- 5 Temmuz 2024
- 263
- 133
- 23
- 29
Dikiş attılar mı sizeSon 45 dk benimde o neydi öyle
Hayır erken doğurdum bebeğimde çok küçük bir de üçüncü doğum olduğu için yırtık kesi vs olmadıDikiş attılar mı size
Canimmm Allah razı olsun senin de deneyimlerini yazman bize çok iyi gelmiştiya ne güzel anlatıyorsun tam da benim hissettiklerim o kavuşma huzurunu yansıtıyorsun resmen mesajında
Tansiyonun da iyiymiş süper bolca bebeğini öp kopla ne tatlıdır smdi o mistir miss
Benim var canım sende var mı genelde atılıyor buz koy iyi gelir sarı kantaron sürDikiş attılar mı size
Dün gebe okulunda ebemiz zaten bebek kanala girdiği için bagırsaklar doğumu anlıyormuş nasıl oluyorsa tuvalete çıkmada tamamen boşalıyor dedi ama yinede biz lavman yapıyoruz dediVajinal doğuranlar, tecrübeli anneler, size bir sorum var. Benim sanırım doğumla ilgili en büyük korkularımdan biri ıkınırken tuvaletimi yapmak ve bu korkudan ıkınamamak. Normal deseler de bunu aşamıyorum. Lavman yaptırdınız mı ya da başınıza böyle bir şey geldi mi ?
Kaç haftalıktın canım hayırlı olsunRutin kontrole gitmiştik. İlk oturduk sezeryan günü planladık. Ultrasona girdik bebiş kanaldaspektrumla baktık kafasına değdi 3 cm açıklığım vardı. Hemen yatış verildi. 11 de suni sancı takıldı 13.47 de bebişim kucağımdaydı epidurale falan gerek kalmadı. 3190 gram 50 cm bir cimcime çıktı
İPaclarin hep dozu düşük canım anlamadım ve çok ağrılarım oluyor özellikle bağırsakla alakalı şikayetim var bebeğin sevgisi tüm bunlara değer az kaldı seninde günün Allah'ım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinParol yetersiz olur canım ben unuttum bana ne yazmıştı ama hatırlıyorum ağrım fazla yoktu
Canım iyiyiz bebek eve gelince çok huysuzlandi balgamlı kusuyordu hemen yan ceviriyoruz yetisiyoruz
Canım biz doktordan rica ettik tüm odalar iki kişilik hemşireye söylerim demişti bende giriş yaparken hatırlattım hemşireye eşim kalacak kimsem yok dedim ama teyzem kaldı orası da ayrı bana iki yataklı bir oda verdiler ama süsleme yapmadık istesek yapardık ama hem ortalık kalabalık hem hemde sezeryana alırken ameliyathanede de yoğunluğa göre sıra bekliyorsun ben üç dort saatte çıkmışım endişe etmişler o yüzden içimizden süslemek gelmedi eşimin giriş çıkışları da biraz problem oldu bir bayan guvenlik vardı resmen sabanla bekçinin filmi gibi eşimi nerde görse yakaliyor cikartiyordu en son çıkarken oh kurtuldum sizden dediDün gebe okulunda ebemiz zaten bebek kanala girdiği için bagırsaklar doğumu anlıyormuş nasıl oluyorsa tuvalete çıkmada tamamen boşalıyor dedi ama yinede biz lavman yapıyoruz dedi
Kaç haftalıktın canım hayırlı olsun
Gilmors canım devlette refakatçı nasıl oluyor eşin gelebiliyormu kalabiliyormu çok karışıyorlarmı tek kişi kalacak diye masa varmı süslerimizi koyabilmek için bide özel odayı soracaktın sen
Alırsın canım kucağına inşallah düşünme az kalmışKuzu naptin yaa dikkat et daha lohusasin o kadar iş yapılır mı kendine zarar vücudun toparlanacak daha en azından 15 gun cok iş yapmamak lazım
Yaa evde daha kolay olur bende hastane ortamından nefret ediyorum ve uyuyamıyorum 2 gun uykusuz kalcam o kesin neyse artik sağlıkla alayım da kucağıma sansliymissin canim iyi geçmiş herseyin cok şükür darısı başımıza
Teşekkür ederim kuzum ben yeni yeni kendime geliyorum umarım sen ve Bebek için en hayırlısı olurDoğum yapanları tebrik ediyorum, yorumları okudukça yüzüm gülüyor. Sağlıkla büyütün miniklerinizi. Allah analı babalı büyütsün. Ben de bugün kesin kararımı verdim, doktoruma güvenmeyi tercih ettim. 5 eylülde sezaryen doğum ile kızıma kavuşacağım insallah. sayılı gün kaldı artık, müthiş heyecanlıyım
Amin canım Amin.Büyük tuvaletini yapa biliyormusun beni 2 gün ondan sakladılar hastanede ilaçla yapa bildim birde kayısı kompostası içtim dene istersen gerçi bu defa hiç komposta bile yapmadımİPaclarin hep dozu düşük canım anlamadım ve çok ağrılarım oluyor özellikle bağırsakla alakalı şikayetim var bebeğin sevgisi tüm bunlara değer az kaldı seninde günün Allah'ım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
İnsallah daha da iyi olurlarCanım iyiyiz bebek eve gelince çok huysuzlandi balgamlı kusuyordu hemen yan ceviriyoruz yetisiyoruz
sürekli emziriyorum sanki süt gelmeye baaladi mama vermedim .bende sizi merak ediyorum sezeryan sorasi ağrıların varmı Bebek emiyormu
Bende sana yazmaya geliyordum. Ferritin 18 , demir 78 çıkmış ama demir depolarım boş çıkmış. Daha doktorum görmedi. Chate sordumTmd2020 Bu arada kan sonuçların nasıl demir iyi geldi mi bu kez
Aa Allah Allah o boş mu demek olurmuş doktor serum falan takviye verecek mi bakalım mutlaka görüş canımBende sana yazmaya geliyordum. Ferritin 18 , demir 78 çıkmış ama demir depolarım boş çıkmış. Daha doktorum görmedi. Chate sordumdemir normal ama depolar boş dedi
Benim bebeğimde güçsüz senin gibi yapıyorum sabrediyorum emdikçe güçlenecekİnsallah daha da iyi olurlarbenim ağrım var akşam da vardı bugün daha iyiyim emziriyorum emzirdikce inşallah daha da süt gelecek mama vermedim direniyorum çünkü damagi güçlendikçe emecek emdikçe süt artacak
Şimdi çıktım, normal dedi ya, hiç demirin düşük filan demedi gayet normal dediAa Allah Allah o boş mu demek olurmuş doktor serum falan takviye verecek mi bakalım mutlaka görüş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?