kızlar selam çok fena üşütmüşüm öksürmekten nefes alamıyorum boğulcak gibiyim çok kötü hissettim acile gittik kadın doğuma pasladı oraya gittik biz anlamayız bebeğe bakalım sonra göğüse git dedi onlarda randevusuz bakmadı akşam üstü gel dediler falan sinirlerim gerildi. Hepi topu antibiyotik verecekler yani. Napsam bilemedim kendi kendşne geçmez mi? Tavuk çorbası ıhlamur bütün tuşlara basıyorum dünden beri
Benim gebeliğimin başında keseyi görmek için yaptılar karnım çok ağrıdı korktum bi daha yaptırmadım şuana kadar ihtiyaç da olmadı detaylıda ne derler bilmiyorum ama istemiyorum derim
yok bana hiç vajinal bakmadılar. ilk hamileliğimde de , şimdide
ben vajinalden biraz çekiniyorum ya. ağdaya bile gidemiyorum kendim yapıyorum
bak şimdi uykulaırm kaçacak :)
benim detaylı randevusu radyoloji bölümündenmiş. orada bakmazlar herhalde
sonuçları getir demişti doktorum
Ben geçen gün yaptım aşımı ama sanırım sadece tetanoz yaptı. boğmaca aşısından bahsetmedi sağlık ocağındaki hemşire. Bir ay sonra tekrar ikinci dozu yapman lazım dedi o kadar.
yok bana hiç vajinal bakmadılar. ilk hamileliğimde de , şimdide
ben vajinalden biraz çekiniyorum ya. ağdaya bile gidemiyorum kendim yapıyorum
bak şimdi uykulaırm kaçacak :)
benim detaylı randevusu radyoloji bölümündenmiş. orada bakmazlar herhalde
sonuçları getir demişti doktorum
Benim gebeliğimin başında keseyi görmek için yaptılar karnım çok ağrıdı korktum bi daha yaptırmadım şuana kadar ihtiyaç da olmadı detaylıda ne derler bilmiyorum ama istemiyorum derim
Ben geçen gün yaptım aşımı ama sanırım sadece tetanoz yaptı. boğmaca aşısından bahsetmedi sağlık ocağındaki hemşire. Bir ay sonra tekrar ikinci dozu yapman lazım dedi o kadar.
çok yaptırasım yok. işyerinde bize zamanı gelince yapıyorlar. ilk hamileliğimde de hamile kalmadan önce yapılmıştı.
e şimdi yine öyle denk geldi. içerği değişti diyorlar ama ben ağrı kesici içerken bile tedirgin olan bi insanım
zorlamazlarsa yaptırmam
çok yaptırasım yok. işyerinde bize zamanı gelince yapıyorlar. ilk hamileliğimde de hamile kalmadan önce yapılmıştı.
e şimdi yine öyle denk geldi. içerği değişti diyorlar ama ben ağrı kesici içerken bile tedirgin olan bi insanım
zorlamazlarsa yaptırmam
zorlamazlarsa yaptırmam