• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    134
Ablam da 8 cm'e gelince epidural istiyorum demişti ama özelde de vermediler yine de çok yoruldum gücüm kalmadı filan diye anlatıyo
Ben şeyi merak ediyorum sancı çektik bi süre açılma olmadı diyelim 10 saat daha çeksek olur mu acaba boş yere mi sancı çekeriz
Uzun süre regl ağrısından daha şiddetli bir sancı oluyor evet ama sancı doğuma yakın artıyor sıklaşıyor aynı zamanda vücutta kasılmalar başlıyor vucut kendi itiyor dışarı o zaman sık sık kontrol ediyorlar ne durumdasın diye açılma olmazsa 10 saat daha vs bekletemezler doğmak istiyor bebek kasılma durmuyor.. O zaman ameliyat hayat kurtarıyor işte çok muhteşem bir buluş 🙏🏻 Olumsuz düşünme bence akışa bırakalım hastanede olacağız bir sıkıntı olduğunda bizi sezeryana alacaklar bu düşünce beni rahatlatıyor

Günaydın canım ben İstanbul Avrupa da oturuyorum 2020 de oğlumu Gaziosmanpaşa Hastanesi'ne bağlı Mevlana fizik tedavi eğitim ve araştırma hastanesinde doğurdum doğum da çok iyi ilgilendiler o nedenle bu gebeliğimde de oraya gidiyorum.
Evet oradan memnun olan kişileri daha onceden de duymuştum ben biraz uzağa taşınıyorum esenyurt tarafına birçok yer uzak kalıyor bu nedenle, cam sakurayi dusundum ama sanırım oraya da daha öncesinden muayeneye vs gitmek gerekiyormuş bakalim, hepimizin kolaylıkla olur güzelliklerle hatırladığımız gun olur

Evet oradan memnun olan kişileri daha onceden de duymuştum ben biraz uzağa taşınıyorum esenyurt tarafına birçok yer uzak kalıyor bu nedenle, cam sakurayi dusundum ama sanırım oraya da daha öncesinden muayeneye vs gitmek gerekiyormuş bakalim, hepimizin kolaylıkla olur güzelliklerle hatırladığımız gun olur
Çam sakurada geçen ay arkadaşım doğurdu çok iyi diyor beğenmiş

Alışılmadık bir yüz tipi var ondan galiba ana kesin down olsaydı anlamazlar mıydı doğumda? Nerede doğum yaptın? Genetik test çok şüphedeysen verebilirsin zaten uzun sürede çıkıyor sonuçları
Özelde doğum yaptım doktorlar bişey demedi 2 ayrı doktor doğumuma girdi bende onu diyorum olsaydı illaki dontorlar bize test verin derdi. Hatta ben doktor muayenesinde hocam benziyor sizce olabilir mi dedim doktor da görünürde bişey yok ama emin olmak istiyorsan test verelim dedi .

Özelde doğum yaptım doktorlar bişey demedi 2 ayrı doktor doğumuma girdi bende onu diyorum olsaydı illaki dontorlar bize test verin derdi. Hatta ben doktor muayenesinde hocam benziyor sizce olabilir mi dedim doktor da görünürde bişey yok ama emin olmak istiyorsan test verelim dedi .
O zaman yoktur canını sıkma büyüdükçe oturuyor yüzleri vücutları daha çok değişiyorlar benim bebeğimin gözünün içinde de beyazlıklar ve kan lekeleri vardı ben de geçmeyecek diye korkmuştum geçti. Ama gelişimsel olarak şüpheleniyorsan o ayrı algısı hareketleri vs mi seni şüphelendiriyor

