Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Benim sancı olmuyor. ama benim vajina çevresinde yok çok şükür
sadece popo kısmında, bacak içinde, kasıklarımda
normal bimden aldım elma sirkesini. hiç farketmez. zaten yakıyor kaşıntısını hemen alıyor
ben elma sirkesi sayesinde rahatladım. aklına geldikçe sür
su ile seyreltin diyorlar ama ben direkt sürdüm
Benimki direk vajinal oldugu icin seyreltmem gerekiyor galiba cunku normalde cok yaniyor. doktorum fitil ve travozol verdi ama kullanmaya korkuyorum sadece kremi suruyorum beyaz sirke cok ise yaradi banyodan sonra surdum tesekkur ederim 🫠🌼💗💖

22 haftalık gebelikte tekme his etmiyorum normal mi 3 gündür böyleyim

Benimki direk vajinal oldugu icin seyreltmem gerekiyor galiba cunku normalde cok yaniyor. doktorum fitil ve travozol verdi ama kullanmaya korkuyorum sadece kremi suruyorum beyaz sirke cok ise yaradi banyodan sonra surdum tesekkur ederim 🫠🌼💗💖
Evde Travazol krem var da gebelikte kullanılması uygun mu acaba

Çok az bi mantar dedi ama kaşıntı falan yok bende sadece idrar yolu enf oluyorum sık sık acaba kullansam mı teavazol bilemedim
Tmd2020 Tmd2020 çok güzel anlatmış bence önce onun söylediği şekilde iyileştirmeyi deneyin. bir kez yapınca geçmeyecek zaten ama kaşıntıyı hafifletir. bir de günlük ped kullanıyor musunuz? onu kullanırken ne yaparsam yapayım iyileşmemişti benimki.

kızlar ben tetanoz oldum 1 doz ikinciyi olmayı düşünmüyorum. bir de karma aşı varmış yeni çıkan onu da yaptırmayacağım. aşılara güvenim kalmadı pek

9 mayısta oldum 1. dozu.
16-20 haziran arası tdap aşısı yapılacak yazdı karma olan aşı

sağlık ocağında yaptırdım ben de
Benim doktorum özellikle tdap önerdi, hatta sağlık ocağı karma yapmazsa 1 ay sonra eczaneden aşıyı al gel ben yapayım dedi. Sağlık ocağı da, son zamanlarda yenidoğan boğmacası arttığı için bu aşıya geçildiğini söyledi. Tabi yine de siz ve doktorunuz daha iyi bilir 🌸

Back
X