Özele mi devlete mi gitmiştinizŞimdi çıktık detaylı ultrasondan ve bana hiç bişey soylemediler. Toplamda bir saat uğraştı görmek için.bir sıkıntı var mı yok mu diye sordum pazartesi rapordan bakarsın dedi.var veya yok demek neden bu kadar zor ,şaka gibiler
Evet bende öyle oluyorum senin dediğin gibi hamile olmayı sevmiyorum hem ruhen hem fiziken kendimi beğenmiyorumevet evet oda var
yazın zor olacak. doğumdan sonra nasıl rahatladığımı hatırlıyorum. insan oh be diyor gerçekten
ben demiştim
Ay ne gıcık insanlar ya bir şey yoktur korkmaŞimdi çıktık detaylı ultrasondan ve bana hiç bişey soylemediler. Toplamda bir saat uğraştı görmek için.bir sıkıntı var mı yok mu diye sordum pazartesi rapordan bakarsın dedi.var veya yok demek neden bu kadar zor ,şaka gibiler
Benimde kız ama sivilcem hiç olmadı canımKızlar ben hamile kaldığımdan beri hep sivilcem çıkıyor kız sivilce yapar diyorlar doğru mu ilk kızıma hamileyken hiç olmadı ama
Uyutmadan önce emzir için rahat etsin ama gece asla emzirme kalkınca su ver istediği kadar içsin ve devam uykuya ilk günler zorlana bilirsin ama alışır merak etme..artık büyümüşler gece biz kalkmıyoruz yemek için onlarda öyle olmalı canımH halefemNiqu kızlar gece emzirmeyeceğim ya uyuturken ilk başta emzirmeli miyim? Ve gece sizce aç kalır mı saat 2 gibi bir kere emzirsem olur mu?
Çünkü sabah 7buçığa kadar uyuyor normalde yani ben gece hiç emzirmezsem aç kalır mı? ;( kusura bakmayın rahatsız ettim sizi ama aklıma takıldı ne yapacağımı bilemedim
Üniversite hastanesi.yari özel.ucret ödüyoruz ama cüzi miktarlarÖzele mi devlete mi gitmiştiniz
İnşallahAy ne gıcık insanlar ya bir şey yoktur korkma
Ben de başladım koyu renk yapıyor evet demirin yan etkisi. ama genelde kabız yapar. Hatta ben progestan da kullandığım için kabızlık için ilaç kullanıyorum. Demir ilacının ishal yapmasını bilemedimDemir ilacı kullanan var mı kızlar ben 1 hafta oldu başladım çok kötüyüm afedersiniz lavabodan çıkamıyorum koyu renkli ve ishalim var halsizlik mide bulantısı kesinlikle demir ilacı yaptı eminim yan etkisi olablir mi kullanan var mı
Uyutmadan önce emzir için rahat etsin ama gece asla emzirme kalkınca su ver istediği kadar içsin ve devam uykuya ilk günler zorlana bilirsin ama alışır merak etme..artık büyümüşler gece biz kalkmıyoruz yemek için onlarda öyle olmalı canımH halefemNiqu kızlar gece emzirmeyeceğim ya uyuturken ilk başta emzirmeli miyim? Ve gece sizce aç kalır mı saat 2 gibi bir kere emzirsem olur mu?
Çünkü sabah 7buçığa kadar uyuyor normalde yani ben gece hiç emzirmezsem aç kalır mı? ;( kusura bakmayın rahatsız ettim sizi ama aklıma takıldı ne yapacağımı bilemedim
Ben kullanıyorum ama yan etkisi yok çok şükür..kesin ondan olduğuna eminmisinDemir ilacı kullanan var mı kızlar ben 1 hafta oldu başladım çok kötüyüm afedersiniz lavabodan çıkamıyorum koyu renkli ve ishalim var halsizlik mide bulantısı kesinlikle demir ilacı yaptı eminim yan etkisi olablir mi kullanan var mı
TamamUyutmadan önce emzir için rahat etsin ama gece asla emzirme kalkınca su ver istediği kadar içsin ve devam uykuya ilk günler zorlana bilirsin ama alışır merak etme..artık büyümüşler gece biz kalkmıyoruz yemek için onlarda öyle olmalı canım
Evet çoğu kişide kabızlık yapıyormuş ama ishalde yapan varmış oda beni buldu ilk hamileliğimde de olmuştu böyle ama bu kadar ağır geçmemiştiBen de başladım koyu renk yapıyor evet demirin yan etkisi. ama genelde kabız yapar. Hatta ben progestan da kullandığım için kabızlık için ilaç kullanıyorum. Demir ilacının ishal yapmasını bilemedim
Evet canım eminim ilk hamileliğimde de böyledi ama bu kadar ağır değildi bu sefer çok kötü yaptı benim bünyem kaldırmıyor heralde bilmiyorumUyutmadan önce emzir için rahat etsin ama gece asla emzirme kalkınca su ver istediği kadar içsin ve devam uykuya ilk günler zorlana bilirsin ama alışır merak etme..artık büyümüşler gece biz kalkmıyoruz yemek için onlarda öyle olmalı canım
Ben kullanıyorum ama yan etkisi yok çok şükür..kesin ondan olduğuna eminmisin
Uyumadan önce emZir canm karnı tok uyusun . Profiline girip bebeğe baktım şimdi bizim boyle söylendiğimizi bilse anlasa neler derdi acaba bize diye aklıma geldiH halefemNiqu kızlar gece emzirmeyeceğim ya uyuturken ilk başta emzirmeli miyim? Ve gece sizce aç kalır mı saat 2 gibi bir kere emzirsem olur mu?
Yaaa o zaman evet dediğin gibi sana iyi gelmiyor ilacEvet canım eminim ilk hamileliğimde de böyledi ama bu kadar ağır değildi bu sefer çok kötü yaptı benim bünyem kaldırmıyor heralde bilmiyorum
Ben içemiyorum aşırı derecede de miğde yanması yaptı bende doktora söyledim ara vererek kullan dedi bende içmiyorum açıkcasi çok rahatsız ediyor çünküEvet canım eminim ilk hamileliğimde de böyledi ama bu kadar ağır değildi bu sefer çok kötü yaptı benim bünyem kaldırmıyor heralde bilmiyorum
Aynı ilac mi bilmiyorum ama ferrozinc diye bir ilaçDemir ilacı kullanan var mı kızlar ben 1 hafta oldu başladım çok kötüyüm afedersiniz lavabodan çıkamıyorum koyu renkli ve ishalim var halsizlik mide bulantısı kesinlikle demir ilacı yaptı eminim yan etkisi olablir mi kullanan var mı
Evet aynısı bende öyle yapayım o zaman hiç olmazsa doktora gidene kadar ara vereyim gidince söyleyimAynı ilac mi bilmiyorum ama ferrozinc diye bir ilaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?