Uzun süre regl ağrısından daha şiddetli bir sancı oluyor evet ama sancı doğuma yakın artıyor sıklaşıyor aynı zamanda vücutta kasılmalar başlıyor vucut kendi itiyor dışarı o zaman sık sık kontrol ediyorlar ne durumdasın diye açılma olmazsa 10 saat daha vs bekletemezler doğmak istiyor bebek kasılma durmuyor.. O zaman ameliyat hayat kurtarıyor işte çok muhteşem bir buluş 🙏🏻 Olumsuz düşünme bence akışa bırakalım hastanede olacağız bir sıkıntı olduğunda bizi sezeryana alacaklar bu düşünce beni rahatlatıyor
Sancıdan çok korkmuyorum ben aslında ama bebek içimde kalırsa diye korkuyorum 🙂nasip bakalım daha var şimdiden stres yapmayalım

Sancıdan çok korkmuyorum ben aslında ama bebek içimde kalırsa diye korkuyorum 🙂nasip bakalım daha var şimdiden stres yapmayalım
Yok yok kalmaz :) günlük yürüyüş yapalım dengeli beslenelim yeterli olur inşallah daha da çok zamanımız var zaten
Benim 41. Haftayı buluyor doğumlar sancım gelmiyor o yüzden çok uzun süre varmış gibi hissediyorum 41+5 te doğurdum anca

Herkese selamlar sevgili anne adayları. Biz 24 haftalık olduk bugün. En son geçen hafta pazartesi kontrole gitmiştim hersey yolunda dedi doktor ama geçen haftalara göre son 3 günden beri hareketleri çok azaldı bebegimin. Hareket var yok değil ama çok seyrek oluyor son 3 gündür. Normal mi sizce endişelenmeye başladım. Özellikle tecrübeli annelerden yorum istiyorum lütfen 🙏🏻❤️

Günaydın kızlar.Ben yavaştan başladım almaya bebişe 2 takım 5 li yeni doğan aldım ve 10 lu takım hemşire vermek için set aldım şimdilik bu kadar🥰
Günaydın ben de önden her şeyi ayarlamayı sevdiğimden aldım bile çoğunu bir tek lohusa takimlari ve anne bebek çantası falan kaldı.
Bı de planlı dahi olsa Eylül başı çok sıcak bizim burası bu sebeple hastanede muslin takım yaptıracağım. Son ayda da bezi deterjanı ıslak mendili alışverişlerini hallederim dedim. Ufak tefek de aksesuar almayı planlıyorum bakalım 😍

Günaydın ben de önden her şeyi ayarlamayı sevdiğimden aldım bile çoğunu bir tek lohusa takimlari ve anne bebek çantası falan kaldı.
Bı de planlı dahi olsa Eylül başı çok sıcak bizim burası bu sebeple hastanede muslin takım yaptıracağım. Son ayda da bezi deterjanı ıslak mendili alışverişlerini hallederim dedim. Ufak tefek de aksesuar almayı planlıyorum bakalım 😍
Allah kolaylık versin ilk çocukta çok masrafım çıkmıştı☺️ şimdi evde giyinmek için hiçbir şey almıcam çok fazla hepsi duruyor sadece dışarıya alıcam çıkolata hediyelik yazda sipariş ederim diyorum pijama iki takım aldım ama gecelik sabahlık ilkten duruyor birde hastaneden çıkmak için takım aldım kendime çekim için☺️

Allah kolaylık versin ilk çocukta çok masrafım çıkmıştı☺️ şimdi evde giyinmek için hiçbir şey almıcam çok fazla hepsi duruyor sadece dışarıya alıcam çıkolata hediyelik yazda sipariş ederim diyorum pijama iki takım aldım ama gecelik sabahlık ilkten duruyor birde hastaneden çıkmak için takım aldım kendime çekim için☺️
Hayırlı olsun en güzelini dusunmussun bile. Evde varsa almak fazlalık olur birkaç gezmelik yeterli gelir zaten Bebek büyüdükçe hava değiştikçe yeni ürünler alınır diye dusunuyorum bakalım😁 ben hastane için bir elbise gibi uzun bir de pijama takımı düşünüyorum yeterli gelir mi sence

