ki uslu olacak herhalde :)Kızlar herkese iyi akşamlar, 15+2 olduk. Hareketlerini hissetmek için aşırı sabırsızlaniyorum, sanki bugün çok minik minik bir kıpırtılar oluyor gibi ama emin de olamıyorum tabi. Sizlerde durum nedir hisseden var mı ? Varsa kaçıncı haftada hissettiniz
Biz yakın aile harici kimseye söylemedik. 17 haftalığım. Pazar günü bayramda söyleyeceğiz herkeseKızlar akrabalarınızla falan ne zaman paylaştınız yada paylaşacaksınız bebekleri? Ben oğlumu da 4 5 aylık olana kadar bekleyip söylemiştim biraz nazar korkum var sanırım
Birkaç gündür hissediyorum, hatta eşim bile hissettiKızlar herkese iyi akşamlar, 15+2 olduk. Hareketlerini hissetmek için aşırı sabırsızlaniyorum, sanki bugün çok minik minik bir kıpırtılar oluyor gibi ama emin de olamıyorum tabi. Sizlerde durum nedir hisseden var mı ? Varsa kaçıncı haftada hissettiniz
Bende kızıma hamileyken hep erkek olarak Doğum yaptığımı goruyodumİkizlere hamileyim rüyamda ikiside kız bebek olarak doğum yaptım. Sonuç ikiside erkek çıktı
Siz cinsiyet öğrendinizmivalla ikinci hamileliğim olmasına rağmen bende emin olamıyorum. geçen bi şey oldu tekme değildir dye düşünüyorum ama sanki kızımda daha erken hissetmiştim. bu sefer ki uslu olacak herhalde :)
doktor büyük ihtimal kız dedi ama ben erkek hissediyorumSiz cinsiyet öğrendinizmi
İlk hamileligim nasil birsey daha once tatmagim icin Valla bana herşey gaz sancısı,bagirsak ,mide hareketi gibi geliyoKızlar herkese iyi akşamlar, 15+2 olduk. Hareketlerini hissetmek için aşırı sabırsızlaniyorum, sanki bugün çok minik minik bir kıpırtılar oluyor gibi ama emin de olamıyorum tabi. Sizlerde durum nedir hisseden var mı ? Varsa kaçıncı haftada hissettiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?