Ben yaptırdım. beni doğum anında yaşanacak olumsuzluktan korumasi için yapmam gerekti. Doğum anı, nerede, ne zaman olacak bilemiyoruz tabii herhangi bir olumsuzluk olmaması adına yaptırdım. Yaptırmak istemeyenlere de tabii ki saygım var yapmayacak arkadaşlar olabilir
eğer bronşların dolduysa onları boşaltmak için antibiyotik gerekecektir. normal bi üşütmeyse kendi kendine geçer ama
burun akıntın filan var mı
aile hekimine bi baksaydın canım ya
Öğlene doğru iyice nefesim kesildi göğüs hastalıklarına geldik röntgen çekemediği için ultrason çekti bronşit dedi dolmuş hep hava ve antibiyotik verdi damardan biraz daha toparladım nasıl üşüttüysem bu kadar. İlaç kullanmaktan da çok korkuyorum ama bebeğimi düşünüyorum
Öğlene doğru iyice nefesim kesildi göğüs hastalıklarına geldik röntgen çekemediği için ultrason çekti bronşit dedi dolmuş hep hava ve antibiyotik verdi damardan biraz daha toparladım nasıl üşüttüysem bu kadar. İlaç kullanmaktan da çok korkuyorum ama bebeğimi düşünüyorum
Hayirli aksamlar hanimlar.
19+4 ten selamlar
Beni de aradilar saglik ocagindan asi ve kan tahlilleri icin cagirdilar galiba.
doppler le kalp atisi dinleyen var mi bu haftalarda saglik ocaginda?
ilk gebeligim hareketlerini bile hissetmedim daha
Hayirli aksamlar hanimlar.
19+4 ten selamlar
Beni de aradilar saglik ocagindan asi ve kan tahlilleri icin cagirdilar galiba.
doppler le kalp atisi dinleyen var mi bu haftalarda saglik ocaginda?
ilk gebeligim hareketlerini bile hissetmedim daha
Ben yaptırdım. beni doğum anında yaşanacak olumsuzluktan korumasi için yapmam gerekti. Doğum anı, nerede, ne zaman olacak bilemiyoruz tabii herhangi bir olumsuzluk olmaması adına yaptırdım. Yaptırmak istemeyenlere de tabii ki saygım var yapmayacak arkadaşlar olabilir
bazı ilaçlar hamileyken de kullanılıyor. sen iyileşmeye bak , bende ilk hamileliğimde antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştım. atlatmak için mecbur napcan