Üzmek istemem ama o haftada erkek bebekte yanılma payı olmaz canımKızlar merhabalar, size çok farklı bi sorum olacak. Lütfen beni yanlış anlamayın, 18ci haftada iki doktorum da bebeğimizin cinsiyetinin erkek olduğunu belirtti, hatta biri pipisini de gosterdi. Fakat anne hissiyatı mı ya da farklı bişey mi bilmiyorum bebeğim sanki %100 kız mış gibi hissediyorum, sonradan yanlış cinsiyet belirleme olma olasılığı var mı acaba ya da ? Bu düşünce bırakmıyor peşimi.
Geçmişler olsun kuzumKızlar gunaydin amniyosentez oldum şimdi müşahede altindayim sknti yok gibi
merhabalar banada büyük ihtimal kız dedi doktorum, bende erkek hissediyorum.Kızlar merhabalar, size çok farklı bi sorum olacak. Lütfen beni yanlış anlamayın, 18ci haftada iki doktorum da bebeğimizin cinsiyetinin erkek olduğunu belirtti, hatta biri pipisini de gosterdi. Fakat anne hissiyatı mı ya da farklı bişey mi bilmiyorum bebeğim sanki %100 kız mış gibi hissediyorum, sonradan yanlış cinsiyet belirleme olma olasılığı var mı acaba ya da ? Bu düşünce bırakmıyor peşimi.
bendeBana da kız dediler ama çok fena erkek hissediyorum ben de
Rabbim hayırlı haberlerle yüzünü güldürsünKızlar gunaydin amniyosentez oldum şimdi müşahede altindayim sknti yok gibi
Sağol canimcimGeçmişler olsun kuzum
Sağol kuzum inşallah hersey guzel olacak ve ben doya doya yasicam hamileligimiRabbim hayırlı haberlerle yüzünü güldürsünBi önceki yazdıklarını da okudum az önce. Kim ne yorum yapıyorsa en yakının bile olsa ağzının payını vermelisin bence, herkes haddini bilsin ya. Kimsenin hamileliğini zehir etmeye hakkı yok, bir daha bu güzelliği yaşar mısın yaşamaz mısın Allah bilir. O yüzden şu an tadını çıkartmaya bak, kimseyi sallama
Geçmiş olsun ben 19 Mart'ta CVS yaptırdım laboratuvar kabul etmemiş 18 Nisan'da Amniyosentez yaptıracağımKızlar gunaydin amniyosentez oldum şimdi müşahede altindayim sknti yok gibi
Benim bebeğim bacaklarıyla kaptmıştı doktor cinsiyetini göremedi ama ben de erkek hissediyorummerhabalar banada büyük ihtimal kız dedi doktorum, bende erkek hissediyorum.
bu cinsiyetçi bakış açısı değil öyle hissediyorum.
değişebilir, değişmeyebilir biz yanlış hissetmiş olabiliriz. ikisininde olasılıkları var
değişme değilde yanlış görmüşüm olabiliyor
Sizin baya bi karışmış çok sinir bişey ama ya ilk gebeliğim de de böyle olmuştu bi benim başıma gelir sanmıştımCanm 13de kıza benziyor dendi başka bir doktor 15de erkek dedi 16da ikili test sonucunu götüreyim diye gittim biri kız dedi biri erkek dedi bu gün 16+4de tekrar kız dendiçorba oldu anlayacağın bide dediğin gibi kordonla pipiyi madem ayırt edemiyorsun yüzde 99erkek deme bari benzetiyorm diye söyle
Bende özele gittim hepsinde farklı söylediler ondan şaşırdımÖzele gittim ondan önce ki de yani kız diyen de özeldi
Ben çok erkek hissediyordum hatta baya emindim isim falan beğendim ama kızmış miniğim dna ile tescilli üstelikBana da kız dediler ama çok fena erkek hissediyorum ben de
Evet ve normalde hep16. Haftada kesinleşir diye bildiğimizden şaşırıyor insan devlete gidemedim hiç maalesef randevu bulamıyorum beklicez artık ne yapalımBende özele gittim hepsinde farklı söylediler ondan şaşırdım
Eskişehir Osmangazi tıp fakültesinde 440 lira gibi bir fiyata fetal dna testi yapılıyormuş, gitme imkanınız varsa düşünebilirsinizCanlar laf paraya gelince kimse de yok ee diyorlar devlet sunmuş böyle bi test neden yaptirmayasin yapacak doktora güvenmesem yaptirmazdom ama işinin ehli biriymiş ne olacaksa olacak rabbime biraktim
Benim de ilk çocuğum erkek yeğenler falan da öyle erkeğe hep alıştık sanırım. Etraf hep erkek olunca kızı düşünemiyor olabilirim diyorum ben de. Ama şöyle net desin çok da mutlu olurum yaBen çok erkek hissediyordum hatta baya emindim isim falan beğendim ama kızmış miniğim dna ile tescilli üstelikoğluma hamileykende kız görüyordum rüyamda belki bilinçaltı hisleri de etkiliyordur
Kızınız mi oldu oğlunuz mu pekiSizin baya bi karışmış çok sinir bişey ama ya ilk gebeliğim de de böyle olmuştu bi benim başıma gelir sanmıştım
Detaylıda görmeyince tam emin olmayın bana kordondur o zaman gördüğüm dedi hayır işin ilginci devlette gözüken kordon ozel hastanede niye gözükmediBende özele gittim hepsinde farklı söylediler ondan şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?