- 29 Eylül 2020
- 128
- 27
- 48
- 30
İnşallah yükselmiştir ama doktorun zaten çok da takılmamak gerekiyor demiş için ferah olsun o yüzden, evet hiç bilmiyorduk ki bu detayları akşam kuru fasulye yapıp üstüne limon suyu içmeyi planlıyorumbaktım baktım bi kısmı çıkmış ama onlar daha çıkmamış
benim hep demirim düşük çıkar. hamileyken de öncesinde de .. genetik mi beslenme alışkanlığı mı bilmiyorum
dediğin gibi yoğurt çok yerim. her akşam sofrada mutlaka olur
annem mesela ıspanak üstüne yoğurt dökerdi. yanlışmış ama alışkanlık
Valla canim ben kızımda bilmeden doğuma 1 gun once sirle aldirmistimDoğumları gerçekleşen tüm anneleri tebrik ediyorum bebişlerine sağlıkla kavuşmuşlar ne güzeldoğum haberi erken gelenleri de görünce ben de bi heyecanlanıyorum acaba erken doğurur muyum diye bir de size şey sorucam doğum öncesi epilasyon tercihi olarak ağda yaptıran var mı? Zararı olur mu sizce
Ben hamileliğimin başından beri ağda yaptırdım. Çok hızlı uzamasına tahammülüm yok çünkü. Şimdi doğumdan çnce tekrar yaptırmam lazım ama bu sefer korkuyorum. Çok düşünüyorum bilemedim vallahiDoğumları gerçekleşen tüm anneleri tebrik ediyorum bebişlerine sağlıkla kavuşmuşlar ne güzeldoğum haberi erken gelenleri de görünce ben de bi heyecanlanıyorum acaba erken doğurur muyum diye bir de size şey sorucam doğum öncesi epilasyon tercihi olarak ağda yaptıran var mı? Zararı olur mu sizce
Canım benim ferritinim 3 çıktı doktor 2 kere serum taktı düzeldiKızlar geçen hafta kan verdim demirim 14 çıktı 12 olsa demir depoları boş anlamına gelirmiş demir ilacı da kullanıyorum ben üstelik ya böyle bir durumu olan var mı doğuma da az kaldı gerçi de
Evet canım sir ben normalde lazerliyim baya az tüyüm vardı ama hamilelikte tekrar bölgesel çıkanlar var jileti de yaptıktan sonra çıkarken beni çok rahatsız ediyor o yüzden kendimi toparlayana kadar ağdayla idare etsin dedim. Ben kuaförde yaptırıcam diğer türlü kendi başıma saatlerimi harcarım, hem de ulaşıcam diye belim başım koparağda dediğin sir mi
zararı olmaz herhalde çevremde yaptıran çok var.
ben utandığım için başkasına yaptıramıyorum. epilasyon aleti ile yapıcam. bi de venüs jiet aldım ne olur ne olmaz diye
Zamanlaman çok iyiymişValla canim ben kızımda bilmeden doğuma 1 gun once sirle aldirmistim
Ben de kendimi kasarım vs ters bir durum olur mu diye korkuyorum ama yaptıranlar varmış o cesaretle yaptırıcam artıkBen hamileliğimin başından beri ağda yaptırdım. Çok hızlı uzamasına tahammülüm yok çünkü. Şimdi doğumdan çnce tekrar yaptırmam lazım ama bu sefer korkuyorum. Çok düşünüyorum bilemedim vallahi
Sanmıyorum 14 e takviye yapılacağını çok alerjenik bi ilaç olduğu için bana bile 3 doktor karar verdi.Çok düşmüş sizin de belki bana da takviye yapar pazartesi bi gidicem kontrole
Bende sir ağda ile aldırıyorum canm bı sknti yaşamadımBen de kendimi kasarım vs ters bir durum olur mu diye korkuyorum ama yaptıranlar varmış o cesaretle yaptırıcam artık
Kaç haftalıksınız tutar mı diyorsunuzEe herkes eleniyor cidden yavaş yavaş Eylül anneler olarak fazla kişi kalmamış gibiyizBenim doğum günüm 1 eylül eşimin ise 4 eylül eylülün ilk haftası doğursam nasıl güzel olur valla eşime hediye de almadım doğurursam onu kucağına veririm işte diye
Ben ücretsize ayrılacam canım o yüzden çok takılmadım ya az kaldı sizin de zaten çabucak geçsin inşallahaman aman maşallah , doğumdan sonra ne kadar aktarabilirsek kar
tabi yapabildiğimiz kadar
Kaçındı haftadasın normalde şu an :/Kızlar doktordan çıktım yine sancım yokkkbenim oğlanın gelesi yok kafası 41 haftalık olmuş.. doğuramazsan sezaryen yaparız yapacak bir şey yok diyor doktor ama ben hiçç sezaryen istemiyorumm o kadar perde astım cam sildim yer sildim hiç kanala girmemiş paşam djdjdk doğurmak istiyorum beennnn
yok yok kendin yapamıyorsun. ben aynayla filan denedim ama çok zor oluyorEvet canım sir ben normalde lazerliyim baya az tüyüm vardı ama hamilelikte tekrar bölgesel çıkanlar var jileti de yaptıktan sonra çıkarken beni çok rahatsız ediyor o yüzden kendimi toparlayana kadar ağdayla idare etsin dedim. Ben kuaförde yaptırıcam diğer türlü kendi başıma saatlerimi harcarım, hem de ulaşıcam diye belim başım kopar
Ben ağda yaptıramıyorum acısına katlanamıyorumBende sir ağda ile aldırıyorum canm bı sknti yaşamadım
Evet 38+2 oluyoSezeryan tarihiniz mi 10 Eylül
Sonuçlar pek parlak değil tansiyonum ve değerlerim yine yüksek çıktı yatış vermek istedi korktum ben kendim takip ederim tansiyonumu dedim sağlıkçı olduğum için tamam dedi. Sabaha kadar takip edicem yarın başka testler istedi eğer onlarda yüksek gelirse gebelik zehirlenmesi kesinleşecek ciğer geliştirici yapacağız dedi heran kötüleşip doğuma da girebilirim şuan moralim sıfır baş ağrım bir gram hafiflemiyor ilaca rağmenlotuscicegii ilki öyle oldupu için korkman normal.inşallah olmaz benimde yarın kızımı doğurduğum hafta ve günüm küvöz sürecinden bende tırsıyorum. Umarım sağlıkla zamanında kucağımıza alırız
Allah şifa versin sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini kafana takmamaya çalış herşey olacağına verir güzellikle olsun olacak olan inşallahSonuçlar pek parlak değil tansiyonum ve değerlerim yine yüksek çıktı yatış vermek istedi korktum ben kendim takip ederim tansiyonumu dedim sağlıkçı olduğum için tamam dedi. Sabaha kadar takip edicem yarın başka testler istedi eğer onlarda yüksek gelirse gebelik zehirlenmesi kesinleşecek ciğer geliştirici yapacağız dedi heran kötüleşip doğuma da girebilirim şuan moralim sıfır baş ağrım bir gram hafiflemiyor ilaca rağmen
Eder canım eder ana olmayı düşünmek büyük cesaretÇok şükür şimdi iyisin canım.Korktum ben bana doktor demişti kan kaybın olucak riskli diye hatta demişti istersen aldır bebeğini..Allah büyük yardım eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?