Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Özele mi devlete mi gitmiştiniz

evet evet oda var
yazın zor olacak. doğumdan sonra nasıl rahatladığımı hatırlıyorum. insan oh be diyor gerçekten
ben demiştim
Evet bende öyle oluyorum senin dediğin gibi hamile olmayı sevmiyorum hem ruhen hem fiziken kendimi beğenmiyorum

Ay ne gıcık insanlar ya bir şey yoktur korkma

Kızlar ben hamile kaldığımdan beri hep sivilcem çıkıyor kız sivilce yapar diyorlar doğru mu ilk kızıma hamileyken hiç olmadı ama

H halefem Niqu kızlar gece emzirmeyeceğim ya uyuturken ilk başta emzirmeli miyim? Ve gece sizce aç kalır mı saat 2 gibi bir kere emzirsem olur mu?
Çünkü sabah 7buçığa kadar uyuyor normalde yani ben gece hiç emzirmezsem aç kalır mı? ;( kusura bakmayın rahatsız ettim sizi ama aklıma takıldı ne yapacağımı bilemedim

Uyutmadan önce emzir için rahat etsin ama gece asla emzirme kalkınca su ver istediği kadar içsin ve devam uykuya ilk günler zorlana bilirsin ama alışır merak etme..artık büyümüşler gece biz kalkmıyoruz yemek için onlarda öyle olmalı canım

Demir ilacı kullanan var mı kızlar ben 1 hafta oldu başladım çok kötüyüm afedersiniz lavabodan çıkamıyorum koyu renkli ve ishalim var halsizlik mide bulantısı kesinlikle demir ilacı yaptı eminim yan etkisi olablir mi kullanan var mı

Ben de başladım koyu renk yapıyor evet demirin yan etkisi. ama genelde kabız yapar. Hatta ben progestan da kullandığım için kabızlık için ilaç kullanıyorum. Demir ilacının ishal yapmasını bilemedim

Uyutmadan önce emzir için rahat etsin ama gece asla emzirme kalkınca su ver istediği kadar içsin ve devam uykuya ilk günler zorlana bilirsin ama alışır merak etme..artık büyümüşler gece biz kalkmıyoruz yemek için onlarda öyle olmalı canım Ben kullanıyorum ama yan etkisi yok çok şükür..kesin ondan olduğuna eminmisin

Tamam

Ben de başladım koyu renk yapıyor evet demirin yan etkisi. ama genelde kabız yapar. Hatta ben progestan da kullandığım için kabızlık için ilaç kullanıyorum. Demir ilacının ishal yapmasını bilemedim
Evet çoğu kişide kabızlık yapıyormuş ama ishalde yapan varmış oda beni buldu ilk hamileliğimde de olmuştu böyle ama bu kadar ağır geçmemişti

Evet canım eminim ilk hamileliğimde de böyledi ama bu kadar ağır değildi bu sefer çok kötü yaptı benim bünyem kaldırmıyor heralde bilmiyorum

Uyumadan önce emZir canm karnı tok uyusun . Profiline girip bebeğe baktım şimdi bizim boyle söylendiğimizi bilse anlasa neler derdi acaba bize diye aklıma geldi bin kere maşallah boncuk boncuk bakıyor insan kıyamıyorda ben kararımı değiştirdim emzir gitsin annesi Balım şaka bir yana önce bebeğe uyku eğitimi vermelisin bence memede uyumasin emzir tam uyumadan besigine yatır huzursuzlanip ağlasa bile emzirme kendi uykuya dalmayı öğrensin poposuna vur pıs pıs yap baktın ağlaması çok fazla kucağına al sakinlessin tekrar yatır tam uykuya dalmadan seni emzik olarak gördüğü için :)ve rutini emip geri memede dalmak olduğu için gece uyandığında kendi kendine geri uyuması seni zorlaya bilir bence bebek önce kendi kendine uyumayı uykuya dalmayı öğrenmeli gibi memede uyuma ve biberon kullanmaması gece beslenmeyi kesmende zorluk çıkarabilir o yüzden şuan da gece beslenmeyi kesmen bebeği zorlaya bilir çünkü o uyumayı ancak emerken öğrendiği için zorlanır gibime geldi

Evet canım eminim ilk hamileliğimde de böyledi ama bu kadar ağır değildi bu sefer çok kötü yaptı benim bünyem kaldırmıyor heralde bilmiyorum
Ben içemiyorum aşırı derecede de miğde yanması yaptı bende doktora söyledim ara vererek kullan dedi bende içmiyorum açıkcasi çok rahatsız ediyor çünkü

Aynı ilac mi bilmiyorum ama ferrozinc diye bir ilaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…