- 1 Nisan 2022
- 14.783
- 16.850
- 248
MaşAllah sevindim adınıza.Ben blv yapsam atar töker ama asla yemez ağzına almaz hatta bana diyordular zor dönemler her şeyi ağzına alıcak asla almıyor yerde bile ne görse ağzına almaz..bende tekim yardım edenim yok kocaman karnımla şimdi BLV bana çok zor gelir mecbur zamana bırakıcam başka çarem yok o kadar istiyorumki artık her şey yesin resmen hayal gibi geliyor bana..diyordum yürümüyor çok şükür şimdi koşuyor kaldı yemesiYemesini istiyorsanız çocuğa bırakın yesin blv deneyin kaşık görünce kaçan prematüre bebeğim var şuan ikiye girmek üzere resmen bana bağımlıydı kan değerleri çok düştü emmek yeterli gelmedi hastanede yattık kan takviyesi vitamin kullanıyor hala ama kendine bıraktım oynasın yesin diye dökmeyi hiç dert etmeyin yemeyi öğreniyor yemeyi çok sevdi kaşık görünce kaçardı şimdi sabahın 6 sında kalkar mama diye dolanıyor etrafta herkes şaşırıyor maşallah kahvaltıda iki haşlanmış yumurta yiyor herşeyi veriyorum biberi bile veriyorum salataya dayanamıyor yemek sırasında ortadan avucuyla alıp yiyor herşeyini ama soğan domates salatalık avcuna aldığı gibi ağzınaheryeri çok batırdı ama çok şükür meyvesini aldık emzirmeyi kesince yemeğe ayrı bi düştü 4. Ayımda kestim emzirmeyi yüksek riskli hamileliğim diye bırakın eliyle denesin fazla taneli vermeyin küçültün o kendi yutar endişe etmeyin kendileri yiyince birşeyi kendi yapma özgürlüğünü görünce çok mutlu oluyorlar izlemesi bile ayrı keyif veriyor
![]()