Canım dün eşim kaynatti ama kazanın içine bir bez koydu bezi kazana yaymış kazanın kenarlarjna plastik değmesin erir diye beş dakika bekletti zarar gormediKarbonatlı kaynamış suda dezenfekta ettim zarar görmüyor
Amin@Mevsimm34
Kızlar benim bebeğim 37 haftada 2600 doğdu.. gelişim geriliği sadece kilodan belli olmuyor evet sadece zayıf benim bebeğim. İçiniz ferah olsun doğuma kadar bebekleriniz daha kilo da alır inşallahüzülmeyin
Ben Lansinoh unkini almıştım. Tüm parçaları kaynar suda beklettim. Zaten kullanım kılavuzunda da ilk kullanımda kaynar suda bekletin yazıyor. Muhtemelen sizinkinde de yazıyordur. Hiçbir şey olmadı
Dediğiniz gibi yaptım, çok teşekkürlerKarbonatlı kaynamış suda dezenfekta ettim zarar görmüyor
Yok kuzum bez koymada bile hiçbir zararı olmuyor her şeyi böyle kaynattım ben zaten üstünde yazıyorCanım dün eşim kaynatti ama kazanın içine bir bez koydu bezi kazana yaymış kazanın kenarlarjna plastik değmesin erir diye beş dakika bekletti zarar gormedi
Her kullanmadan önce bu şekilde dezenfekte şart mı yoksa duru su artı biberon temizleyici yeterli miKarbonatlı kaynamış suda dezenfekta ettim zarar görmüyor
Yok ya nerde haftada 1 defa unutmasam yapıyorum ama normalde biberon temizleyiciyle yıkıyorumHer kullanmadan önce bu şekilde dezenfekte şart mı yoksa duru su artı biberon temizleyici yeterli mi
İyileşeceksin canım benim çok daha iyi olacaksınKızlar hakkınızı helal edin çoğunuzun mesajlarını okudum tek tek cevap yazamadım güzel dilekeriniz için bir kez daha hepinize kucak dolusu sevgilerimi iletiyorum kısa sürede bu bağı nasıl kurduk bilmiyorum ama hep aklımda sizler vardiniz Rabbim biran önce bebekelriniz sağlıklı şekilde kucağıniza aldırsin bebeklerimize sağlık sıhhat versin .benimki riskkli bir yaş seviyesiydi( 38) uzun süren bir ameliyat oldu bebeği veridklerinde dışarda herkes tedirgin olmuş bir buçuk saat beklemisler artik içerden haber gelince rahatlamislar onceki iki sezeryan dan kalma deforme dikislerim varmış estetik dikişi atıldı haliyle bu beni zorladı bugunume şükrediyorum darısı sizlere
Benim son güne kadar canım ondan sonra da sezaryen olduğu için tekrar başlıcazPardon ya coraspin yazmışım oksapar diyecektim iğne yani bana 36 da bırak dedi ama daha gittiğim doktorlar doğuma kadar demişti kafam karıştı
Evet en çok ona üzülüyorum en son ben görücem bebeğimi ama Allah sağlık versin bir saat geç olurO kadarda korkulacak bişey yokki canım
Bebeğini görebiliyorsun ten tene temas sağlıyorsun bence bi daha düşün derim ben
Ben giderdim yaKızlar benden kahvemsi kırmızımsı bir kanama geldi gideyim mi emen
Hiç 36 da bırakan da duymadım çok korkuyorum bırakmayaBenim son güne kadar canım ondan sonra da sezaryen olduğu için tekrar başlıcaz
Yapmaya devam etsen, başka bir doktora da sorupHiç 36 da bırakan da duymadım çok korkuyorum bırakmaya
Hastaneye git canım paniklemeden hazırlan ne olur ne olmaz hastane çantanı da al arabayaKızlar benden kahvemsi kırmızımsı bir kanama geldi gideyim mi emen
Dediğim gibi daha önce gittiğim 3 doktor da doğuma kadar demişti bu doktora 28. Haftada gittim doğumumu yapacağım doktor bu olacak 36 da bırak diyen devam etsem sezeryan olursa sıkıntı olmaz değil mi siz tam sezeryan gününe kadar kullanacaksınız sanırımYapmaya devam etsen, başka bir doktora da sorup
Nişanın gelmiş olabilir bence hemen gitmelisin canım dikkat et panik yapma normal bir süreç bu daKızlar benden kahvemsi kırmızımsı bir kanama geldi gideyim mi emen
Yarın benim kontrolüm var canım tam 36+0 oluyorum bırak ya da devam et der haber vereyim duruma göre, normalde son güne kadar kullanıcam diye biliyorumDediğim gibi daha önce gittiğim 3 doktor da doğuma kadar demişti bu doktora 28. Haftada gittim doğumumu yapacağım doktor bu olacak 36 da bırak diyen devam etsem sezeryan olursa sıkıntı olmaz değil mi siz tam sezeryan gününe kadar kullanacaksınız sanırım
Git canim doktora nişan olabilir oglumda bndede ilk oyle gelmistiKızlar benden kahvemsi kırmızımsı bir kanama geldi gideyim mi emen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?