Hayırlı olsun en güzelini dusunmussun bile. Evde varsa almak fazlalık olur birkaç gezmelik yeterli gelir zaten Bebek büyüdükçe hava değiştikçe yeni ürünler alınır diye dusunuyorum bakalım😁 ben hastane için bir elbise gibi uzun bir de pijama takımı düşünüyorum yeterli gelir mi sence
Aynen zaten büyüdükce alınıyor.Ben 2 tane pijama almıştım ilkte Şubat ayında doğmuştu oğlum ama bavuldan bile çıkmadı☺️benim için gecelik kolayıma geldi açıkçası ağrılardan dolayı hiç ayaklı hiçbir şey giyinmek bile düşünmüyordum şimdide biliyorum kesinlikle öyle olucak sadece evde giyinmeyede alıyorum tek hastane için diğil

Günaydın güzel bebisler ve anneler 🥰 istanbul'da devlet hastanesinde dogum düşünenler hangi hastaneleri düşünüyor acaba yazabilirler mi? Ben anadolu yakasından avrupa yakasina tasinacagim ve kafam allak bullak oldu.
Anadolu yakasında hangi hastaneye gidiyordun bende Göztepe düşünüyorum şehir hastenesi büyük sonuçta ama herkes zeyenp kamil diyor bende oradan korkuyorum nedense fobim oldu
Günaydın kızlar.Ben yavaştan başladım almaya bebişe 2 takım 5 li yeni doğan aldım ve 10 lu takım hemşire vermek için set aldım şimdilik bu kadar🥰
Canım aldıklarını atarmısın bakalım hemşireye verilecekler nasıl olacak onu çözemedim ben hastane çıkışı diye set satılıyor ya o verilecekmi

Anadolu yakasında hangi hastaneye gidiyordun bende Göztepe düşünüyorum şehir hastenesi büyük sonuçta ama herkes zeyenp kamil diyor bende oradan korkuyorum nedense fobim oldu

Canım aldıklarını atarmısın bakalım hemşireye verilecekler nasıl olacak onu çözemedim ben hastane çıkışı diye set satılıyor ya o verilecekmi
Bunu aldım ben ilk oğlumdada bu satıcıdan almıştım memnunum çok pahalıya bana göre gerek yok zaten az giyinicek..hastane çıkışı olarak daha süslü olanlar var onu hemşireye vermeye gerek yok zaten hemen kirleniyor çekim hastanede olucaksa çıkarken giyindire bilirsin ben alt üst takım sipariş edicem isimli onu evde giyindiricem Allah'ın izniyle çünkü hastane çekimi istemiyorum ben çekim evde olucak

1000050839.webp
Eşim almış ben bu tuluma bayilmistim bugün alıp elime verdi😍 kızımın ilk cicisi teyzeleri🥰 oğluma doguma son 1 hafta kala almisti içime oturdu biraz ama bana jest yapiyor geçmişi yüzüne vuruyorum bende az degilim😂😂

Kızlar merhaba kasım annelerinden geliyorum detaylı ultrason için İstanbul Avrupa yakası önerisi olan var mı şuan için Altan Cebeci tek seçeneğim gidip memnun kaldiginiz doktor varsa paylaşır mısınız 😊bir de detaylı da cinsiyeti değişen oldu mu kızlar 13 ve 15. Haftalar da iki farklı doktor da kız dedi 16.hafta da erkeğe dondu bebek

Kızlar merhaba kasım annelerinden geliyorum detaylı ultrason için İstanbul Avrupa yakası önerisi olan var mı şuan için Altan Cebeci tek seçeneğim gidip memnun kaldiginiz doktor varsa paylaşır mısınız 😊bir de detaylı da cinsiyeti değişen oldu mu kızlar 13 ve 15. Haftalar da iki farklı doktor da kız dedi 16.hafta da erkeğe dondu bebek
Ben Atakoy'de Ali ekiz e gittim cok memnun kalmıştım. Tek tek her seyi açıklaması cocugun gelisimi ile ilgili bilgi vermesi onemli olan kisim buydu tabi, biz bir şey demeden bebeğin guzel fotosu olsun sizde diyerek an yakalamaya calismasi da insana o an iyi geliyor

Back
X