Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Dikiş attılar mı size
Hayır erken doğurdum bebeğimde çok küçük bir de üçüncü doğum olduğu için yırtık kesi vs olmadı ilk doğumda kesi ve dikiş vardı ama 10 yıl geçti üzerinden izi bile kalmamış çok iyi dikilmiş doktor ben göremedim emin misin dedi yani sen de dikiş olduysa korkma iyi yapıldıysa çabuk toparlar geçer gider

ya ne güzel anlatıyorsun tam da benim hissettiklerim o kavuşma huzurunu yansıtıyorsun resmen mesajında
Tansiyonun da iyiymiş süper bolca bebeğini öp kopla ne tatlıdır smdi o mistir miss
Canimmm Allah razı olsun senin de deneyimlerini yazman bize çok iyi gelmişti öpüp kokluyorum, öyle güzel ki

Dün gebe okulunda ebemiz zaten bebek kanala girdiği için bagırsaklar doğumu anlıyormuş nasıl oluyorsa tuvalete çıkmada tamamen boşalıyor dedi ama yinede biz lavman yapıyoruz dedi
Kaç haftalıktın canım hayırlı olsun

Gilmors canım devlette refakatçı nasıl oluyor eşin gelebiliyormu kalabiliyormu çok karışıyorlarmı tek kişi kalacak diye masa varmı süslerimizi koyabilmek için bide özel odayı soracaktın sen

Parol yetersiz olur canım ben unuttum bana ne yazmıştı ama hatırlıyorum ağrım fazla yoktu
İPaclarin hep dozu düşük canım anlamadım ve çok ağrılarım oluyor özellikle bağırsakla alakalı şikayetim var bebeğin sevgisi tüm bunlara değer az kaldı seninde günün Allah'ım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Canım biz doktordan rica ettik tüm odalar iki kişilik hemşireye söylerim demişti bende giriş yaparken hatırlattım hemşireye eşim kalacak kimsem yok dedim ama teyzem kaldı orası da ayrı bana iki yataklı bir oda verdiler ama süsleme yapmadık istesek yapardık ama hem ortalık kalabalık hem hemde sezeryana alırken ameliyathanede de yoğunluğa göre sıra bekliyorsun ben üç dort saatte çıkmışım endişe etmişler o yüzden içimizden süslemek gelmedi eşimin giriş çıkışları da biraz problem oldu bir bayan guvenlik vardı resmen sabanla bekçinin filmi gibi eşimi nerde görse yakaliyor cikartiyordu en son çıkarken oh kurtuldum sizden dedi

Alırsın canım kucağına inşallah düşünme az kalmış

Teşekkür ederim kuzum ben yeni yeni kendime geliyorum umarım sen ve Bebek için en hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…