Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Kızlar hakkınızı helal edin çoğunuzun mesajlarını okudum tek tek cevap yazamadım güzel dilekeriniz için bir kez daha hepinize kucak dolusu sevgilerimi iletiyorum kısa sürede bu bağı nasıl kurduk bilmiyorum ama hep aklımda sizler vardiniz Rabbim biran önce bebekelriniz sağlıklı şekilde kucağıniza aldırsin bebeklerimize sağlık sıhhat versin .benimki riskkli bir yaş seviyesiydi( 38) uzun süren bir ameliyat oldu bebeği veridklerinde dışarda herkes tedirgin olmuş bir buçuk saat beklemisler artik içerden haber gelince rahatlamislar onceki iki sezeryan dan kalma deforme dikislerim varmış estetik dikişi atıldı haliyle bu beni zorladı bugunume şükrediyorum darısı sizlere

Karbonatlı kaynamış suda dezenfekta ettim zarar görmüyor
Canım dün eşim kaynatti ama kazanın içine bir bez koydu bezi kazana yaymış kazanın kenarlarjna plastik değmesin erir diye beş dakika bekletti zarar gormedi

Amin İnşallah kilo alırlar, tam da doktor bunun demeden biriyle konuşuyorduk zayıf doğan bebeklerin daha hızlı kilo alıp toparladiğini söylemişti, görümcemde kızını 41. Haftada 2.500 Gr doğurmuş şimdi Maşallah ağaç gibi kız. İşte takipler her hafta NST her hafta olacak ve hareketlerine dikkat et dedi suyu şimdilik iyi çok şükür takiplere bakacağız artık Allah'a emanetiz yani sıkıntı olmazsa doğum 20 Eylül gibi ki İnşallah bir sıkıntı olmaz ama herhangi bir aksilik olursa bu 4 hafta içinde bir gün bir bakarsınız ben doğurdum yazarım mesajın için teşekkürler İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağ salim doğurup kucağımıza alırız Seninde bebeğine mutlu, uzun, sağlıklı ömürler diliyorum

Ben Lansinoh unkini almıştım. Tüm parçaları kaynar suda beklettim. Zaten kullanım kılavuzunda da ilk kullanımda kaynar suda bekletin yazıyor. Muhtemelen sizinkinde de yazıyordur. Hiçbir şey olmadı

Karbonatlı kaynamış suda dezenfekta ettim zarar görmüyor
Dediğiniz gibi yaptım, çok teşekkürler

Canım dün eşim kaynatti ama kazanın içine bir bez koydu bezi kazana yaymış kazanın kenarlarjna plastik değmesin erir diye beş dakika bekletti zarar gormedi
Yok kuzum bez koymada bile hiçbir zararı olmuyor her şeyi böyle kaynattım ben zaten üstünde yazıyor

İyileşeceksin canım benim çok daha iyi olacaksın çok şükür ki ikiniz de iyisiniz geri kalan her şey hallolur artık sen kendini çok yorma ki çabucak geçsin ağrıların :/

Yapmaya devam etsen, başka bir doktora da sorup
Dediğim gibi daha önce gittiğim 3 doktor da doğuma kadar demişti bu doktora 28. Haftada gittim doğumumu yapacağım doktor bu olacak 36 da bırak diyen devam etsem sezeryan olursa sıkıntı olmaz değil mi siz tam sezeryan gününe kadar kullanacaksınız sanırım

Yarın benim kontrolüm var canım tam 36+0 oluyorum bırak ya da devam et der haber vereyim duruma göre, normalde son güne kadar kullanıcam diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…