Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    167
Kızlar güncelde kullandığınız ilaç ve takviyeler nedir?

Ben halen prilam kullanıyorum. Ayrıca doktorun yazdığı demir ilacını kullanıyorum, birkaç kez gece bacak krampıyla uyandığım için magnezyum da kullanıyorum. Ayrıca çok fazla et/balık tüketemediğim için takviye olarak imom omega3 alıyorum. Çok mu fazla acaba? Birkaç kişinin takviyeler nedeniyle ALT AST değerlerinin yükseldiğini okudum.

Ben halen prilam kullanıyorum. Ayrıca doktorun yazdığı demir ilacını kullanıyorum, birkaç kez gece bacak krampıyla uyandığım için magnezyum da kullanıyorum. Ayrıca çok fazla et/balık tüketemediğim için takviye olarak imom omega3 alıyorum. Çok mu fazla acaba? Birkaç kişinin takviyeler nedeniyle ALT AST değerlerinin yükseldiğini okudum.
Magnezyum OMEGA vitamin d kan ilacı fitil iğne baya var yani

Ben doğumdan sonra en az 1 ya da 1,5 sene çalışmayı düşünmüyorum maddi durumumuza göre... kayınvalideme çocuk bırakmak istemiyorum. onlara kalsa bir sorun yok ama benim içimde bir öfke oluşuyor çocuğumu bırakacağımı düşündüğüm zaman :D kıskanıyorum galiba onların bakma ihtimalini

Ben doğumdan sonra en az 1 ya da 1,5 sene çalışmayı düşünmüyorum maddi durumumuza göre... kayınvalideme çocuk bırakmak istemiyorum. onlara kalsa bir sorun yok ama benim içimde bir öfke oluşuyor çocuğumu bırakacağımı düşündüğüm zaman :D kıskanıyorum galiba onların bakma ihtimalini
Seni çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım, eşimin ailesi çok iyi çok tatlı insanlar kayınvalidemin çocuğumla da çok ilgili olacağına eminim ama çocuğumu kendim yetiştirmek isterim :)

Ben de imom omega, d vitamini ve demir kullanıyordum. ALT AST değeri yüksek çıkan benim :) ama takviyeden mi bilemiyoruz. Şimdi 2 hafta tüm ilaçları kesmiştik, yarın tekrar kan vereceğim. Düşmüşse tüm takviyeleri sonsuza kadar keseceğiz😄 yoksa aynı ilaçlara devam.

Ay aynı şeyi hissediyorum ama ben mecbur ona bırakacağım, hiç istemiyorum. inşallah sorunsuz atlatırız o süreci.

ımom omega,kan sulandırıcı,prosgestan,d vitamini,demir hapı,aradada glifor şeker ilacı 😀 2 gün önce kan tahlili yaptırdım alt ast değerlerim normal çıktı çok şükür ☺️

bende ilk çocuklarda kv bakacağına bakıcı baksın diye içten içe kıskanmıştım 22 yaşındaydım toplamda nerdeyse iki çocukta 9 bakıcı değişti kimi hasta oldu kimi zorsudu kimini ben beğenmedim vs sürecin sonunda çok yıprandım eve glese ayrı zordu çocukları götürsen daha da zor o yüzden şimdi kv bakacak olsa Allah Allah derim :anneadayı::anneadayı:

Ben de imom omega, d vitamini ve demir kullanıyordum. ALT AST değeri yüksek çıkan benim :) ama takviyeden mi bilemiyoruz. Şimdi 2 hafta tüm ilaçları kesmiştik, yarın tekrar kan vereceğim. Düşmüşse tüm takviyeleri sonsuza kadar keseceğiz😄 yoksa aynı ilaçlara devam.
Aaa anladım canım geçmiş olsun :KK200: peki rutin kan değerleri kontrolünde mi ALT AST yüksekliği çıktı yoksa bir şikayetin mi çıkmıştı? İnşallah senin ve bebek için en sağlıklısı neyse o olur

kızlar şeker yüklemesi yaptıramadım ayağımda acayip şiş aranızda yaptıran oldumu

2500 cal diyet listesi

sabah

1 haşlanmış yumurta
2 kibrit kutusu peynir
5 tane zeytin
3 dilim uno light ekmek
açık limonlu çay
domates biber salatalık

2 saat sonra
2 porsiyon meyve
2 light grissini 1 bardak süt

öğlen

1 köfte kadar et
12 yk sebze yemeği
1 kase çorba ( 2 kepçe)
yerım su bardağı yoğurt
2 dilim uno light ekmek sınırsız salata

ara öğün
2 porsiyon meyve
1 kibrit kutusu beyaz peynir
2 light grissini
1 bardak ayran

akşam

1 köfte kadar et
10 yemek kaşığı sebze
1 kase çorba
sınırsız salata
2 dilim uno light ekmek sınırsız salata

ara öğün
2 porsiyon meyve
1 kase yoğurt 1 dilim ekmek

bir forumda gebelik şeker diyet listesi buldum da kızlar ben normalde bu kadar yemiyorum ki :KK61: :KK61: :KK61: nasıl bu kadar kilo aldım

regenesis max + coledan-D3 + akşamları magnezyum unutmazsam

Back
X