Selamlar, bizimki de sabah erken saatteydi, babaları almıyorlarmış, bizden başka Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'nde detaylı ultrason randevusu olan varsa bilgi vermiş olalım. İçeri 3-4 kişi almaları durumu bizde de oldu ama şansıma benim doktorum çok tatlıydı, bebeğin arkası dönük diye şeker verdi, beni yan yatırdı, öksürttü, güldürdü hatta hatta Belgin Doruk gibi öksürme diye espri bile yaptı

Ben gebeliğin başından beri Perinatoloji takipliyim, Koah olduğu için. Genel olarak Perinatoloji'nin bütün hoca ve asistanlarından memnunum. Bizler bebeği görmek, detaylı bilgiler almak istiyoruz ama onların önceliği kritik değerlendirmeler oluyor, cinsiyete bakmayı bile önemsiz bulabiliyorlar. Yani Şehir Hastanesi'ne gidilecekse, önce ne istediğimizi bilmek gerekiyor. Ben çok takılmam doktorların tavrına ama illaki özel hastane gibi olmuyor, o yüzden ne isteyerek gittiğimiz, beklentimiz önemli. Detaylı ultrasona geri dönersek, benimki de yaklaşık on dakika sürdü. Damarlarına, organlarına bakıldı. Ben renkli, 4 boyutlu olacak sanıyordum, o yüzden biraz heyecanlıydım ama normal siyah beyaz ultrasondu. Allah'a şükür herşey yolundaydı, gerisi de teferruat artık.. Rabbim hepimize, bebeklerimizi sağ salim kucaklarımıza almayı nasip eylesin