Geçmiş olsun canım gün içinde bir kaç kez bal limon ve ılık su içTavsiyeleriniz icin çok sagolun kızlar hemen atlatmak istiyorum 4 yasinda kizim 17 aylik oglum var mecbur kendimi toparlamak gerek
Aynı durum bendede var cuma gunu benm detaylı ve doppler usg heycan endışe ne ararsan var.ınsallh guzel haberler alırız her sey yolundadırMerhaba kızlar.Güzel bir hafta olsun hepimiz için..cumartesi detaylım var çok oldu bebişi görmeyeli hem nasıl diye heyacandan kalbim pıt pıtdün kız istemeye gitmiştim kaynım için çok kişi hiç anlamadı hamileyim diye tabi bol giyinmiştim ama bu da beni üzüyor hemen korkuyorum acaba büyümemişmi diye..haraketlerinide hala pıt pıt minnak oluyor arada
AminAynı durum bendede var cuma gunu benm detaylı ve doppler usg heycan endışe ne ararsan var.ınsallh guzel haberler alırız her sey yolundadırbende ıkı gun once arkadasa gıttım onlarda bılmesek hamıle oldugunu hamıle sanmayız dedıler karnım var ama yayvan dik bır karnım yok galıba senınkıde oyle
bende sezeryan yaptım , ertesi gün taburcu olucam, hastane de bi bağırış bi çağırış. noldu dedim normal doğum var dediler. sanırım o beni etkiledi.Bilmiyorum ben 5.5 kilo kocam 4.5 kilo doğmuş benimki de iri olursa imkanı yok. Eşimin kuzeni tutturdu normal diye kız 1 gün sancı çekti sezeyana alındı. Arkadaşım da evde durup dururken suyu gelmiş hastaneye gitmiş yarım saatte doğurdu. Eskiden de yokmuş sezeryan annem bana 1.5 gün sancı çekmiş yalvarmış öleceğim bir tane daha var diye yaparken bana mı sordun demişler. Çevremde normal doğuran kadınlar 50 yaşında altına kaçırıyor. Bunlar çok etkiliyor beni
benim kıllanma var mı dikkat etmedm ama kaşınıyor. akşam sütyeni çıkarınca bi rahatlıyorSizin de meme uçlarınız karardı mı benim hem areola bölgesi büyüdü karardı hem de uçları karardı bir de sürekli kıl çıkıyor ve uzaması durmuyorbıraksam saç gibi uzayacak.
detaylı ultrasona radyoloji bölümü bakmıyor mu zaten? ben de daha girmedim ama benimki de radyolojidebenim detaylı randevusu radyoloji bölümündenmiş. nasıl olacak öyle anlamadım.
doktora sonuçları atacakmışım
Bana da herkes doğurursun diyo sezeryan dediğimde boyum uzun diye kolayca doğururmuşum şu kısacık boyuyla doğurdu etti eee yani afedersiniz aygır gibisin bi bebek mi çıkmayacak diyip duruyorlar pişman oldum söylediğime. Zaten ilk sezeryan olmuş 2. Normal doğum çok riskli değmez hiç önemli olan sağlıklı olması ben sezeryanla doğdum ne farkım var 30uma az kaldı eksikliğini görmedim abim Normal doğum emmemiş bilebende sezeryan yaptım , ertesi gün taburcu olucam, hastane de bi bağırış bi çağırış. noldu dedim normal doğum var dediler. sanırım o beni etkiledi.
üstüne bi de kendi annem "sen zaten normal doğuramazdın ben biliyordum zaten" dedi. narinmişim
şimdi hiç inancım yok. bakalım kucağımıza sağlıkla alalım gerisinin önemi kalmıyor.
benim kıllanma var mı dikkat etmedm ama kaşınıyor. akşam sütyeni çıkarınca bi rahatlıyor
bilmiyorum kidetaylı ultrasona radyoloji bölümü bakmıyor mu zaten? ben de daha girmedim ama benimki de radyolojide
boyla da mı alakası varmışBana da herkes doğurursun diyo sezeryan dediğimde boyum uzun diye kolayca doğururmuşum şu kısacık boyuyla doğurdu etti eee yani afedersiniz aygır gibisin bi bebek mi çıkmayacak diyip duruyorlar pişman oldum söylediğime. Zaten ilk sezeryan olmuş 2. Normal doğum çok riskli değmez hiç önemli olan sağlıklı olması ben sezeryanla doğdum ne farkım var 30uma az kaldı eksikliğini görmedim abim Normal doğum emmemiş bile
Canim ayrintili ultrasonu ya radyoloji uzmanı ya da perinatolog yapıyor yani sknti yok kuzu onlarda yapabiliyorbilmiyorum ki
bende ilk defa yaptırıcam. ben kadın doğumcum yapıyor sanıyordum
Kuzu bal hamilelikte dokundu bana maalesefGeçmiş olsun canım gün içinde bir kaç kez bal limon ve ılık su iç
Tamam o zamanCanim ayrintili ultrasonu ya radyoloji uzmanı ya da perinatolog yapıyor yani sknti yok kuzu onlarda yapabiliyor
Aaaa ne oluyor kiKuzu bal hamilelikte dokundu bana maalesef
saglıkla gelsın ınsallhhEvet öğrendik oğluşumuz geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?