Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Benimki direk vajinal oldugu icin seyreltmem gerekiyor galiba cunku normalde cok yaniyor. doktorum fitil ve travozol verdi ama kullanmaya korkuyorum sadece kremi suruyorum beyaz sirke cok ise yaradi banyodan sonra surdum tesekkur ederim 🫠🌼💗💖
biraz inatçı oluyor inşallah geçer
Evde Travazol krem var da gebelikte kullanılması uygun mu acaba
bana dermatoloji doktoru krem kullanamazsın, kan yoluyla bebeğe geçer dedi.
Ben bugun doktoruma sordum kullanabilirsin dedj sizde de mi mantar oldu
hangi doktor dedi canım , dermatoloji mi kadın doğum mu
bana dermatoloji kullanamazsın dedi, korkumdan kullanamadım

kızlar ben tetanoz oldum 1 doz ikinciyi olmayı düşünmüyorum. bir de karma aşı varmış yeni çıkan onu da yaptırmayacağım. aşılara güvenim kalmadı pek
bende kolay kolay aşı olmaya yanaşmıyorum. işyerinde yapıldığı için sağlık ocağı tek doz yapalım dedi.
eğer şehir efsanesi değilse 2. doz olmayınca korunurluğu olmuyor-muş
bilemiyorum ne kadar doğru

Kızlar günaydın göbeğim artık büyüdüğü için çok rahat değilim.. daha da 4 ayımız var nasıl geçecek zaman böyle 🥲 sizler rahat mısınız
günaydınnn
son haftada birden büyüdü sanki. yemek yerken rahatsız ediyor azıcık yesem şişiyorum
akşam bacaklarıma baktım kocaman olmuşlar, kalınlaşmışlar
hiç beğenmiyorum kendimi hiç

Kızlar günaydın göbeğim artık büyüdüğü için çok rahat değilim.. daha da 4 ayımız var nasıl geçecek zaman böyle 🥲 sizler rahat mısınız
Göbeğim benim de artık çıktı ama şöyle bir sey de hissettim kaç gündür. Bebek hareketi dışında artık ağırlık ve rahim büyümesinden mi bilinmez sıkışmış gibiyim şimdiden. Anlatabildim mi bilmiyorum ama hisseden var mı böyle 🥴

Benim doktorum özellikle tdap önerdi, hatta sağlık ocağı karma yapmazsa 1 ay sonra eczaneden aşıyı al gel ben yapayım dedi. Sağlık ocağı da, son zamanlarda yenidoğan boğmacası arttığı için bu aşıya geçildiğini söyledi. Tabi yine de siz ve doktorunuz daha iyi bilir 🌸
Benim ilk dozum tdap oldu ben böyle aşıların yapılması gerektiğini düşünüyorum 🙏🏻

Göbeğim benim de artık çıktı ama şöyle bir sey de hissettim kaç gündür. Bebek hareketi dışında artık ağırlık ve rahim büyümesinden mi bilinmez sıkışmış gibiyim şimdiden. Anlatabildim mi bilmiyorum ama hisseden var mı böyle 🥴
Evet ben bu sıkışmış hissini baya yoğun yaşıyorum kıyafetler içinde de rahat edemiyorum o yüzden daha 4 ay var diye üzüldüm ama belki rahatlarız alışırız :/

kızlar günaydın aranıza çok katılamıyorum çünkü eşimin ailesinde bazı problemler var bizi pek iligilendirmiyor belki ama malesef ben üzülüyorum daha geçen hafta burda bu tarz bir duruma takma kafaya dedim ama o iş öyle olmuyormuş kaynımn kzı dün ilaç içmiş intihar etmiş Allahtan yaşıyor taburcu etmişler, akşama gidecem yanına psikolojik olarak iyi değil

merhabaa uzun zaman oldu yazamadım. oturduğumuz ev kentsel dönüşüme girdii. mecbur ev topla kiralık ev bul yerleş vs. uzun süre girmedim. şuan 20+3 oldum 18 haftadan beri bebeğimi hissediyorum. ilk kızımı 22 haftada hissetmiştim ama onda plasenta ön duvardaydı oda hareketlerini geç hissetmeme sebep olmuştu. dün devlet hastanesine gidiyorum. dünde sözde ayrıntılı ultrasonum vardı. cinsiyet erkek dedi. başka da birşey demedi. rapor doktora gitti dedi de e nabızdan baktım hiçbirşey yazmıyor. sadece ölçümleri var rahim ağzı kapalı. kalp atımı var yazmış başka birşey yok.. 5 dk demedi benim için hayal kırıklığı oldu biraz. detayloı bakar sanıyordum. neysee bir kızım var birde oğlum olacak allah izin verirse . sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimizz. kendime gelecek olursam acayip şişim. ara ara tansiyonum yükseliyor. 75 le başladığım gebelik kilosu 79 la devam ediyor. az kilo almaya çalışıyorum ama 16 haftadan sonra acayip iştahım açıldı. ayy uzun oldu hakkınızı helal edin :anneadayı::anneadayı::anneadayı:

biraz inatçı oluyor inşallah geçer

bana dermatoloji doktoru krem kullanamazsın, kan yoluyla bebeğe geçer dedi.

hangi doktor dedi canım , dermatoloji mi kadın doğum mu
bana dermatoloji kullanamazsın dedi, korkumdan kullanamadım
Kadin dogum canim ben ona soruyorum hep ilaclarimi gecende disim apse yapti mesela aguamentin 1000lik kullanabilirsin dedi diş hekimi normalde gebeler kullanmiyir bu ilaci dedi benim doktor cok mu rahat ben anlamadim

Soran arkadaşlar olmuş üstlerde alıntılayamadım bulamadım da bana travazolu kadın doğumcum yazmıştı. İçine sürmeden dışına sürüyorum. Ama ben de kaşıntı yapıyor ekstra kaşıntıyı geçirmesi gerekirken 😑

Sabah bir uyandım kaşıntı ile. Baktım geçmiyor bir kaç gün önce de beyaz akıntım olmuştu. Mantar enfeksiyonunun tekrarladığını anladım. Duşa girdim soğuk su ile yıkadım. Öneriliyor mu bilmiyorum ama anlık iyi geldi bana. Güzelce kurulayıp travazol sürdüm ama kaşıntımı arttırdığı için bir kaç dk sonra silmek zorunda kaldım.

Televizyonu açtım mantar ve bakteri sebepli vajinal enfeksiyonlar erken doğuma sebep oluyor konusu konuşuluyordu😔 Bir an önce kurtulalım şu illetten

Back
X