Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
İnşallah yükselmiştir ama doktorun zaten çok da takılmamak gerekiyor demiş için ferah olsun o yüzden, evet hiç bilmiyorduk ki bu detayları akşam kuru fasulye yapıp üstüne limon suyu içmeyi planlıyorum

Valla canim ben kızımda bilmeden doğuma 1 gun once sirle aldirmistim

Ben hamileliğimin başından beri ağda yaptırdım. Çok hızlı uzamasına tahammülüm yok çünkü. Şimdi doğumdan çnce tekrar yaptırmam lazım ama bu sefer korkuyorum. Çok düşünüyorum bilemedim vallahi

Kızlar geçen hafta kan verdim demirim 14 çıktı 12 olsa demir depoları boş anlamına gelirmiş demir ilacı da kullanıyorum ben üstelik ya böyle bir durumu olan var mı doğuma da az kaldı gerçi de
Canım benim ferritinim 3 çıktı doktor 2 kere serum taktı düzeldi

ağda dediğin sir mi
zararı olmaz herhalde çevremde yaptıran çok var.
ben utandığım için başkasına yaptıramıyorum. epilasyon aleti ile yapıcam. bi de venüs jiet aldım ne olur ne olmaz diye
Evet canım sir ben normalde lazerliyim baya az tüyüm vardı ama hamilelikte tekrar bölgesel çıkanlar var jileti de yaptıktan sonra çıkarken beni çok rahatsız ediyor o yüzden kendimi toparlayana kadar ağdayla idare etsin dedim. Ben kuaförde yaptırıcam diğer türlü kendi başıma saatlerimi harcarım, hem de ulaşıcam diye belim başım kopar

Ben de kendimi kasarım vs ters bir durum olur mu diye korkuyorum ama yaptıranlar varmış o cesaretle yaptırıcam artık

Ee herkes eleniyor cidden yavaş yavaş Eylül anneler olarak fazla kişi kalmamış gibiyiz Benim doğum günüm 1 eylül eşimin ise 4 eylül eylülün ilk haftası doğursam nasıl güzel olur valla eşime hediye de almadım doğurursam onu kucağına veririm işte diye

Kaç haftalıksınız tutar mı diyorsunuz

Kaçındı haftadasın normalde şu an :/

yok yok kendin yapamıyorsun. ben aynayla filan denedim ama çok zor oluyor

Sonuçlar pek parlak değil tansiyonum ve değerlerim yine yüksek çıktı yatış vermek istedi korktum ben kendim takip ederim tansiyonumu dedim sağlıkçı olduğum için tamam dedi. Sabaha kadar takip edicem yarın başka testler istedi eğer onlarda yüksek gelirse gebelik zehirlenmesi kesinleşecek ciğer geliştirici yapacağız dedi heran kötüleşip doğuma da girebilirim şuan moralim sıfır baş ağrım bir gram hafiflemiyor ilaca rağmen

Allah şifa versin sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini kafana takmamaya çalış herşey olacağına verir güzellikle olsun olacak olan inşallah

Çok şükür şimdi iyisin canım.Korktum ben bana doktor demişti kan kaybın olucak riskli diye hatta demişti istersen aldır bebeğini..Allah büyük yardım eder
Eder canım eder ana olmayı düşünmek büyük cesaret boşuna demiyorlar cennet analarin ayakları altında diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…