Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Bende 35 yaşındayım 5. Haftada doktorum kist gördü triploid olmasından şüphelendi. 12. Haftaya kadar her hafta gelmemi söyledi. CVS işlemi yapacaktı 12. Haftada ambiyosentez gibi bi şey. İnce katater ile biyopsi alınıyor. Çok ağladım çok üzüldüm bebeğimi kaybedicem diye. Ama sonra işlet yolunda gitti sadece fetal Dna vermemi istedi ve o da şükür temiz çıktı. Doktor bir risk gördüğünde CVS yada ambiyosentez öneriyor

İki erkek çocuğu olması bence çok iyi benim çocuklarım şimdiden çok güzel oynuyorlar eğleniyorlar. Eşimde erkek kardeşiyle hep yardımlaşır dertleşir çok güzel bir şey
Bu tabi kız içinde geçerli iki kız olsa onlarda büyüdüklerinde yalnız hissetmez kız kıza birbirlerini anlayabilirler tabii önce sağlıklı olsun hepsi

Yaaa ne güzel evet iki kız içinde geçerli biz iki kız kardeşiz ilk aradağım insan erkek kardeşim olsaydı asla böyle olmazdık eminim iyiki var diyorum

Çok sevindim sizin adınıza Allahım kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benimde temiz çıkar ve diğer tanı testlerine gerek kalmaz

Rengi koyulaştırdı ama kabızlık yok şuanda. İsterseniz doktora söyleyin değiştirsin. Demir ilaçlarında bu tür yan etkiler görülüyor. Bebişlerimizde de görüceZ. İshal kusma kabızlık yapıyorsa o demir ilacı dokunuyor demektir. Ben kızımda çok araştırmıştım oradan biliyorum
Benimde ya , önden gidiyor. Halbuki bebek 250 gr demişti doktor. Suyumuz çoğalıyor tabi. Sabah tartıldım 63.35 çıktım +0.80 grm almışm

Evet ya dokunuyor belli kaç gündür bıraktım kendime geldim doktorum başka önerdi onu da denicem bakalım

Kızlar detaylı için 21+2 de mi gitmek daha mantıklı 22+2 de mi ?
Ben doktorumu aradım İstanbul'dayım diye, burada da doktora kontrole gittim ikisi de 20 24 arası en uygun zamanlar dedi aynı cumleler ile. Bence hangi gününüz müsaitse o gün gidin. İnşallah güzel haberler ile gelirsiniz

Kızlar siz gündüz uyuyor musunuz? Ben uyuyorum ama uyanınca yarım saat çook yorgun oluyorum karnım çok şişmiş oluyor midem bulanıyor böyle olan var mı çok rahatsız oluyorum ya

Kızlar siz gündüz uyuyor musunuz? Ben uyuyorum ama uyanınca yarım saat çook yorgun oluyorum karnım çok şişmiş oluyor midem bulanıyor böyle olan var mı çok rahatsız oluyorum ya
Ben normalde uyuyamıyorum ama mide bulantım oluyor bendede midemde bazen ağrıyor rahatsız oluyorum

Ben normalde uyuyamıyorum ama mide bulantım oluyor bendede midemde bazen ağrıyor rahatsız oluyorum
Ben de gündüz tutayım kendimi uyumayayım bari iyi gelmiyor demekki şekerimde yok yine de çok yorgun uyanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…